Tisková konference před startem Tipsport extraligy (kon.) | Tlačová konferencia MsHK DOXXbet Žilina (kon.)
Tisková konference HC Energie Karlovy Vary (kon.)
konec
Tlačová konferencia MsHK DOXXbet Žilina

sk Čtvrtek 10.09.2015, 12:00Tiskové konference
     
    Od nás je to zo Žiliny všetko. Ďakujeme za pozornosť a prajeme ešte pekný deň. (12:34:45)
     
    Prichádza priestor pre novinárske otázky. Tlačová konferencia sa oficiálne skončila.
     
    Milan Drevenák: "Partia je dobrá. V kabíne si rozumieme a verím, že to bude fungovať. Chceme ísť krok za krokom a bojovať."
     
    Imre Valášek: "Žilinský štadión prechádza rekonštrukciou. Vymenili sa mantinely, vzduchotechnika, rekonštrukciou prešli aj mládežnícke šatne a vrcholom rekonštrukcie bude obnova fasády."
     
    Patrik Groma: "Klub sa chce správať zodpovedne a aj preto zverejňuje platy hráčov."
     
    Žilinčania sa môžu pochváliť aj novými dresmi. "Máme pekné nové dresy. Mali sme niekoľko desiatok návrhov. Majú trošku retro nádych, je na ňom rok založenia klubu," povedal Patrik Groma.
     
    Imre Valášek: "Ako už bolo spomenuté, dávame maximálny priestor mladým hráčom. Musia to byť tí, ktorí chcú pracovať a uvedomia si, že hrajú za Žilinu. Zloženie kádra je vyvážené. Desať hráčov odchovancov zo Žiliny, rovnaký počet sú tí, ktorí prišli z vonku. Niektorých máme na farme v prvej lige. Záber je širší a našim cieľom je vybudovať tím postavený na odchovancoch. Pevne verím, že sme nastúpili na správnu cestu. Momentálne máme v reprezentačnej dvadsiatke päť hráčov. S týmito hokejistami po ukončení projektu rátame."
     
    Milan Jančuška pokračuje: "Ďakujem vedeniu mesta, že nám vytvorilo také dobré podmienky. Veľa mladých hráčov chceme zapracovať do tímu. V klube máme mnoho talentov. Chceme urobiť radosť fanúšikom i vedeniu. Túžime ľudí prilákať ofenzívnou hrou. Chcel by som poprosiť o podporu a trpezlivosť. Nemáme zázračný prútik Budeme tvrdo pracovať, aby sme postúpili do play-off."
    Tlačová konferencia
     
    Milan Jančuška: "Príprava sa začala v máji po 7 týždňoch suchej prípravy. Následne sme sa presunuli na ľad. Žilina si zaslúži zrekonštruovaný štadión, preto sme mali trošku obmedzenú prípravu, keďže sme sa pripravovali v Námestove. Odohrali sme deväť prípravných duelov. Dávali sme mužstvo za pochodu dokopy. Veľa hráčov z minulej sezóny nezostalo. Potrebujeme čas, aby sme našli správnu chémiu. Môžem sľúbiť, že budeme všetci tvrdo pracovať, aby sme dosiahli vytúžené méty."
     
    Slovo dostáva Imre Valášek: "Som rád, že sa liga konečne začína. Mužstvo máme poskladané podľa predstáv. Chceme sa dostať do vytúženého play-off. Verím, že tréneri v spolupráci s hráčmi to dosiahnu. Dúfam, že budeme napredovať."
     
    Ešte pred samotným začiatkom odovzdáva Anna Strečková, podpresedníčka Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory, Mariánovi Tittlovi certifikát o členstve MsHK v tejto komore.
     
    Na úvod si zobral slovo Patrik Groma, ktorý privítal prítomných novinárov.
     
    Dnešnej tlačovky sa zúčastnia: Marián Tittl, predseda predstavenstva MsHK DOXXbet Žilina, Imre Valášek, športový manažér klubu, Patrik Groma, viceprimátor mesta Žilina, Anton Trnovec, člen predstavenstva klubu, Milan Jančuška, hlavný tréner A-tímu, Jerguš Bača, asistent trénera a PR manažér Dávid Švec.

    Hráčsky káder zastupuje kapitán Milan Drevenák, jeho asistenci Václav Stupka a Michal Grman. Prítomný je aj útočník Adrián Lipovský a Jaroslav Niník.
     
    Pekný deň, vážení športoví priatelia. Onlajny.eu sú práve na radnici mesta Žilina, kde sa už o pár minút začne tlačová konferencia klubu MsHK DOXXbet Žilina pred začiatkom nového ročníka hokejovej Tipsport ligy.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 12:00.

    Milan Gončár

    bahis siteleri