Tisková konference před startem Tipsport extraligy (kon.) | Tlačová konferencia MsHK DOXXbet Žilina (kon.)
Tisková konference HC Energie Karlovy Vary (kon.)
konec
Tisková konference před startem Tipsport extraligy

Čtvrtek 10.09.2015, 11:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce, děkuji za pozornost. (12:07:41)
     
    Otevření nové expozice se účastní legendy českého hokeje. LTC Praha zastupuje Augustin Bubník, Kometu Brno Josef Černý, Spartu Praha zastupuje Jiří Holeček, Kladno pak Milan nový, za Jihlavu přijal pozvání Bedřich Ščerban.
     
    Podařilo se sehnat všech 11 zlatých medailí Brna, najdete zde i originál předválečného Masarykova poháru nebo originál mistrovské plakety pro LTC z roku 1939.
     
    V Síni slávy českého hokeje se otevírá nová expozice Ligové dynastie.
     
    Jana Obermajerová: Dnes je na programu 0. kolo extraligy, tedy zábavný exhibiční zápas, kterého se zúčastní bývalí hráči a pak členové skupiny Tři sestry.
     
    Jana Obermajerová: Radegast připravil sběratelskou edici plechovek s hokejovými bojovníky.
     
    Jana Obermajerová: Fanoušci se budou moci s hráči porovnat na www.radegastkmen.cz. Budou se moci setkat s hráči přímo na ledě.
     
    Jana Obermajerová: V této helmě bude zabudována kamera, na technologii se zapracovalo, takže to bude pro hráče pohodlnější.
     
    Jana Obermajerová:Radegast se opět zaměří na hokejové bojovníky. Radegast index bude pokračovat stejným způsobem, každý měsíc bude vyhlášen Radegast index hráč měsíce, který dostane zelenou helmu.
     
    Jana Obermajerová: Pokračovat bude též Fantasy extraliga. www.isport.cz/fantasy . Je připraven nový design, miniligy a zajímavé ceny.
     
    Jana Obermajerová: Nadále spolupracujeme s Deníkem Sport. Na isport.cz budou sestřihy a další zajímavosti.
     
    Lubomír Ježek: Na některých stadionech budou mobilní pobočky, namátkou Liberec, Sparta, Pardubice, připravuje se v Třinci.
     
    Lubomír Ježek: Na stadionech budou promotýmy hostesek, fanoušci, kteří budou mít vsazeno, můžou dostat nějakou odměnu.
     
    Lubomír Ježek: Dnes přes 80% sázek u naší společnosti jde přes internet, až už přes počítače nebo přes mobily a další zařízení.
     
    Lubomír Ježek: Změna loga je pro nás zásadní, změnila se jak barevnost, tak font.
     
    Lubomír Ježek: Žhavá novinka dnešního dne je vypsání kurzů na individuální výkony. Očekáváme že kanadské bodování opanují Jaroslav Hlinka nebo litvínovský Hübl, nejlepším střelcem by mohl být Sýkora z Pardubic nebo Irgl z Třince.
     
    Lubomír Ježek: Kurzy na zisk titulu pro HC VERVA Litvínov napovídají, že není z hlediska našich prognóz favoritem. Naopak HC Oceláři Třinec je s kurzem 3,75 považován za největšího favorita. Předpokládáme, že nejvíce bude konkurovat HC Sparta Praha.
     
    Zástupce společnosti Tipsport Lubomír Ježek: My jsme rádi, že můžeme pokračovat v rámci titulárního partnerství na takovém projektu, jako je Tipsport extraliga.

    Lukáš Kratochvíl

    bahis siteleri