Ural – Lok. Moskva 1:3 (kon.) | Machačkala – Dynamo 2:3 (kon.)
konec
FK Ural
1:3 (0:2)
FK Lokomotiv Moskva
Sobota 08.08.2015, 16:00 • Centralnyj Stadion, Jekatěrinburg. Kapacita: 27,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    FK LOKOMOTIV MOSKVA
    Loňská sezóna se Lokomotivu příliš nepovedla a obsadil až sedmou pozici, což jistě nenaplnilo očekávání. Vedení tak sáhlo ke změně trenéra, angažovala Igora Čerevčenka. Největší letní posilou se stal Srb Petar Škuletić, který přišel z Partizanu Bělehrad. Posilou by měl být jistě i Delvin N’Dinga, ten přišel na hostování z Monaka.

    Sezóna nezačala pro Lokomotiv příliš šťastně, neboť v boji o Superpohár podlehl Zenitu Petrohrad až na penalty. Chuť si však spravili svěřenci trenéra Čerevčenka hned v prvním kole, kdy vyhráli na hřišti Saransku 1:0. Následně přišla výhra i na hřišti Anži Machačkala v poměru 3:1. V posledním utkání sledoval zaplněný Stadion Lokomotiv městské derby s Dinamem Moskva. Hrál se velmi atraktivní fotbal, nicméně oba týmy si nakonec body rozdělily za remízu 1:1!

    Lokomotiv je tak zatím v tabulce ruské ligy na krásném třetím místě. Na první Zenit Petrohrad ztráci dva body, dnes však stupuje do utkání v roli favorita a měl by získat tři body.
     
    FK URAL
    Ural v loňské sezóně nepodával ideální výkony a obsadil třinácté místo a musel do baráže. V té si však poradil v dvojzápasu s Tomskem a setrval v nejvyšší ruské soutěži. Vedení se však rozhodlo pro změnu a přivedlo běloruského trenéra Viktora Gončarenka, který slavil úspěchy především s BATE Borisov.

    Novou sezónu však rozjel Ural výborně. Na hřiště Kubaně Krasnodar rozhodně nejel v roli favorita, nicméně dokázal vyhrát 2:0. Ve druhém kole však Ural narazil na loňského mistra, Zenit Petrohrad. Ambiciózní ruský celek v utkání jasně dominoval a odjížděl s plným bodovým ziskem za výhru 4:1. V posledním utkání odehráli svěřenci trenéra Gončarenka vyrovnanou partii na hřišti Mordovie Saransk. Po brance Manucharjana hosté vedli 0:1, avšak v nastavení vyrovnal Lutsenko a body se nakonec dělily.

    Ural je momentálně v tabulce na velmi slušném osmém místě. Dnes však sehraje duel s dalším kvalitním soupeřem, uvidíme, zda-li vybojuje další body.
     
    Příjemné sobotní odpoledne u sledování dobrého fotbalu! Ruská Premier Liga má dnes na programu dva zápasy čtvrtého kola. My se společně zaměříme na utkání FK Ural proti FK Lokomotiv Moskva. Úvodní výkop je naplánován na Centralnyj Stadion v 16:00 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Ural: Arapov – Chozin, Martynovič, Fontanello (C), Kulakov – Sapeta, Jemeljanov – Lungu, Jerochin, Burmistrov – Manučarjan.
    Náhradníci: Žarikov, Timofejev – Dorožkin, Dancev, Stavpec, Fidler, Acevedo, Kňazev.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Šiškin, Ćorluka, Pejčinović, Vitalij Denisov – Samedov, Tarasov – Kasajev, Alexej Mirančuk, N´Dinga – Niasse.
    Náhradníci: Kočenkov, Abajev – Janbajev, Barinov, Michalik, Škuletić, Kolomejcev, Maicón, Fernandes, Logašov..
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Zaplněný Centralnyj Stadion v Jekatěrinburgu před malou chvílí slyšel úvodní hvizd hlavního rozhodčího, který značí začátek tohoto utkání! Úvodní výkop měli k dispozici fotbalisté hostujícího celku!
     
    2
    Aktivnější jsou zatím hosté, kteří kombinovali dlouhou dobu na útočné polovině. Krásné přenesení hry na pravou stranu předvedl Alan Kasajev, nicméně N´Dinga si na druhé straně již tak dobře nepočínal a míč ztratil.
     
    3
    O první rychlou útočnou akci se pokoušeli domácí fotablisté. Tvůrce hry ALexandr Sapeta hledal na pravé straně naběhnutého Chozina, nicméně pozorný Vitalij Denisov přihrávku zablokoval.
     
    4
    První střelecký pokus tohoto zápasu vyslal domácí Alexandr Jerochin, který však branku brankáře Gulhermeho neohrozil.
     
    5
    První ostřejší zákrok tohoto zápasu předvedl hostující Delvin N´Dinga, který fauloval zezadu Kulakova. Domácí velmi rychle rozehráli a do zakončení se dostal Manučarjan, ani jeho pokus však nemířil mezi tři tyče.
     
    6
    Hostující obrana nepříliš přesně rozehrála a přihrávku Vedrana Čorluky vypíchl Lungu. Jeho další pokus však zastavil obránce Denisov. Ural reklamoval nedovolený zákrok, nicméně hlavní rozhodčí nechává hru pokračovat.
     
    7
    Dlouhý nákop brankáře Dmitrije Arapova si na hranici vápna zpracoval Manučarjan, jemuž však míč nakonec uskočil. Zpracování nesedlo ani Jerochinovi a míč se tak dostal na kopačky hráčů Lokomotivu.
     
    8
    Delvin N´Dinga předvedl nákop v nouzi, který našel pouze protihráče. Domácí tak kontrolují hru a zahajují postupný útok z vlastní poloviny.
     
    9
    Na pravé straně dostal hodně prostoru Denis Kulakov, který pohotově odcentroval. Míč mířil do míst, kde se nacházel Manučarjan, nicméně Ćorluka vyskočil nejvýše.
     
    10
    Poprvé v zápase zahrozili také hostující fotablisté! Alexandr Samedov dostal hodně prostoru ve středu hřiště, a tak natáhl ke střele! Arapov plachtil vzduchem zbytečně, nicméně míč skončil těsně nad brankou!
     
    11
    Dlouhý nákop Kulakova trochu překvapivě propadl až ke Kulakovi, který však přes Vitalije Denisova neprošel. Toho následně poslal k zemi Jemeljanov.
     
    12
    V posledních minutách registrujeme velké množství nedovolených zákroků. Ten poslední spáchal hostující Alan Kasajev, který se provinil proti pravidlům v souboji s Kulakovem.
     
    13
    Po vzájemném souboji zůstali ležet na zemi domácí Vladimir Chozin a hostující Alexandr Samedov. Na trávník přichází lékařské týmy obou mužstev.
    13. Souboj Chozina se Samedovem
     
    14
    Oba hráči za bouřlivého potlesku tribun odcházejí za postranní čáru a měli by pokračovat ve hře!
     
    16
    Tak teď domácí zachránil gólman Arapov! Z levé strany poslal krásný centr do vápna Kasajev, který propadl až k Alexandru Samedovi, tomu zakončení příliš nesedlo, nicméně Arapov vytáhl míč nad branku!
    16. Výborný zákrok Arapova proti zakončení Samedova
     
    17
    Z následného prvního rohového kopu Lokomotivu v zápase zahrozil Oumar Niasse, nicméně jeho hlavička mířila mimo branku.
     
    18
    Lokomotiv Moskva pomalu přebírá iniciativu. V posledních minutách je daleko aktivnější a navíc zůstane u míče, neboť se nedovoleným zákrokem provinil domácí Kulakov.
     
    19
    Domácí Jekatěrinburg opět v útočné fázi nepochodil. Střílený centr Chozina sice zasáhl Samedova do ruky, nicméně rozhodčí hru nepřerušil a Lokomotiv kombinuje na své polovině.
     
    20
    Chozin prohrál na pravé straně důležitý souboj s N´Dingou a Lokomotiv šel do protiútoku. Samedov našel křížnou přihrávkou naběhnutého Kasajeva, kterému však zakončení příliš nesedlo a nakonec se bude odkopávat od branku Arapova!
     
    21
    Dmitrij Arapov musel opět řešit nebezpečnou situaci před svou brankou. Dlouhý centr do vápna totiž mířil na Oumara Niasseho, který po kontaktu s Arapovem nepříjemně spadl. Penalta z toho však nebude, pouze rohový kop!
    21. Střet Arapova s Niassem
     
    23
    Dnes se zatím opravu nenudíme! Po ošetření Niasseho mohl Alexandr Samedov konečně rozehrát rohový kop a svůj centr poslal přímo na hlavu Tarasova, který těsně minul!
     
    24
    Na druhé straně podnikl velmi drzý průnik do vápna Edgar Manučarjan, toho však poslal k zemi Vitalij Denisov a Ural bude mít k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    25
    Rozehrávku standardní situace si vzal na starost sám postiženíý, tedy Edgar Manučarjan, jehož centr mířil na zadní tyč. Zde situaci kontroloval Guilherme, který raději poslal míč za základní čáru.
     
    26
    Z prvního rohového kopu Jekatěrinburgu žádné nebezpečí pro branku Guilhermeho nevzniklo, a tak vpřed míří fotbalisté Lokomotivu.
     
    27
    Lokomotvi si na útočné polovině počínal velmi dobře v kombinaci a dočkal se malé odměny. Kulakov šel do souboj šlapákem a Lokomotiv má k dispozici standardní situaci!
     
    28
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Máme zde úvodní branku utkání! Rozehrávky standardní situaci se ujal ALEXANDR SAMEDOV, který poslal míč velmi chytře před gólmana Arapova. Ruskému brankáři zkomplikoval výhled Vedran Čorluka a míč zapadl do sítě!
    28. Alexandr SAMEDOV - 0:1
     
    30
    Domácí Ural se pokoušel okamžitě přispěchal s odpovědí, nicméně propadl ve středu hřiště a dopředu šel Lokomotiv. Po levé straně táhl akci Denisov, který našel Minčarova, který nakonec prověřil Arapova.
     
    32
    Útočnou akci Lokomotivu teď zastavil hvizd hlavního rozhodčího, který správě odpískal nedovolený zákrok Samedova. Hra se tak pravděpodobně přestěhuje před Guilhermeho.
     
    33
    Velmi aktivní je zatím domácí Vladimir Chozin, který brousí pravou stranu hřiště. Před malou chvílí přešel vcelku snadno přes Šiškina, nicméně k němu velmi rychle přistoupil Ćorluka a o míč ho obral.
     
    34
    I domácí Jekatěrinburg bude mít k dispozici standardní situaci! Delvin N´Dinga to přehnal s razancí a poslal k zemi Nikitu Burmistrova. Dočkáme se vyrovnávací branky?
     
    35
    Rozehrávky se ujal Edgar Manučarjan, nicméně kop se mu vůbec nepovedl a míč poslal rovnou do zámezí. Hostující Samedov se standardní situace zhostil rozhodně lépe ...
     
    36
    Akitvní Delvin N´Dinga se málem dostal ve vápně do zakončení, nicméně na poslední chvíli mu míč vypíchl stoper Martynovič. Hosté však přecijen budou mít příležitosti na skórování, neboť na levé straně byl faulován Kasajev.
     
    37
    Alexandr Samedov směřoval svůj vysoký centr opět na zadní tyč, nicméně tentokrát si již Arapov dal pozor a u míč byl první a vyboxoval jej do autu.
     
    38
    Stoper Martyčnovič zablokoval střelu jednoho z hráčů Lokomotivu a hosté tak zahrávali v pořadí třetí rohový kop tohoto utkání. Na centr Samedova si naskočil Niasse, nicméně jeho hlavička mířila vysoko nad branku.
     
    39
    Velmi pěknou individuální akci předvedl Mirančuk, nicméně jeho zakončení nebylo povedené. Míč poslal vysoko nad branku!
     
    40
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Hostující Lokomotiv je za aktivní hru odměněn druhou brankou! Na útočné polovině ztratil míč Denis Kulakov a Lokomotiv se dostal do rychlého protiútoku, který táhl Kasajev. Následně našel OUMARA NIASSEHO, ten pěknou střelou pod břevno nedal Arapovi šanci!
    40. Baye Oumar NIASSE - 0:2
     
    42
    Lokomotiv před malou chvílí výborně napadal rozehrávku Uralu a dokázal získat míč na své kopačky. Svěřenci Igora Čerevčenka se jistě budou pokoušel kontrolovat hru a do konce poločasu neinkasovat.
     
    43
    Na levé straně se pokoušel projít Dmitrij Tarasov, nicméně toho výborně bránil Denis Kulakov, který alespoň na chvíli útok Lokomotivu zastavil.
     
    44
    I Aleksej Mirančuk hraje velmi dobrý zápas! Před malou chvílí se dokázal ve středu hřiště odpoutat od svého strářce a prudce vypálil. Jeho rána však mířila do středu hřiště, kde byl připraven Dmitrij Arapov.
     
    45
    Hlavní rozhodčí se rozhodl, že nastaví jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    45+1
    Závěrečná kombinace domácího celku k zakončení nevedla a první poločas je u konce!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas nabídl velmi zajímavou podívanou! Na první vážnou šanci jsme čekali až do šestnácté minuty, kdy centr Kasajeva propadl až k nohám Samedova, toho však vychytal Arapov! O pět minut později se střetl Oumara Niasse s gólmanem Arapovem, nicméně hostující útočník nakonec mohl pokračovat ve hře. První branku přišla po necelé půlhodince hry, kdy centr Alexandra Samedova propadl až do sítě! Do dvoubrankového vedení dostal Lokomotiv Baye Oumar Niasse, který se prosadil z rychlého protiútoku!

    Lokomotiv Moskva má tak momentálně na svém kontě deset bodů a je ve vedení ruské ligy! Dnešní utkání však ještě musí dotáhnout do vítězného konce! Druhý poločas začně přibližně v 17:04!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    I druhý poločas začal aktivní hrou hostujícího celku, který hned zkraje poločasu předvedl rychlou akci středem hřiště. Míč se dostal na kopačku Tarasova, který se pokoušel pohotově najít N´Dingu. Pas však zablokoval Martynovič.
     
    47
    Stoper Pablo Fontanello se dostal pod tlak napadajícího Niasseho, raději tak zvolil zpětnou přihrávku až ke gólmanovi Arapovovi.
     
    48
    K ohrožení branky Gulhermeho se mohl dostat domácí Ural! Sapeta předvedl ve středu hřiště parádní práci a uvolnil Jemeljanova, ten se však ke střele neodvážil a jeho následná přihrávka na nabíhajícího Kulakova přesná nebyla.
     
    49
    Oumara Niasse prošel bez sebemenších problémů přes Jemeljanova a roztáhl hru na Samedova. Střelec úvodní branky volil ostrý centr na zadní tyč, kam si naběhl N´Dinga, tomu se však zakončení nepovedlo.
     
    50
    Po dalších chybě domácího celku to opět před Arapovem hořelo! Na pravé straně chyboval Chozin, který nabídl míč Mirančukovi. Kreativní středopolař našel ve vápně Samedova, jenž míč lehce lízl kopačkou. Arapov však zasáhl a obrana Uralu dokázala pokrýt i následný atak!
    50. Velká šance Samedova
     
    52
    Hra Jekatěrinburgu v posledních minutách není dobrá. Před malou chvílí Samedov našel na levé straně volného Niasseho. S tím si však poradil stoper Martynovič!
     
    53
    Na druhé straně zahrozil také Ural! Alexandr Sapeta si dokázal udělat cestu středem hřiště a přesným pasem našel Manučarjana, který se pokoušel o lob. Guilherme však míč bez problémů zachytil!
     
    54
    Lokomotiv měl k dispozici další standardní situaci. Tentokrát však rozehrávka střelci úvodní branky nevyšla a Arapov mohl zůstat v klidu.
     
    55
    Opět nic! Hra domácího celku není vůbec špatná, hráči Uralu se dokáží dostat dobrou kombinací do blízkosti vápna, nicméně do zakončení se prakticky nedostávají!
     
    56
    Odvážný průnik provedl na levé straně Denis Kulakov, který byl však velmi těsně bráněn Romanem Šiškinem a jeho zakončení postrádalo dostatečnou razanci.
     
    57
    Pablo Fontanello se provinil nedovoleným zákrokem v souboji s Samedovem a sám postižený zahrával standardní situaci Lokomotivu. Jeho nadýchaný centr letěl před branku, kde však míč odhlavičkoval právě Fontanello na rohový kop.
     
    58
    I rohový kop si vzal na starost Alexandr Samedov, nicméně centr se mu vůbec nepovedl a první bránící hráč míč odehrál do bezpečí.
    Akorabatická vložka Alexandra Samedova
     
    59
    První změnu v tomto utkání provádí domácí FK Ural. Trenér Viktor Gončarenko stahuje ze hry Chisambu Lungua, kterého nahrazuje Alexander Stavpec!
     
    60
    Domácí hráči se dostal opět do blízkosti vápna Lokomotivu a hned z toho byla nebezpečná situace! Střelu Edgara Manučarjana, která mířila na branku, zablokoval Vedran Ćorluka!
     
    61
    Viktor Gončarenko se pokouší hru svého celku okysličit již druhým střídáním! Ze hry jde Alexandr Sapeta, kterého nahrazuje Chilan Gerson Acevedo!
     
    63
    Velmi blízko byl teď Jekatěrinburg vyrovnání! Ve vápně se k odraženému míči dostal střídající Gerson Acevedo, který ideálním centrem našel za obranou Nikitu Burmistrova, jenž však na míč těsně nedosáhl!
    63. Zcela nehlídaný Burmistrov na míč nedosáhl
     
    64
    Ural se probojoval ke druhému rohovému kopu v tomto zápase, který si vzal na starost Gerson Acevedo. Jeho centr však příliš povedený nebyl a obrana Lokomotivu si dokázala poradit.
     
    66
    Tlak domácího celku je v posledních minutách opravdu enormní, nicméně Lokomotiv si i nadále drží dvoubrankové vedení! Ural má však stále času dost!
     
    67
    Acevedo parádně přenesl hru na pravou stranu, odkud poslal krásný centr Vladimir Chozin. Jeho centr našel přesně hlavu Alexandra Jerochina, proti kterému však famózním zákrokem zasáhl brazilský gólman Guilherme!
    67. Fantastický zákrok Guilhermeho
     
    68
    Domácí tým měl následně k dispozici rohový kop číslo tři. Rozehrávku si vzal na starost Edgar Manučarjan, jehož centr však nikoho z jeho spoluhráčů nenašel.
     
    70
    Nešikovnost středopolaře Jemeljanova poslal Lokomotiv do rychlého protiútoku, který však Moskvané do zakončení nedotáhli.
     
    71
    Jekatěrinburg předvádí ve druhém poločase opravdu pěkný výkon. Před malou chvílí domácí rozehrávali již čtvrtý roh v zápase, jenže centr Gersona Aceveda nebyl přesný.
     
    72
    Oumara Niasse to v souboji s Vladimirem Chozim přehnal s důrazem, čehož si všiml hlavní rozhodčí a odpískal nedovolený zákrok.
     
    73
    Ural právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky! Ural se probojoval k dalšímu rohovému kopu, kterého se ujal Manučarjan. Jeho centr byl však odvrácen obranou Lokomotivu. Následně míč však do vápna vrátil Jerochin a ALEXANDER JEROCHIN si chytře počkal a krásným lobem dopravil míč do sítě!
    73. Alexandr JEROCHIN - 1:2
     
    74
    Hostující trenér Igor Čerevčenko reaguje na současný stav prvním střídáním! Ze hry stahuje Oumara Niasseho, kterého nahrazuje Maicon!
     
    77
    Domácí hráči jsou podporování výbornými fanoušky, kteří je táhnou vpřed! Momentálně Jekatěrinburg kombinuje na útočné polovině!
     
    78
    Z levé strany poslal do vápna přízemní centr Denis Kulakov, který našel nohu Gersona Aceveda. Střídající hráč se opřel do míče z první, nicméně mu střela nesedla a Guilherme zasáhl!
     
    79
    Ke slovu se dostal také Lokomotiv, který se po delší době dokázal dostat na útočnou polovinu. U míče ještě chvíli zůstane, neboť Chozin poslal k zemi Samedova.
     
    80
    Na levé straně odvedl výbornou práci střídající Gerson Acevedo, který udržel míč proti trojici protihráčů a ještě vybojoval autové vhazování. Velmi dobrý tah kouče Viktora Gončarenka!
     
    81
    Bývalý kouč BATE Borisov provádí poslední změnu v tomto utkání. Nikita Burmistrov toho v dnešním zápase příliš nepředvedl, možná i z tohoto důvodu odchází ze hřiště na posledních deset minut přichází Denis Dorožkin!
     
    83
    Jekatěrinburg propadl na útočné polovině a do protiútoku se dostal soupeř. Samedov se nacházel v dobré pozici, nicméně střelu nevolil a raději přenesl hru na střídajícího Maicona. Střela brazilského fotbalisty byla zablokována na rohový kop!
     
    84
    Hostující Lokomotiv Moskva provádí druhou změnu v tomto utkání! Ze hřiště odchází Delvin N´Dinga, který zejména v prvním poločase předvedl perfektní výkon! Na jeho pozici nastupuje Taras Michalik.
     
    85
    Následného rohového kopu se ujal střelec první branky, Alexandr Samedov. Jeho centr však obrana Uralu odvrátila a naděje na vyrovnání stále žije!
     
    86
    Domácí tým byl nastěhován na soupeřově polovině, nicméně brzy míč ztratil. Centr Chozina z levé strany nebyl přesný a Lokomotiv míří vpřed!
     
    87
    Ani Lokomotiv však v přechodové fázi není neomylný a přihrávka Šiškina na Maicóna nebyla přesná. Jekatěrinburg tak míří rychle vpřed.
     
    88
    Velká šance pro Ural! Na levé straně se nedovoleným zákrokem provinil Roman Šiškin, který poslal k zemi Gersona Aceveda!
     
    89
    Rozehrávky se ujal sám Gerson Acevedo, kterému se střílený centr velmi povedl! Jeho pokus však Guilherme vyškrábl nad břevno! Rohový kop pro Ural!
    89. Standardní situace Gersona Aceveda
     
    90
    Domácí se z patého rohového kopu nedokázali prosadit a hosté mířil do rychlého protiútoku. Za záchrannou brzdu zatáhl Jerochin, který dostává žlutou kartu!
     
    90+1
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    A je tady třetí úder hostujícího Lokomotivu! Vitalij Denisov vymyslel parádní pas za obranou, kterým našel MARQUESE MAICÓNA, jenž si v zakončení věděl rady a rozhoduje o vítězství Lokomotivu!
    90+1. Marques MAICÓN - 1:3
     
    90+3
    Poslední změna v hostujícím týmu! Ze hřiště odchází Alan Kasajev, kterého na poslední vteřiny nahradí Renat Janbajev!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zápas je u konce! FK Ural nepředvedl špatný výkon, nicméně produktivní Lokomotiv Moskva dokázal dovést utkání do vítězného konce a získává tři body za výhru 3:1!

    První poločas nabídl velmi zajímavou podívanou! Na první vážnou šanci jsme čekali až do šestnácté minuty, kdy centr Kasajeva propadl až k nohám Samedova, toho však vychytal Arapov! O pět minut později se střetl Oumara Niasse s gólmanem Arapovem, nicméně hostující útočník nakonec mohl pokračovat ve hře. První branku přišla po necelé půlhodince hry, kdy centr Alexandra Samedova propadl až do sítě! Do dvoubrankového vedení dostal Lokomotiv Baye Oumar Niasse, který se prosadil z rychlého protiútoku!

    Ani ve druhém poločase jsme se rozhodně nenudili! Velkou šanci měl hned zkraje poločasu Samedova, avšak na Arapova si nepřišel. Následně už přišel velký tlak domácích! Nejdříve se málem prosadil Burmistrov, který těsně nedosáhl na centr Aceveda. Proti hlavičce Chozina zase vytáhl fantastický zákrok brazilský gólman Guilherme! V 73. minutě se už domácí fanoušci dočkali! Alexandr Jerochin se dostal ve vápně k míči a chytrým lobem překonal Guilhermeho. Vyrovnání však nepřišlo, neboť v samotném nastavení upravil na konečných 3:1 Marques Maicón!

    Lokomotiv Moskva se tak momentálně dostává o bod před Zenit Petrohrad na první místo! Současný mistr však má utkání k dobru!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (18:01:34)

    Jan Havlovic

    Branky: 73. Jerochin – 28. Samedov, 40. Niasse (Kasajev), 90+1. Maicón (Vitalij Denisov)

    Karty:   90. Jerochin (URA)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:14. Střely mimo: 1:7.
    FK Ural: Arapov – Chozin, Martynovič, Fontanello (C), Kulakov – Sapeta (61. Acevedo), Jemeljanov – Lungu (59. Stavpec), Jerochin, Burmistrov (81. Dorožkin) – Manučarjan.
    Náhradníci: Žarikov, Timofejev – Dorožkin, Dancev, Stavpec, Fidler, Acevedo, Kňazev.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Šiškin, Ćorluka, Pejčinović, Vitalij Denisov – Samedov, Tarasov – Kasajev (90+3. Janbajev), Alexej Mirančuk, N´Dinga (84. Michalik) – Niasse (74. Maicón).
    Náhradníci: Kočenkov, Abajev – Janbajev, Barinov, Michalik, Škuletić, Kolomejcev, Maicón, Fernandes, Logašov.
    bahis siteleri