Bologna – Sassuolo 0:1 (kon.) | AC Milán – Empoli 2:1 (kon.)
konec
AC Milán
2:1 (1:1)
Empoli FC
Sobota 29.08.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    69. Luiz ADRIANO - 2:1
     
    69
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak se domácí přeci jen dočkali! Po velké skrumáži a nedůrazu brankáře Skorupskiho míč do brány dotlačil LUIZ ADRIANO, který se tak raduje ze svojí první branky v Serii A! Milán tak jde dost nezaslouženě do vedení!
    20. Riccardo SAPONARA - 1:1
     
    20
    Empoli právě vstřelilo branku! Maccarone vybojoval míč kousek před vápnem a přepustil ho RICARDU SAPONAROVI, který šel tak ze strany po nedůrazu ze strany Zapaty sám na Lópeze! Jakožto bývalý hráč AC pokračuje v tom trendu, kdy hráči, kteří za Rossoneri hráli, jim dávají branky a propálil domácího gólmana přesnou ránou k tyči! 1:1!
    16. Carlos BACCA - 1:0
     
    16
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak takhle hraje útočník světové extratřídy! CARLOS BACCA dostal výborný pas za obranu, byl sice zezadu remplovaný obráncem, zákroky z hranicí faulu ale ustál a tváří v tvář Skorupskimu udělal mazáckou kličku, která mu otevřela bránu zcela dokořán a Kolumbijec tak poslal míč do prázdné svatyně!

    Ondřej Hradecký

    Branky: 16. Bacca (Adriano), 69. Adriano (Bonaventura) – 20. Saponara (Maccarone)

    Karty:   27. Tonelli (EMP), 42. Maccarone (EMP)


    AC Milán: Diego López – De Sciglio, C. Zapata, A. Romagnoli, Antonelli – Bertolacci (83. A. Poli), N. de Jong (C), Nocerino (46. Kucka) – Suso (55. Bonaventura) – Bacca, Adriano.
    Náhradníci: Abbiati, G. Donnarumma – Zaccardo, Honda, Cerci, A. Poli, Montolivo, Abate, Bonaventura, Alex, Balotelli, Kucka.

    Empoli FC: Skorupski – Zambelli, Tonelli, Barba (80. Costa), Rui – Zieliński, El Hadji El Hadji (76. Maiello), Croce – Saponara – Pucciarelli, Maccarone (C) (62. Mčedlidze).
    Náhradníci: Pugliesi, Pelagotti – Bittante, Signorelli, Mčedlidze, Ronaldo, Maiello, Costa, Camporese, Krunić, L. Martinelli.

    Rozhodčí: Giacomelli – Di Fiore, De Pinto
    bahis siteleri