Davos – Pardubice 4:7 (kon.)
konec
HC Davos
4:7 (1:2, 3:4, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Pondělí 10.08.2015, 18:00 • Le Sentier • Hockeyades
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice míří ke skalpu švýcarského mistra! Východočeši sehráli výborně obě oslabení a v následné hře pět na pět skóruje PETR SÝKORA, svým druhým gólem v utkání zvyšuje na 7:4! Asistence: Jan Starý.
     
    39:21
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesně tohle Pardubice potřebovaly! Těžkou chvíli přečkaly a samy v závěru druhého dějství udeřily! Podruhé v utkání se prosazuje obránce MARTIN ŠTAJNOCH. Asistence: Radoslav Tybor.
     
    35:09
    Davos právě vstřelil branku!
    Pěkný pardubický náskok je ta tam. SAMUEL WALSER snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Dario Simion.
     
    31:19
    Davos právě vstřelil branku!
    Pozor, Švýcaři jsou při chuti, podnikají rychlé akce a po Zanziho příhře se prosazuje CHRISTIAN DÄSCHER. Asistence: Gian-Luca Zanzi.
     
    29:28
    Davos právě vstřelil branku!
    Vedení Východočechů o čtyři branky trvá pouze dvě minuty, Marc Wieser snižuje na 2:5 z pohledu domácího Davosu. Bez asistence.
     
    27:28
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice vedou už o čtyři branky, krátce po Starého trefě se prosazuje přesnou střelou bek MARTIN ŠTAJNOCH. Asistence: Lukáš Nahodil.
     
    27:02
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice využívají nabídnutou výhodu, Petr Sýkora nahrál JANU STARÉMU a ten zvyšuje na 4:2 pro Dynamo. Asistence: Petr Sýkora.
     
    25:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Východočeši využitou přesilovkou utíkají zpátky do dvoubrankového náskoku. Po krásné nahrávce Martina Štajnocha se ostrou a přesnou střelou prosadil JAKUB SVOBODA. Asistence: Martin Štajnoch.
     
    12:18
    Davos právě vstřelil branku!
    Domácí tým poměrně záhy odpovídá, Swen Jung nahrál DARIU SIMIONOVI a ten překonal Roberta Kristana. Asistence: Swen Jung.
     
    12:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice využily rychlou akci k navýšení vedení na dvoubrankové: Jaroslav Moučka našel před kasou Patrika Poulíčka a ten bezprostředně před Sennou procpal kotouč do kasy. Asistence: Jaroslav Moučka.
     
    5:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice skórují v oslabení! Tomáš Marcinko vyhodil o mantinel u střídačky puk, ten si v rychlé jízdě vzal kotouč a střelou pod víko po nájezdu ze strany překonal brankáře Senna. Asistence: Tomáš Marcinko.

    David Záruba

    Branky a nahrávky: 13. Simion (Jung), 30. Wieser, 32. Däscher (Zanzi), 36. Walser (Simion) – 6. Sýkora (Marcinko), 13. Poulíček (Moučka), 26. Svoboda (Štajnoch), 28. Starý (Sýkora), 28. Štajnoch (Nahodil), 40. Štajnoch (Tybor), 57. Sýkora (Starý)


    HC Davos: Senn – Paschoud, Brejčák, Jung, Guerra, Nater, Schneeberger, Däscher, Kindschi – Wieser, Corvi, Schläpfer – Paulsson, Walser, Zinsli – Simion, Egli, Ness – Zanzi, Aeschlimann.
    HC Dynamo Pardubice: Kristan (Maxwell) – Gregorc, Čáslava, Štajnoch, Zdráhal, Roupec, Šeda, Látal, Bokroš – Sýkora, Rolinek, Starý – Svoboda, Nahodil, Tybor – Kolář, Marcinko, A. Havlík – Moučka, Poulíček, Tomášek.

    Rozhodčí: Dorussel, Mollard – Dumoulin, Pitton (všichni Švýc.)
    bahis siteleri