Barcelona – Sevilla 5:4 (po pr.)
po prodl.
FC Barcelona
5:4 (3:1)
Sevilla FC
Úterý 11.08.2015, 20:45 • Boris Paichadzis Erovnuli Stadioni, Tbilisi • UEFA Super Cup
    120+2. Rami se nepostaral o vyrovnání
     
    120+2
    To snad není možné! Sevilla velmi rychle rozehrála volný přímý kop a Émer Banega našel za obranou Cira Immobileho, který poslal před branku ideální centr, nicméně Adil Rami nedokázal poslat míč do opuštěné branky!
     
    120
    Dani Alves i Michael Krohn-Dehli dostávají žlutou kartu za předchozí potyčku.
     
    118
    Rozehrávky standardní situace se ujal Émer Banega, jehož centr našel ve vápně zcela osamoceného Cokeho, který hlavičkoval ve stoprocentní šanci těsně mimo! Ter Stegen vůbec neregoval a míč kontroloval pouze pohledem!
     
    117
    Jevhen Konopljanka hru Sevilly výrazně oživil! Tentokrát se Ukrajinec protáhl středem hřiště a následně ho poslal k zemi Sergio Busquets, který dostává žlutou kartu!
    115. PEDRO - 5:4
     
    115
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Katalánský celek se dostává pět minut před koncem prodloužení do vedení! K exekuci volného přímého kopu se postavil Lionel Messi, který trefil pouze zeď. Messi se však následně dostal k další střele, kterou vyrazil Beto pouze před sebe. K dorážce se dostal PEDRO, který stál na správném místě a poslal míč pod břevno!
     
    114
    Lionel Messi to teď vzal před vápnem na sebe a vynutil si nedovolený zákrok! Barcelona tak má k dispozici standardní situaci z velmi dobré vzdálenosti!
     
    109
    Tentokrát poslal z pravé strany centr Dani Alves, kterým našel Lionela Messiho. Argentinský kouzelník dokázal zakončit z akrobatické pozice! Střela sice na branku nešla, nicméně velmi hezký fotbalový moment!
     
    94
    Hned po svém příchodu se Pedro zapojil do hry. Taktickým faulem zastavil Španěl protiútok Sevilly, když poslal k zemi Vitola a hned dostává žlutou kartu!
     
    93
    Barcelona provádí poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Javier Mascherano, který se svým výkonem nemůže být příliš spokojený. Na jeho místo míří španělský křídelník Pedro.
     
    92
    Javier Mascherano prošel středem hřiště kolem Cira Immobile. Italský střelec se však do souboje vrátil a poslal hráče Barcelony k zemi. Za svůj počin dostává žlutou kartu!
     
    90+2
    Barcelona se dostala do rychlého protiútoku, který táhl Luis Suárez. Banega již nestíhal, a tak poslal Suáreze k zemi. Za tento zákrok dostává žlutou kartu!
    89. Messiho pokus se otřel o horní tyčku
     
    89
    Lionel Messi byl faulován Krychowiakem a Barcelona měla k dispozici další standardní sitauci! K rozehrávce se postavil opět Lionel Messi, který nevystřelil vůbec špatně! Balón se otřel o břevno!
     
    87
    Na trávníku zůstal ležet Luis Suárez, kterého fauloval španělský obránce Coke. Hráč Sevilly dostává za svůj zákrok žlutou kartu!
    81. Jevhena KONOPLJANKA - 4:4
     
    81
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno!! Mariano vhazoval autové vhazování z pravé strany na Cira Immobileho, který se obtočil kolem Marca Bartry. Italský střelec poslal pas před branku na JEVHENA KONOPLJANKU, který poslal míč do opuštěné branky! Vyrovnávací branku Sevilly zařídila hned trojice střídajících hráčů!
     
    80
    Sevilla provádí hned dvojité střídání! Střelec poslední branky, Kevin Gameiro, odchází z trávníku a na jeho místo míří italský střele Ciro Immobile. Druhé střídání se týka Iborry, kterého nahrazuje Brazilec Mariano.
     
    78
    Barcelona provádí druhé střídání v tomto zápase! Svou práci na trávníku dnes ukončil Rafinha, který vstřelil třetí branku katalánského celku. Na jeho místo jde stoper Marc Bartra, což je znamení, že Barcelona posiluje defenzivu!
     
    77
    Émer Banega zahrál krásný signál, když poslal dlouhý centr pro Cokeho, který posílal míč před branku. Na zadní tyči se však nikdo z hráčů Sevilly nenacházel!
    72. Kevin GAMEIRO - 4:3
     
    72
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Sevilla snižuje na rozdíl jedné branky! K penaltovému puntíku se postavil francouzský útočník KEVIN GAMEIRO, který penaltu zkušeně proměnil!
    71. Žlutá karta a pokutový kop
     
    71
    Penalta pro Sevillu! Z levé strany poslal parádní centr Benoit Trémoulinas, který našel ve vápně Vitola. Španělského středopolaře zatahal za dres Mathieu a je z toho penalta!
     
    68
    I Sevilla posílá na hřiště čerstvého hráče! Ze hřiště odchází střelec zatím poslední branky, José Antonio Reyes, kterého nahrazuje Jevhen Konopljanka, jenž přišel před sezónou z Dněpropetrovsku!
     
    63
    Katalánský celke poprvé v tomto zápase střídá! Ze hřiště odchází Andrés Iniesta, který měl před pár minutami nějaké zdravotní problémy a Luis Enrique svou hvězdu raději vystřídá. Na místo španělského středopolaře míří Sergi Roberto.
     
    62
    Rozehrávky se opět ujal Ivan Rakitić. Chorvatský středopolař našel svým centrem ve vápně Rafinhu, který hlavičkoval do břevna! Velké štěstí teď měl brankář Beto!
     
    58
    Barcelona však mohla na branku Sevilly pohotově odpovědět! Po dobré práci Rakitiće se dostal ke střele z hranice vápna Rafinha. Portugalský brankář Beto však vytáhl výborný zákrok!
    57. José Antonio REYES - 4:2
     
    57
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Sevilla snižuje na 2:4! Na levé straně se dostal k centru Vitolo, který poslal míč na nohu zcela volného JOSÉHO ANTONIA REYESE, jenž překonal ter Stegena!
    52. Luis SUÁREZ - 4:1
     
    52
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona se dostává již do tříbrankového vedení! Obrovskou chybu udělal na levé straně francouzský obránce Benoit Trémoulinas, který namazal Busquetsovi. Španělský středopolař vylepšil pozici pro LUISE SUÁREZE, který se nemýlil!
    44. RAFINHA - 3:1
     
    44
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona se v závěru prvního poločasu dostává do dvoubrankového vedení! Nejdříve se ocitl v obrovské šanci Luis Suárez, který v samostatném úniku však Beta nepřekonal! Následně však Suárez výborně načasoval přihrávku pro RAFINHU, který dostal míč do sítě!
     
    41
    Teď však měl katalánský celek velké štěstí! Na pravé straně se dokázal uvolnil Coke, jehož centr mířil před ter Stegena. Do souboje však šel i Pique a Gameiro. Míč propadl a mířil do opuštěné branky. Skvěle však zasáhl Dani Alves, který míč včas odkopl!
    28. Údajný ofsajd Barcelony
     
    28
    Krásná akce Barcelony skončila třetí brankou, nicméně pomezní rozhodčí odmával ofsajd! Z levé strany poslal přízemní centr Jérémy Mathieu, který našel ve vápně zcela volného Luise Suáreze, který doklepl míč do sítě. Opakované záběry však rozhodnutí pomezního nepotvrdily!
    16. Lionel MESSI - 2:1
     
    16
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Třetí standardní situace = třetí branka dnešního utkání! Exekuce tohoto volného přímého kopu se zhostil opět LIONEL MESSI, který poslal míč přesně k tyči a Beto se natahoval marně!
     
    14
    Éver Banega se provinil nedovoleným zákrokem v zajímavé vzdálenosti brance brankáře Beta, což je pro Barcelonu ideální příležitost! Žlutou kartu následně dostal polský stoper Grzegorz Krychowiak.
     
    9
    Barcelona mohla jít rázem do vedení! Na pravou stranu dostal ideální příhrávku Ivan Raktitić, který neváhal a poslal centr do vápna. Na zadní tyči číhal Rafinha, avšak ve skluzu na míč nedosáhl!
    7. Lionel MESSI - 1:1
     
    7
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona pohotově srovnává na 1:1! I Katalánský celek se prosadil po nádherně provedeném volném přímém kopu! K tomu se postavil LIONEL MESSI, jenž míč neposlal nikterak rychle, nicméně Beto na míč nedosáhl!
     
    5
    Lionel Messi dostal před vápnem k míči a pohotově hledal přihrávkou Luise Suáreze. Toho však poslal k zemi polský záložník Grzegorz Krychowiak a hlavní sudí zapískal! Zajímavou standardní situaci tak má k dispozici i Barcelona!
    3. Éver BANEGA - 0:1
     
    3
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Tak to je pořádný šok pro katalánský celek! K exekuci volného přímého kopu se postavil ÉVER BANEGA, který se opřel do míče parádně a Marc-André ter Stegen byl bez šance! Nádherná technická střela přes zeď do růžku v podání argentinského středopolaře!
     
    2
    Sevilla šla velmi rychle dopředu a Banega vysunul José Antonia Reyese, kterého zastavil nedovoleným způsebem Mascherano! Následně Vitolo dohrál ter Stegena, nicméně německý gólman by měl být v pořádku!

    Jan Havlovic

    Branky: 7. Messi, 16. Messi, 44. Rafinha (Suárez), 52. Suárez (Busquets), 115. Pedro (Messi) – 3. Banega, 57. Reyes (Vitolo), 72. Gameiro (pen.), 81. Konopljanka (Immobile)

    Karty:   71. Mathieu (BAR), 94. Pedro (BAR), 117. Busquets (BAR), 120. Alves (BAR) – 14. Krychowiak (SEV), 87. Coke (SEV), 90+2. Banega (SEV), 92. Immobile (SEV), 120. Krohn-Dehli (SEV)


    FC Barcelona: ter Stegen – Dani Alves, Piqué, Mascherano (93. Pedro), Mathieu – Rakitić, Busquets, Iniesta (63. Sergi Roberto) – Messi (C), Suárez, Rafinha (78. Bartra)
    Náhradníci: Pedro, Bravo, Bartra, Sandro Ramírez, Munir, Sergi Roberto, Adriano Correia

    Sevilla FC: Beto – Coke, Rami, Krychowiak, Trémoulinas – Krohn-Dehli, Banega – José Antonio Reyes (C) (68.Konopljanka), Iborra (80. Mariano), Vitolo – Gameiro (80. Immobile)
    Náhradníci: Sergio Rico, Immobile, Kakuta, Luismi Sánchez, Denis Suárez, Konopljanka, Mariano

    Rozhodčí: Collum – McGraith, Connor
    bahis siteleri