Zvolen – Nitra 6:3 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 0:1 (kon.) | Martin – Skalica 3:0 (kon.)
Poprad – Trenčín 2:4 (kon.) | Piešťany – Žilina 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
2:4 (1:1, 0:3, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 13.09.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 2. kolo
Partner:
    ŠTEVULIAK - 2:4
     
    59:37
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti predsa len posielajú ešte jeden pozdrav na tribúny! Na pravom kruhu si puk spracoval PATRIK ŠTEVULIAK po Bajarunsovej prihrávke a strelou ku ľavej žrdi prekvapil gólmana Cháberu!
    Asistencia: Lauris Bajaruns.
     
    49:19
    Richardovi Rapáčovi nedovolil zakončiť Róbert Petrovický, bolo to nedovoleným spôsobom, a preto hráč Trenčína dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    46:41
    Popradský tím sa bude brániť. Branislav Rapáč totižto dostáva dve minúty za faul kolenom.
     
    43:17
    Do dobrej príležitosti sa dostal Ondrej Rusnák, ktorý neohrozene strieľal z medzikružia, gólman Ján Chabera však krásnym zákrokom lapačkou poznamenal, že domov chce priviezť plný bodový zisk.
     
    36:40
    Popradčania si zahrali menšie bago, Bartečko ťukol Krotákovi ku pravému kruhu, ten krížom na Fabiana a popradský obranca z prvej hneď na Hvilu pri bráne, lenže ten trafil iba bočnú konštrukciu bránky.
     
    35:22
    Matúš Holenda síce oslobodil svoj tím, ale zároveň mu ani moc nepomol. Jeho vyhodenie smerovalo až za pleksisklá, a to znamená trest za vyhodenie puku.
     
    34:40
    Poprad bude hrať presne 33 sekúnd v početnej výhode o dvoch hráčov. Radek Dlouhý dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    33:14
    Poprad si zahrá presilovku, Matúš Holenda odchádza na dve minúty na trestnú lavicu za nedovolené bránenie.
    ÖLVECKÝ - 1:4
     
    32:41
    Trenčín dal gól!
    Dukla získava pohodlné vedenie rozdielom triedy! Hostia sa rozostavili v útočnom pásme, Adam Drgoň vypálil od modrej čiary a PETER ÖLVECKÝ zakryl výhľad Kostúrovi a tečoval puk do pravého horného rohu!
    Asistencie: Adam Drgoň a Denis Hudec.
     
    31:05
    Trenčín si bude môcť vychutnať minútu a 26 sekúnd presilovku štyroch proti trom a potom chvíľu aj piatich proti trom. Ľubomír Dinda odchádza na trestnú lavicu za seknutie.
     
    30:31
    Nasleduje však vylúčenie na strane Popradu. Lukáš Paukovček si odsedí dve minúty za seknutie.
     
    30:15
    Trenčín bude hrať v oslabení. Kapitán Róbert Petrovický dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    29:30
    Trma-vrma pred Kostúrom! Olvecký sa dostal k strele spred bránkoviska, Kostúr sa dostal viac mimo brány a dorážať sa snažil Vozdecký, no akosi sa domáci ubránili a nedovolili Trenčanom streliť štvrtý gól.
    HLINKA - 1:3
     
    26:44
    Trenčín dal gól!
    Dukla v krátkom slede strieľa aj tretí gól! Jakúbek získal puk v rohu klziska, posunul ho ku mantinelu pri pravom kruhu na Petrovického. Ten si počkal, vykorčuľoval bližšie k bráne a krížom presunul na úplne voľného MICHALA HLINKU, ktorý dorážkou do brány zvyšuje vedenie Trenčína!
    Asistencie: Róbert Petrovický a Martin Jakúbek.
    DLOUHÝ - 1:2
     
    25:38
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia po zaujímavej akcii! Melichárek potiahol puk po ľavej strane, prihral ho následne z rohu klziska do medzikružia. Od Kasíkovej korčule sa puk odrazil na RADKA DLOUHÉHO, ktorý ho akosi dorazil do brány pomedzi Kostúrove betóny! Zásah bol ešte overený videorozhodcom, pretože bolo možné, že puk sa dostal do bránky korčuľou.
    Asistencia: Tibor Melichárek.
     
    22:27
    Domáce mužstvo bude hrať presilovú hru. Radek Dlouhý dostáva menší trest za hákovanie.
     
    16:34
    Poprad si zahrá presilovku, Peter Olvecký dostáva dve minúty za podrazenie.
    HLINKA - 1:1
     
    14:00
    Trenčín dal gól!
    Už sa zdalo, že domáci bezpečne zavŕšia oslabenie, no Vojaci udreli v pravej chvili! Z rohu klziska posunul Petrovický puk na MICHALA HLINKU, ktorý príklepom od modrej čiary vypálil, Kostúrovi puk prepadol pomedzi betóny a Trenčín vyrovnáva na 1:1!
    Asistencie: Róbert Petrovický a Miroslav Zaťko.
     
    13:25
    Síkela sa Richardom Rapáčom unikli hosťujúcej defenzíve, prvý menovaný prihral z pravého kruhu Rapáčovi pred pravú žŕdku, Chábera nakoniec odolal.
     
    12:06
    Trenčín bude hrať v početnej výhode. Lauris Bajaruns dostáva dve minúty za hákovanie a hostia budú môcť prebrať iniciatívu a vyrovnať stav stretnutia.
     
    11:18
    Zmätok pred trenčianskou bránou! Do zakončenia spred bránkoviska sa dostal Branislav Rapáč, jeho strelu ešte dorážal Tomáš Török, ale Cháberovi sa podarilo oba pokusy zlikvidovať!
     
    06:14
    Ľuboš Bartečko šikovne prekorčuľoval poza bránu, dostal sa až sám zoči-voči Cháberovi, z tesnej blízkosti brány ale trafil iba jeho telo!
     
    05:09
    Petrovický z ľavého kruhu skvelou prihrávkou našiel v medzikruží Patrika Koyša, jeho strela z prvej nakoniec skončila na Kostúrovej výstroji!
    ŠTRAUCH - 1:0
     
    01:24
    Poprad dal gól!
    Kamzíci rýchlo prebúdzajú svojich fanúšikov a strieľajú vedúci gól! Štrauch vykorčuľoval s pukom cez stredné pásmo, posunul následne ku pravému kruhu na Mateja Síkelu a ten práve pred bránku na ANDREASA ŠTRAUCHA prihral späť. Následne už popradský útočník zakončil bekhendom cez Cháberov betón!
    Asistencia: Matej Síkela.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 2. Štrauch (Síkela), 60. Števuliak (Bajaruns) – 14. Hlinka (Petrovický, Zaťko), 26. Dlouhý (Melichárek), 27. Hlinka (Petrovický, Jakúbek), 33. Ölvecký (Drgoň, D. Hudec)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Ťavoda, Dinda, Fabian (A), Malina, Kasík, Gáborčík, Pitka – Bartečko (A), Paukovček, Hvila – Kroták (C), Síkela, Štrauch – Török, R. Rapáč, B. Rapáč – Števuliak, Rusnák, Bajaruns
    HK DUKLA Trenčín: Chábera (Kutej) – R. Pavlikovský (A), P. Mikuš, Zaťko, Hatala, Drgoň, Holenda, Nechala, Trefný – Gašparovič, Dlouhý, Melichárek – Ölvecký, Nemec (A), Vozdecký – Koyš, Petrovický (C), Hlinka – D. Hudec, Zlocha, Jakúbek

    Rozhodčí: J. Konc – Gajan, Kollár

    Diváci: 1 122
    bahis siteleri