Jokerit – CSKA Moskva 3:0 (kon.) | Jaroslavl – Kazaň 3:1 (kon.) | Petrohrad – N.Novgorod 1:3 (kon.)
Spartak Moskva – Toljatti 1:3 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
CSKA Moskva
Sobota 29.08.2015, 15:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jere SALLINEN - 3:0
     
    42:01
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Moskva ztratila přehled o hře, jakoby úplně polevila a zanedbala vracení se do obrany, tuhle chybu svým svěřencům trenér CSKA jenom tak neodpustí. Jokerit sice unikal v poměru dva na dva, ale postupně soky přebruslil a JERE SALLINEN po přijmutí ukázkové přihrávky vymetl pavučinky v brance Viktora Fastha. Aréna opět jásá a Helsinky mají teď už solidní náskok o tři branky. Asistence: Pekka Jormakka, Petteri Wirtanen.
    Mathis OLIMB - 2:0
     
    24:54
    Jokerit právě vstřelil branku!
    CSKA Moskva očividně zaskočeno děním před jeho brankou. Zuby nehty a možná i očima teď domácí protlačili puk za bankovou čáru, když na brankovišti ležela celá kupička hráčů. Ale šikovný hokejista Jokeritu MATHIS OLIMB našel skulinku mezi všemi těly, včetně výstroje brankáře Fastha. A rázem vede finský klub o dva góly, ruští hokejisté mají co dohánět. Asistence: Juhamatti Aaltonen.
    Pekka JORMAKKA - 1:0
     
    23:51
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak jsme se přeci jen dočkali první branky v dnešním utkání! Helsinky skórují v početní výhodě a hala hlasitě jásá, protože už se zdálo, že domácí nevyprodukují pořádnou ránu na branku. Autorem dnešního prvního gólu PEKKA JORMAKKA, který překvapil brankáře Viktora Fastha, když mu kus černé gumy propasoval někde do výstroje. Helsinky teď mají o kousek větší motivaci, navíc šlo o gól v přesilovce. Asistence: Peter Regin, Tommi Huhtala.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 24. Jormakka (Regin, Huhtala), 25. Olimb (Aaltonen), 43. Sallinen (Jormakka, Wirtanen)


    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Ohtamaa, Lajunen, Väänänen, Larsen, Korpikari, Todd – Huhtala, Olimb, Aaltonen – Hagman, Regin, Kozun – Sallinen, Wirtanen, Jormakka – Joensuu, Mäki, Rita.
    CSKA Moskva: Fasth (Galimov) – Děnisov, Bondarev, Zajcev, Kiselevič, Panin, Blažijevskij, Ožiganov, Světlakov – Ljubimov, Platt, Radulov – Kurgyšev, Muršak, Hjalmarsson – Andronov, Stoljarov, Mamin – Korotkov, Kvartalnov, Makarov.

    Rozhodčí: Anisimov, Olenin – Lazarev, Nestěrov

    Diváci: 10 206
    bahis siteleri