Poruba 2011 – Vsetín 6:1 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.) | Břeclav – Technika Brno 0:6 (kon.)
Děčín – Řisuty 1:9 (kon.) | Klatovy – Kobra 6:5 (kon.)
konec
HC Tábor
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
BK Havlíčkův Brod
Úterý 08.09.2015, 18:00 • Zimní stadion Tábor • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu přípravného duelu mezi celky Hockey Club Tábor a BK Havlíčkův Brod. Utkání na Zimním stadionu v Táboře začíná v 18:00 a budeme z něj přinášet jen důležité informace.
     
    Úvodní sestavy:

    Hockey Club Tábor: Klestil (Novák) – Havran, Semrád, Klíma, Kanov "A", Heršálek "A", Hlaveš, A. Hájek – Kellner, Krätzer, Polodna, Vaniš, Matušík "C", Seidl, Blažek, Zayml, Březina, Mrkvička, T. Hájek.

    BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Pecen, Vala, Kořínek, Mendl, Loginovskij, Kolda – Přidal, Třetina "A", Endál "A", Chlubna, Kozlík, Kuchta, Kondratěv, Vlasov, Ludvík, Havel, Cejpek, Hlídek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    02:19
    Domácí hokejisté jsou aktivnější a mají více ze hry. Z jejich aktivity vyplynul faul Havlíčkova Brodu, Kirill Vlasov (HBR) si odsedí 2 minuty za sekání.
     
    04:19
    Bruslaři oslabení zvládli bez úhony. Kirill Vlasov opustil trestnou lavici a hosté tak hrají v plném počtu.
     
    04:37
    A vylučuje se také na druhé straně. Luboš Heršálek (TAB) si odpyká dvouminutový trest za hákování.
     
    06:37
    Havlíčkův Brod se v přesilové hře prosadit nedokázal a domácí hrají v plném počtu.
     
    07:12
    Marek Havel se ocitl v dobré pozici sám před kasou domácích, jeho střelu zblízka ale Tomáš Klestil vyrazil svými betony!
     
    08:12
    Domácí se řítili dopředu v přečíslení 2 na 1, Stanislav Polodna přihrál Jakubu Krätzerovi, jehož střelu z pravého kruhu vyrazil Lukáš Dusík!
     
    10:02
    Havlíčkobrodští jdou opět do čtyř, David Vala (HBR) míří na trestnou lavici za faul loktem.
     
    11:16
    Kohouti si zahrají v dvojnásobné početní převaze! Igor Loginovskij (HBR) se provinil hákováním a je poslán za katr.
     
    12:02
    Domácí si vytvořili v útočném pásmu tlak na hostující bránu, Bruslaři jsou však již ve čtyřech.
     
    12:18
    Lukáš Dusík po střele domácích podržel kotouč a přerušil tím tlak hokejistů Tábora.
     
    13:16
    Domácí z přesilové hry 5 na 3 gól nevytěžili a Havlíčkův Brod má na ledě plný počet hráčů.
     
    13:47
    Patrik Přidal jel sám na brankáře, ale Tomáš Klestil dobře vybruslil z brankoviště a betonem zmařil šanci havlíčkobrodského mužstva!
     
    16:38
    Domácí mají více ze hry, Bruslaři se do útoku dostávají díky brejkům. Teď ovšem na trestnou lavici usedá Jakub Krätzer (TAB) na 2 minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    17:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslařům se v přípravě zatím přesilové hry daří na výbornou a teď to znovu potvrdili! David Vala projel celým hřištěm, aby následně nabil LUKÁŠI ENDÁLOVI, jehož rána se zastavila až v domácí síti! Asistence: David Vala, Lukáš Dusík.
     
    17:35
    Kohoutům se nabízí dobrá šance na brzké vyrovnání, Dušan Mendl (HBR) se provinil držením protihráče a rozhodčí ho posílá na 2 minuty odpočinout.
     
    19:35
    Táboru se ale přesilová hra příliš nevyvedla a Havlíčkův Brod se dokázal poměrně v klidu ubránit.
     
    19:39
    Tomáš Chlubna se dostal do úniku, jeho zakončení ale domácí strážce svatyně dokázal vytěsnit ramenem!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první části hry měli navrch domácí hokejisté a Havlíčkův Brod spoléhal především na brejky. Byli to ale právě Bruslaři, kteří se jako první dostali do vedení. Přesilovou hru využil po přihrávce Davida Valy Lukáš Endál. Kohouti mohli záhy vyrovnat, když si vypracovali další přesilovou hru, s tou si ale příliš neporadili a tak už se skóre neměnilo.

    Střely na bránu po první třetině: 10:9.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:47
    Tábor právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Lukáš Endál nedokázal vyhodit puk z pásma, ke kotouči se tak dostal Stanislav Polodna, jenž přesnou přihrávkou našel MARTINA SEMRÁDA, který dokázal kličkami zblízka vymíchat Lukáše Dusíka a poslat černý kus gumy za jeho záda! Asistence: Stanislav Polodna, Jakub Krätzer.
     
    21:30
    Jevgenij Kondratěv mohl poslat havlíčkobrodské mužstvo zpět do vedení, jenže v rozhodující chvíli netrefil odkrytou bránu!
     
    24:10
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí jsou v tlaku, který dokázali zhodnotit v gólovou radost! Martin Havran poslal milimetrový křížný pas na JAKUBA MATUŠÍKA, který uklidil puk za bezmocného Dusíka. Asistence: Martin Havran.
     
    26:25
    Radek Seidl vypálil z pravého kruhu, tento pokus dokázal Lukáš Dusík vyrazit. Poté se ke kotouči dostal Jan Březina, na nějž zívala prázdná brána, domácí útočník ale zamířil nepřesně a pohrdl tak možností na zvýšení náskoku svého celku!
     
    29:16
    Havlíčkův Brod dostává výhodu přesilové hry, práh trestné lavice překračuje Jan Kanov (TAB), jenž se provinil hákováním.
     
    29:16
    V témže čase dochází ke střídání gólmanů Havlíčkova Brodu, Lukáše Dusíka v hostujícím brankovišti nahrazuje Jiří Zvolánek.
     
    31:16
    Havlíčkobrodští ale výhodu nikterak nezužitkovali a Kohouti již po ledové ploše krouží v plném počtu.
     
    31:41
    Bruslaři teď hráli dlouho ve výhodě, vytvořili si tlak, ze kterého ale nevzešla žádná střela. Sudí posílá na trestnou lavici Martina Semráda (TAB), jenž si pomohl nedovoleně podražením.
     
    33:33
    Marek Havel tečoval střelu Bruslařů jenom do Tomáše Klestila. Poté se ovšem k puku dostal Lukáš Endál, který hrací předmět parádně naservíroval zpět Marku Havlovi, ten ale pouze rozezvučel tyč odkryté klece!
     
    33:41
    Domácí oslabení se štěstím přežili a už hrají v plném počtu.
     
    34:50
    Přesilovou hru si nyní zahrají také hokejisté Tábora, Josef Kolda (HBR) se provinil podražením, načež nemohlo přijít nic jiného, než dvouminutový trest.
     
    35:12
    Jan Kanov vyslal dělovku od modré čáry, Jiří Zvolánek ovšem do dráhy střely nastavil svůj beton. Na druhou stranu si to pak v oslabení štrádoval Igor Loginovskij, své zakončení ale nasměřoval pouze do připraveného Klestila.
     
    36:50
    Marek Vaniš poslal jedovatou střelu z pravého kruhu, Jiří Zvolánek ji vytlačil nad bránu svým ramenem. Josef Kolda skáče na led a hosté jsou v plném počtu.
     
    37:51
    Patrik Přidal našel na levé straně volného Miroslava Třetinu, jenž z úhlu vystřelil. Tomáš Klestil se ovšem stačil včas přesunout a zasáhl skvělým zákrokem!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina nám hned ve svém úvodu přinesla zvrat, když se Kohouti díky trefám Martina Semráda a Jakuba Matušíka dostali do vedení. V závěru přebrali aktivitu na své hole havlíčkobrodští hokejisté, ze své převahy ale nedokázaly vytěžit střelu na bránu.

    Střely ve druhé třetině: 9:5.
     
    Góly zatím padají pouze do jedné brány. Znamená to, že Havlíčkobrodští překlopí vedení zpět na svou stranu, nebo domácí tým poruší tuto zajímavost? Nechme se překvapit a těšme se na třetí třetinu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    42:08
    Do třetího dějství vstoupili lépe domácí a vytvořili si tlak. Ten vyústil ve střelu od modré čáry, kterou pokryl Jiří Zvolánek a přerušil tak na chvíli táborskou převahu.
     
    44:38
    Tlak Kohoutů se nyní pravděpodobně zopakuje, jelikož se zahrají v početní výhodě. Na trestnou lavici usedá Jakub Kořínek (HBR) na 2 minuty za podražení.
     
    45:35
    Domácí vyslali nebezpečnou ránu od modré čáry, která byla ještě před hostujícím brankářem dvakrát tečována, Jiří Zvolánek ji však nadvakrát dokázal zkrotit.
     
    46:38
    Bruslaři se ubránili a mohou se opět opřít o pětici hráčů v poli, které kryje záda Jiří Zvolánek.
     
    48:06
    Rovnovážný poměr sil na ledě ale dlouho nevydržel, Petr Kuchta (HBR) si pomohl podražením. Táboru se tak naskytla další přesilová hra.
     
    49:23
    Domácí svého soupeře zatlačili v jeho pásmu. Střelu Radka Seidla schoval hostující gólman do lapačky. Následně po vhazování se do zakončení dostal Jan Kanov, jehož ránu vyrazil Jiří Zvolánek betonem.
     
    50:06
    Havlíčkův Brod se i tentokrát ubránil a hraje opět v plném počtu. Oba celky od sebe dělí stále pouze jediná branka.
     
    51:34
    Martin Havran se prezentoval tvrdou střelou od modré čáry, tento projektil skončil v klíně Jiřího Zvolánka.
     
    51:47
    Jiří Zvolánek si na nedostatek práce v těchto chvílích stěžovat nemůže. Jakub Matušík vystřelil od modré čáry, hostující gólman nejprve zakročil betonem, aby poté schoval kotouč v lapačce.
     
    53:08
    Miroslav Třetina nabízel puk před prázdnou bránu, kotouč tudy ovšem jen proletěl a skončil u hrazení.
     
    55:08
    Nejdříve Václav Pecen zastavil brejk domácích, poté se hákováním provinil Martin Semrád (TAB). Přesilovou hru si po delší době zahrají také Bruslaři.
     
    56:08
    Jan Březina se v oslabení dostal dopředu, z pravého kruhu ale trefil jen připraveného Zvolánka. Na druhé straně vypálil od modré čáry David Vala, jehož pokus zastavil Tomáš Klestil betonem.
     
    57:08
    Domácí se ubránili a hrají v plném počtu.
     
    57:53
    Další možnost pro Havlíčkův Brod, na trestnou lavici totiž usedá Martin Havran (TAB) na 2 minuty za hákování.
     
    57:53
    Bruslaři si berou oddechový čas a pokusí se vyrovnat! Jiří Zvolánek zůstává na střídačce, Broďáci jdou na led v šesti!
     
    58:17
    Kirill Vlasov vypálil od modré, Klestil zasáhl. Poté se ve skrumáži těl dostali Bruslaři ke dvěma dorážkám, až kotouč nakonec skončil v síti! Radost Havlíčkobrodských je ale zbytečná, gól nemůže být uznán pro postavení útočícího hráče v brankovišti!
     
    58:55
    Bruslaři tlačí svého soupeře. Tomáš Klestil teď zlikvidoval dvě střely Havlíčkova Brodu z velké blízkosti a drží tak vedení Kohoutů stále při životě!
     
    59:17
    Patrik Přidal přidal další střelu do statistik, jeho ránu ale udržel Tomáš Klestil na své hrudi.
     
    59:59
    Havlíčkobrodští pokračovali v drtivém tlaku, Kohouti ovšem obětavě padali do střel a dařilo se jim rány účinně blokovat. Sekundu před koncem se bude ještě vylučovat, Michal Klíma (TAB) míří na trestnou lavici za hákování.
     
    Konec zápasu.
     
    Do třetí třetiny vstoupili lépe znovu domácí a měli více ze hry. V samotném závěru se ale kvůli faulu dostali do oslabení a zuby nehty bránili hubený náskok. Puk nakonec v síti skončil, pro postavení útočícího hráče v brankovišti se ale o gól nejednalo. Skóre se tedy v poslední části hry již nepohnulo a Tábor přetlačil svého soupeře o jednu branku.

    Střely na bránu ve třetí třetině: 9:9.
     
    To je od nás z Tábora pro dnešek vše. Přejeme pohodový zbytek úterního večera a brzy u dalších onlajnů zase napočtenou. (20:14:31)

    Richard Wagner

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 21. Semrád (Polodna, Krätzer), 25. Matušík (Havran) – 18. Endál (Vala, Dusík)


    HC Tábor: Klestil (Novák) – Havran, Semrád, Klíma, Kanov "A", Heršálek "A", Hlaveš, A. Hájek – Kellner, Krätzer, Polodna, Vaniš, Matušík "C", Seidl, Blažek, Zayml, Březina, Mrkvička, T. Hájek
    BK Havlíčkův Brod: Dusík (30. Zvolánek) – Pecen, Vala, Kořínek, Mendl, Loginovskij, Kolda – Přidal, Třetina "A", Endál "A" – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Kondratěv, Vlasov, Ludvík – Havel, Cejpek, Hlídek

    Rozhodčí: Michal Talpa – Karel Deim, Michael Hřídel
    bahis siteleri