Luleå – Fribourg 4:2 (kon.) | Eisbären – Gap 6:1 (kon.) | HV71 – SønderjyskE 7:1 (kon.)
Blues – Grenoble 4:2 (kon.) | Düsseldorf – TPS 4:5 (kon.) | Nitra – Liberec 0:9 (kon.)
Vienna Capitals – Krefeld 2:3 (2:3 po s.n.) | Zug – Djurgården 2:3 (kon.) | Ženeva – Storhamar 0:3 (kon.)
Braehead – Växjö 1:3 (kon.)
konec
HK Nitra
0:9 (0:5, 0:2, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 29.08.2015, 18:00Hokejová Liga mistrů • Skupina 4
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nitra svou šancí pohrdla, Liberec nikoliv. Jakub Valský a LUKÁŠ KRENŽELOK šli ve dvou proti jedinému obránci a poradili si výborně, Valského žabka skončila přesně na holi druhého jmenovaného, který měl už práci jednoduchou. Asistence: Jakub Valský.
    Lukáš KRENŽELOK - 0:9
     
    49:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberecké gólové hody ještě nekončí. Krenželok vyhrál buly přímo na JAKUBA VALSKÉHO, ten vykroužil v útočné třetině osmičku a pak dnes už podruhé zavěsil bekhendem do horního rohu branky. Asistence: Lukáš Krenželok.
    Jakub VALSKÝ - 0:7
     
    30:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec si dnes otevřel na stadionu Nitry střelnici! Dalším úspěšným kanonýrem se stává JAKUB VALSKÝ, jenž se po objezdu domácí klece trefil velmi přesnou střelou bekhendem. Asistence: Lukáš Krenželok.
     
    22:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Začíná to tu zavánět debaklem. Stránský přebruslil svého soupeře u pravého mantinelu, čímž pro Liberec získal možnost přečíslení. Na konci celé akce pak přesně přihrál kotouč DOMINIKU LAKATOŠOVI, který v Lize mistrů zaznamenal svůj první gól v seniorské kategorii. Asistence: Jan Stránský, Jaroslav Vlach.
    Dominik LAKATOŠ - 0:6
     
    14:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je velmi rychle využitá přesilovka. Po Šimkově nahození vybojoval Jelínek kotouč pro MICHALA BULÍŘE, ten obkroužil klec domácího celku a zasunul kotouč za pravou tyč. Trenčan už se nestihl přemístit. Asistence: Petr Jelínek, Radim Šimek.
    Michal BULÍŘ - 0:5
     
    05:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže ani výměna gólmanů Slovákům nepomohla. Krenželokovu střelu domácí srazili pouze k PETRU JELÍNKOVI, který Tygrům zajistil po pěti a půl minutách už čtyřbrankové vedení. Asistence: Lukáš Krenželok.
    Petr JELÍNEK - 0:4
    Martin BAKOŠ - 0:3
     
    05:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    3:0! Radivojevič obkroužil bránu a naservíroval kotouč mezi kruhy MARTINU BAKOŠOVI, který po pěti minutách zvyšuje už na 3:0. Asistence: Branko Radivojevič.
     
    04:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak Tygři se do toho vrhli velmi rychle. PETR VAMPOLA si vybruslil od pravého mantinelu až téměř mezi kruhy, odkud vyslal nechytatelnou ránu pro Michala Valenta. Bez asistence.
    Petr VAMPOLA - 0:2
     
    03:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už to Liberci vyšlo! JAN VÝTISK nahodil kotouč od modré čáry, Valentovi clonil ve výhledu Jelínek a nenápadně plachtící pokus libereckého kapitána proplachtil nakonec nejspíše bez teče až do brány domácího celku. Asistence: Jakub Valský.
    Jan VÝTISK - 0:1

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 4. Výtisk (Valský), 5. Vampola, 6. Bakoš (Radivojevič), 6. Jelínek (Krenželok), 15. Bulíř (Jelínek, Šimek), 23. Lakatoš (Stránský, Vlach), 31. Valský (Krenželok), 50. Valský (Krenželok), 59. Krenželok (Valský)


    HK Nitra: Valent (Trenčan) – König, Ordzovenský, Mezei, Milam, M. Novák, Milo, Bajtek, Devečka – L. Novák, Kutálek, Stümpel – Saliji, Slovák, Stloukal – Štefanka, Pupák Macík – Buček, Bene, Piačka
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Ševc, Šimek, Kajínek, Derner, Ulrych, Výtisk, Říha – Řepík, Birner, Vampola – Radivojevič, Bulíř, Bakoš – Valský, Krenželok, Jelínek – Lakatoš, Stránský, Vlach – Jonák
    bahis siteleri