Luleå – Fribourg 4:2 (kon.) | Eisbären – Gap 6:1 (kon.) | HV71 – SønderjyskE 7:1 (kon.)
Blues – Grenoble 4:2 (kon.) | Düsseldorf – TPS 4:5 (kon.) | Nitra – Liberec 0:9 (kon.)
Vienna Capitals – Krefeld 2:3 (2:3 po s.n.) | Zug – Djurgården 2:3 (kon.) | Ženeva – Storhamar 0:3 (kon.)
Braehead – Växjö 1:3 (kon.)
konec
Braehead Clan Glasgow
1:3 (1:2, 0:1, 0:0)
Växjö Lakers
Sobota 29.08.2015, 20:00 • Braehead Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina 15
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:13
    Vyloučen je Joakim Hillding, jenž se provinil nedovolenou hrou.
     
    53:40
    Bohužel pro domácí, kteří jsou aktuálně lepším celkem, se nechal vyloučit Matt Keith. Přesikovka pro Växjo.
     
    53:08
    Výborná akce domácího celku. Z pravé strany poslali puk na levou, kde byl Thomas Nesbitt. Ten nabral rychlost a prodral se před branku, kde udělal kličku a vystřelil. Steen opět nepřekonán!
     
    48:16
    Nathna McIver dostává dvě minuty.
     
    44:54
    Trestuhodná chyba v defenzívě hostí mohla být potrestána brankou. Jeden z hráčů se hnal na branku, který střelou mezi betony nedává branku!
     
    41:37
    Hodně nebezpečnou akcí se prezentovali hosté. Z levé strany přesunuli hru na střed, odkud z otočky pálil jeden z hráčů. Ten ovšem svojí střelou nechal vyniknout domácího brankáře!
     
    34:07
    Rozhodčí měl ruku nahoře hodně dlouhou dobu. Vše bylo zakončeno střelou Roberta Rósena, který nepřekonal Holta. Dvě minuty dostává Scott Pitt.
     
    29:36
    Marcus Götz se dostával do veliké šance. S pukem na hokejce si vybruslil do prostoru mezi kruhy, odkud se mu nepovedlo jeho jedovatou střelou trefit branku!
     
    28:21
    Aktuálně ovšem uvidíme přesilovku pro domácí. Potrestán je Joakim Hillding.
    Richard GYNGE - 1:3
     
    26:25
    Växjö právě vstřelila branku!
    Následně se ovšem po parádní akci hosté prosazují. Z levé strany poslal chytrou přihrávku na RICHARDA GYNGEHO jeden z jeho spoluhráčů. Útočník hostí zamířil přesně pod víko! Asistence: Tuomas Kiiskinen, Robert Rosen
     
    25:03
    Ric Jackman nyní lehce masíroval Patrika Lundha, který odjel na střídačku lehce potupen. Americký zadák dostane dvě minuty. Přesilovka pro Växjo.
    Josh HENESSY - 1:2
     
    17:22
    Växjö právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí stav utkání brankou v oslabení! Liam Reddox vybojoval puk ve středním pásmu a prodral se s ním směrem dopředu. Před brankou našel JOSHE HENESSYHO, který procpal puk za záda Chrise Holta! Asistence: Liam Reddox
     
    15:59
    Richard Gynge je vyloučen na dvě minuty.
    Erik JOSEFSSON - 1:1
     
    11:54
    Växjö právě vstřelila branku!
    Máme zase vyrovnáno. Po přejetí útočného pásma se ke střele odhodlal ERIK JOSEFSSON, jehož pokus skončil přesně v levé šibenici! Jdeme na to od začátku! Asistence: Robin Söderqvist, Ville Varakas
     
    08:46
    Potíže pro domácí. Nathan McIver dostává dvouminutový trest.
    Scott PITT - 1:0
     
    07:05
    Braehead Clan právě vstřelil branku! Domácí celek jsem ovšem podcenil. Z levé kruhu vystřelil Ric Jackman, jehož střelu za záda Steena ještě dopravil SCOTT PITT! Každopádně to vypadá na hodně šťastnou vlastní branku. Publikum jásá radostí, Braehead vede! Asistence: Ric Jackman
     
    05:36
    Domácí hokejisté, jenž v dnešním utkání nastupují v modrých dresech, budou hrát přesilovku. Potrestán je hostující Vile Varakas.
     
    04:23
    Richard Gynge se prodral do zakončení až před branku, odkud se mu ovšem jeho bekhendovým pokusem nepovedlo otevřít skóre!
     
    00:46
    Växjo se dostalo do první velké šance. Jeden z hráčů posílal puk zpoza branky před ní, kde měl lépe postaveného spoluhráče, ale ten nepřekonal Holta!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Pitt (Jackman) – 12. Josefsson (Söderqvist, Varakas), 18. Henessy (Reddox), 27. Gynge (Kiiskinen, Rosén R.)


    Braehead Clan Glasgow: Holt – Fritsch, Jackman, Götz, Aarssen, McIver, Sullivan – Davies, Esders, Nesbitt – Keith, Meyer, Brooks – Leavitt, Bruton, Pitt – McKenzie, Cownie, Harper
    Växjö Lakers: Steen – Laakso, Varakas, C. Rosén, Heikkinen, Andersson, Larsson – Henessy, Fröberg, Reddox – Gynge, Kiiskinen, R. Rósen – Hillding, Lundh, Johansson – Storm, Rydahl, Söderqvist – Josefsson

    Rozhodčí: Vinnerborg, Sewell – Halas, Flockhart
    bahis siteleri