Vrchlabí – Chrudim 11:2 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
11:2 (4:1, 0:1, 7:0)
HC Chrudim
Pátek 11.09.2015, 18:05 • DD Eletromont Aréna, Vrchlabí • Přípravné zápasy
Partner:
     
    56:23
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Další pěkná akce Vrchlabí končí gólem. Na levé straně zavezl kotouč do pásma Mrňa, který našel před brankou Beneše, jehož pokus vyrazil Chalupa na volného TOMÁŠE ŠŤASTNÉHO, jenž potěšil pojedenácté domácí fanoušky. Asistence: Petr Beneš, Pavel Mrňa.
     
    55:26
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Tak to je již exhibice v podání domácího celku. Z levé strany vypálil nepříliš prudkou ránu MARTIN BLAŽEJ, který tak načepoval desítku do sítě Chrudimi. Asistence: Daniel Vacek, Jan Srnský.
     
    54:31
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí přetavili svůj tlak v další branku, o kterou se střelou z mezikruží postaral TOMÁŠ JIRKŮ. Asistence: Patrik Urban.
     
    52:14
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Je tu další využitá přesilová hra domácích. Ti zatlačili hosty v jejich pásmu a v pořadí již osmou branku přidává PAVEL MRŇA, který tak kompletuje svůj dnešní hattrick. Asistence: Tomáš Šťastný.
     
    49:17
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Maďar hledal před brankou Jirků, který vypálil, ale kotouč se vykutálel zpod Chalupy ven. Naneštěstí pro hosty přímo na hůl PATRIKA URBANA, který neměl problém trefit odkrytou klec. Asistence: Tomáš Jirků.
     
    46:24
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Kotouč se dostal před branku, kde byl nikým nehlídaný DANIEL VACEK, který kličkou do bekhendu překonal Chalupu. Bez asistence.
     
    40:35
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí se dočkali rychlé branky. Na modré si přiťukl PAVEL MRŇA s Filipem a prvně jmenovaný sám proti Chalupovi nezaváhal a poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Martin Filip.
     
    34:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté se radují z druhé branky. Nenápadnou akci dokázal přesně zakončit ONDŘEJ KARÁSEK. Asistence: Roman Seidler.
     
    16:35
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Je tu další rychlá branka v síti Chrudimi. S velkou dávkou štěstí dostal kotouč za záda Amenta JAN SRNSKÝ. Asistence: Martin Blažej.
     
    16:10
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Stadion využil i klasickou přesilovou hru. Nádhernou individuální akci předvedl PAVEL MRŇA, který si poradil s obranou a následně si položil na led i Amenta. Kotouč následně dostal do prázdné branky. Asistence: Martin Filip.
     
    15:26
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí využívají dvojnásobnou přesilovku. Tomáš Jirků našel před brankou sjíždějícího JIŘÍHO JEBAVÉHO, který střelou tahem pod břevno nedal Amentovi šanci. Asistence: Tomáš Jirků, Patrik Maďar.
     
    07:43
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hostující Dobiáš odvedl výbornou práci v útočném pásmu, když zpoza branky našel před brankou volného ONDŘEJE KARÁSKA, který dostal kotouč mezi betony Jelínka za brankovou čáru. Asistence: Ugo Dobiáš.
     
    06:40
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do vedení. Před brankou se dostal do obrovské šance PATRIK URBAN, který natřikrát dokázal dorazit kotouč za záda hostujícího gólmana. Asistence: Patrik Maďar.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 7. Urban (Maďar), 16. Jebavý (Jirků, Maďar), 17. Mrňa (Filip), 17. Srnský (Blažej), 41. Mrňa (Filip), 47. Vacek, 50. Urban (Jirků), 53. Mrňa (Šťastný), 55. Jirků (Urban), 56. Blažej (Vacek, Srnský), 57. Šťastný (Beneš, Mrňa) – 8. Karásek (Dobiáš), 35. Karásek (Seidler)


    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (31. Abrahám) – Beneš, Lenoch, Klement, Matějček, Kadavý, Jebavý, deCarvalho, Chleborád – Mrňa, Filip "C", Šťastný, Srnský, Šimoníček, Bláha, Jirků, Urban, Maďar, Krsek, Vacek, Blažej
    Trenér: Jan Holeček

    HC Chrudim: Ament (17. Chalupa) – Vích, Zrůst, Turčáni, Janecký, Švadlenka, Brychta, Kišš "C", Procházka, Dobiáš, Vágner, Novák, Polák, Karásek, Brožek, Seidler, Koreček, Polák, Kohoutek
    Trenér: Jiří Fibiger

    Rozhodčí: Svoboda – Šmika, Maštalíř

    Diváci: 290
    bahis siteleri