HC Plzeň – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Zlín – Opava 12:0 (kon.)
Vítkovice – Třinec 3:5 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 0:4 (kon.) | Olomouc – Vsetín 9:2 (kon.)
Chomutov – Kladno 7:3 (kon.) | Havířov – Poruba 2:3 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 6:1 (kon.)
K. Vary – Sparta 1:2 (po pr.) | Jihlava – Letňany 5:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 11.09.2015, 15:00 • Malá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    59:39
    Utkání, které provázela celá řada vyloučení, zakončím symbolicky zprávou o dalším uděleném trestu. Za podražení je vyloučen Němec.
     
    59:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Troufám si tvrdit, že Lvi rozhodují o svém vítězství v dnešním duelu. Kynčl našel přihrávkou u mantinelu MIKULÁŠE MATOUŠE, který si vybruslil až na kruh a odsud střelou na bližší tyč prostřelil Kulicha. Asistence: Tomáš Kynčl.
     
    59:18
    Lvi mohli rozhodnout o svém vítězství. Dva na jednoho ujeli Hašek s Matoušem, prvně jmenovaný skvěle našel svého spoluhráče, ten si však kotouč nedokázal zpracovat.
     
    58:22
    Nepříjemnost pro hosty, neboť krátce před závěrečnou sirénou si dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Králíček.
     
    56:28
    Několik ošemetných situací před Kulichem. Hostující brankář však i nadále potvrzuje své kvality a drží domácí střelce na uzdě.
     
    55:07
    Havlíčkobrodský Kopic dnes počtvrté putuje na trestnou lavici. Tentokrát za napadení.
     
    55:07
    Při signalizovaném vyloučení ujeli hradečtí v přečíslení 2 na 1. K zakončení se dostal Šimůnek, jeho pokus však Kulich vytěsnil maskou.
     
    54:03
    V dnešním zápase velice aktivní Veverka měl nyní velkou příležitost ke srovnání skóre. Zcela osamocený se dostal na bodu pro vhazování ke kotouči a jen těsně minul Vomáčkovu klec.
     
    52:38
    Tvrdý projektil vyslal na Kulicha od mantinelu Šalda. Havlíčkobrodský brankář zasáhl výborně vyrážečkou a i nadále drží extraligového nováčka ve hře o body.
     
    49:33
    Osobní desetiminutový trest za nesportovní chování obdržel hradecký Gaspar.
     
    49:02
    Velice sporné vyloučení pro hradeckého Šimůnka. Jeho počínání před Kulichem rozhodčí oceňují dvěma minutami. Verdikt zní napadení.
     
    47:59
    Několik velkých šancí měli Lvi v krátkém časovém sledu. Tu největší měl Hašek, avšak z mezikruží trefil pouze výborně se přesouvajícího Kulicha.
     
    42:29
    Síly na ledě se srovnají. Za nedovolené bránění je vyloučen Vlach.
     
    41:51
    Zmatky v domácí obraně hasil na poslední chvíli Gaspar. Rozhodčím však neunikl jeho faul a vylučují jej za držení.
     
    39:55
    Vedení Mountfieldu nemuselo mít dlouhého trvání! Hostující Hendrych si zpracoval přihrávku směřující z vlastního obranného pásma a ujížděl tváří v tvář na Vomáčku. Rozhodl se pro zakončení mezi betony. To si však brankář se zkušenostmi z reprezentačních zápasů U-17 pohlídal a šanci havlíčkobrodského útočníka zmařil.
     
    38:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mladí Lvi se ujímají vedení v dnešním utkání. Druhou branku v krátkém časovém sledu se o to postaral KRYŠTOF PAŽOUREK. Ten využil krásné přihrávky Matouše a zakončil tak do odkryté klece. Asistence: Mikuláš Matouš, Jakub Lelek.
     
    37:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí zúročili svůj obrovský tlak z posledních minut ve vyrovnávací branku. Tu vsítil v přesilové hře FILIP JIRÁSEK, který využil zmatku v hostující obraně. Střela Matějčka od modré ještě byla zablokována, kotouč se však odrazil k domácímu útočníkovi, který již neměl problém se skórováním. Asistence: Štěpán Matějček, Jakub Muška.
     
    35:57
    Výhodu jednoho muže v poli budou mít domácí hokejisté i nadále. Za krosček byl vyloučen Kopic.
     
    33:54
    Další souboj před Kulichem, který je oceněn dvěma minutami. Tentokrát si je odsedí Němec, který se provinil krosčekem.
     
    31:26
    Rozhodčí poněkud úzkostlivě vylučují hradeckého Jiráska za napadení. Myslím si, a hradecké publikum rovněž sdílí můj názor, že vylučovat se mělo rovněž na druhé straně za sekání Veverky.
     
    29:51
    Velice nepřehledná situace před bránou Kulicha. Domácí byli několikrát blízko ke vstřelení vyrovnávací branky, žádný z pokusů však neprošel až za Kulichova záda.
     
    29:11
    Domácí si zahrají přesilovou hru 4 na 3, neboť za podražení je vyloučen Polák.
     
    28:43
    Dvě minuty za hrubost si odsedí také hostující Kopic.
     
    28:43
    Za souboj před bránou vyloučen hradecký Pažourek.
     
    25:54
    Po nepřehledné situaci musel vše na poslední chvíli hasit domácí brankář Vomáčka. Kotouč poskakující na brankové čáře zalehl svým tělem!
     
    25:47
    Plného stavu hráčů na ledě jsme si příliš dlouho neužili. Za hákování vyloučen domácí Matouš.
     
    23:19
    Havlíčkobrodský Kopic se provinil proti pravidlům krosčekem a domácí tak mají možnost 61 vteřin dlouho trvající přesilové hry 5 na 3!
     
    22:20
    V přesilové hře se hostům příliš nedařilo a podobná příležitost se naskýtá také domácím. Za napadení je vyloučen Veverka.
     
    19:56
    Čtyři vteřiny sirénou mohli hosté navýšit své vedení na rozdíl dvou branek. Od modré napřáhl Hrabaň, avšak jeho pokus orazítkoval pouze tyč Vomáčkovy klece!
     
    19:29
    Další přesilovka pro hostující celek, tentokrát po sekání Hroudného.
     
    14:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Třebaže výhodu jednoho muže na kluzišti měli Lvi, první branku v zápase zaznamenávají v oslabení hosté. Mountfield chyboval při rozehře v pásmu a kotouč zachytil hostující kapitán DAVID MICHÁLEK. Ten se přes půl kluzišti řítil sám na Vomáčku, kterého si pohybem tělem krásně položil na led a kličkou do forhendu zavěsil. Bez asistence.
     
    13:46
    Velké štěstí nyní stálo při hostujícím celku. Kotouč se po kombinaci dostal až k Hroudnému, jehož střelu tečoval maskou hostující gólman do tyče!
     
    12:52
    Za sekání vyloučen hostující Holenda.
     
    12:31
    Po skrumáži před hostující bránou se puk dostal až ke zcela osamocenému Jiráskovi, na kterého vzývala prázdná brána. Hostující obránce však dokázal na poslední chvíli zablokovat hůl domácího hráče.
     
    11:39
    Jak se bojuje za hradecký Mountfield nám nyní předvedl domácí kapitán Matějček, který neohroženě padl do rány hostujícímu obránci a zablokoval tak nebezpečně vyhlížející střelu.
     
    09:47
    Za sekání vyloučen hradecký Mašín. Domácí se tak budou bránit další přesilové hře hostujícího celku.
     
    07:48
    Za sevření puku rukou vyloučen hradecký Jirásek.
     
    03:49
    Podobně jako na havlíčkobrodské straně, i domácí Maršík je vyloučen na dvě minuty za nesportovní chování.
     
    00:42
    Ještě v úvodní minutě se hosté provinili proti pravidlům a Mountfield si tak zahraje první přesilovou hru v utkání. Za nesportovní chování vyloučen Donda.

    Radek Kozel

    Branky a nahrávky: 38. Jirásek (Matějček, Muška), 39. Pažourek (Matouš, Lelek), 60. Matouš (Kynčl) – 15. Michálek


    Mountfield HK: Vomáčka (Bartozel) – Lelek, Hroudný, Gaspar, Muška, Šalda, Kynčl, Jonáš, Pohl – Mašín, Matějček 'C', Moník, Jirásek, Dvořák, Štohanzl, Hašek, Pažourek, Maršík, Šimůnek, Matouš, Brádler. Trenér: Vladimír Kostka.
    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Kopic, Polák, Hrabaň, Benák, Němec, Jančařík, Lachman – Piskač, Michálek 'C', Donda, Vlach, Beran, Holenda, Králíček, Přibyl, Veverka, Hendrych. Trenér: Adam Václav.

    Rozhodčí: Úlehla – Kis, Novák
    bahis siteleri