Zvolen – Nitra 6:3 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 0:1 (kon.) | Martin – Skalica 3:0 (kon.)
Poprad – Trenčín 2:4 (kon.) | Piešťany – Žilina 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
2:4 (1:1, 0:3, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 13.09.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Partner:
     
    Dnešné stretnutie sledovalo 1 122 divákov. (19:03:30)
     
    V poslednej časti hry sa už hralo zodpovedne dozadu, Popradu sa nepodarilo streliť rýchle góly a dostať sa späť do hry. V závere ešte Poprad znížil na 2:4, a to gólom z hokejky Števuliaka.

    Dukla Trenčín teda po sympatickom a kompaktnom výkone berie spod Tatier tri body a vracia sa domov s úsmevom.

    Ďakujeme za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera.
     
    Koniec zápasu.
    ŠTEVULIAK - 2:4
     
    59:37
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti predsa len posielajú ešte jeden pozdrav na tribúny! Na pravom kruhu si puk spracoval PATRIK ŠTEVULIAK po Bajarunsovej prihrávke a strelou ku ľavej žrdi prekvapil gólmana Cháberu!
    Asistencia: Lauris Bajaruns.
     
    59:08
    Trefný nahodil puk od modrej čiary na Kostúra, ten bezpečne likvidoval puk betónom a následne sa ešte Kamzíci možno pokúsia o nejaký útok.
     
    58:12
    S blížiacim sa záverom stretnutia už Dukla nič riskovať nechce, preto všetko vsádza na defenzívu a čo najrýchlejšie eliminovať popradské útoky.
     
    57:23
    Török vystrelil z otočky z pravého kruhu, Richard Rapáč sa následne už ku dorážke nedostal, Poprad ešte pokračoval v útočnom pásme ale strelu Ľubomíra Malinu už trenčiansky brankár zastavil.
     
    56:56
    Gašparovič sa snažil v útočnom pásme prihrávkou nájsť Melichárka, prihrávka ale cez Kasíkove korčule ďalej neprenikla.
     
    55:50
    Petrovický sa z rohu klziska snažil prihrať krížom cez bránkovisko, napokon z toho vznikla zaujímavá nenápadná strela k žrdi, ktorú Kostúr pre istotu musel vyraziť.
     
    55:09
    Zaťko vypálil z ľavého kruhu, jeho tvrdé zakončenie príklepom akosi nerobilo problém pre Kostúra, ktorý puk bezpečne schoval vo výstroji.
     
    53:58
    Török sa snažil uvoľniť na modrej čiare, Richard Rapáč mu posunul puk ale následne ho tvrdým bodyčekom odstavil obranca Zaťko a nedovolil mu následne preniknúť do zakončenia.
     
    53:12
    Šikovný Andreas Štrauch sa z pravého kruhu preštrikoval medzi kruhy, odkiaľ ohrozil Cháberu, jeho bekhendovú strelu ale trenčiansky brankár zlikvidoval.
     
    52:52
    Trenčín si nepočal dobre so svojím prechodom do útočného pásma, za týchto okolností to znamená postavenie mimo hry.
     
    52:19
    Kamzíkom sa však nepodarilo efektívne a dôrazne rozohrať, znamená to iba zakázané uvoľnenie, po ktorom sa bude vhadzovať po Kostúrovej ľavici.
     
    51:50
    Paukovček už v útočnom pásme nič pekného nevymyslel, Dukla sa oslobodila a necháva domácim hokejistom rozohrávku spoza Kostúra.
     
    51:02
    Richard Rapáč rýchlo rozohral na Arneho Krotáka na pravom kruhu, popradský kapitán okamžite strieľal, avšak Chábera bezpečne vyrazil ramenom.
     
    50:28
    Arne Kroták sa odhodlal k strele z modrej čiary, dobre ale proti nemu vystúpil obranca Peter Mikuš a následne bola strela zblokovaná na ochrannú sieť.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 2. Štrauch (Síkela), 60. Števuliak (Bajaruns) – 14. Hlinka (Petrovický, Zaťko), 26. Dlouhý (Melichárek), 27. Hlinka (Petrovický, Jakúbek), 33. Ölvecký (Drgoň, D. Hudec)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Ťavoda, Dinda, Fabian (A), Malina, Kasík, Gáborčík, Pitka – Bartečko (A), Paukovček, Hvila – Kroták (C), Síkela, Štrauch – Török, R. Rapáč, B. Rapáč – Števuliak, Rusnák, Bajaruns
    HK DUKLA Trenčín: Chábera (Kutej) – R. Pavlikovský (A), P. Mikuš, Zaťko, Hatala, Drgoň, Holenda, Nechala, Trefný – Gašparovič, Dlouhý, Melichárek – Ölvecký, Nemec (A), Vozdecký – Koyš, Petrovický (C), Hlinka – D. Hudec, Zlocha, Jakúbek

    Rozhodčí: J. Konc – Gajan, Kollár

    Diváci: 1 122
    bahis siteleri