Jihlava – Přerov 5:12 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:12 (0:1, 2:4, 3:7)
HC ZUBR Přerov
Neděle 13.09.2015, 16:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Žákovská liga - starší žáci • 3. kolo
Partner:
     
    S konstatováním, že Dukla Jihlava v domácím zápase nestačila na ZUBR Přerov, kterému podlehla vysoko 5:12, se s Vámi loučí a zase někdy napočtenou se těší Tomáš Lysý. (18:59:26)
     
    Ve třetí části padlo rekordních deset branek. Za domácí se třikrát prosadil Tomáš Chlubna. Přerovští se trefili sedmkrát, jmenovitě se trefili 3x Filip Chytil, Lukáš Raška, Matyáš Gréč, Daniel Ministr a Patrik Tarnoczy. Přerovští si tak z ledu soupeře odváží výhru v poměru 5:12.
     
    Konec zápasu.
     
    59:09
    Kolem Dúšky se prohnal Matyáš Gréč, který upaloval sám na bránu. Jeho pokus k pravé tyči zneškodnil Pavlas vyrážečkou.
     
    58:32
    Z pravé strany se pokusil přidat šestý gól domácích Tomáš Racek. S jeho střelou si Suchánek věděl rady a zastavuje jí.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty nejen třetí třetiny, ale i celého zápasu.
     
    58:00
    Dukla se provinila ofsajdem, jeden z hráčů domácích přejel modrou dříve než Matouš Menšík s pukem.
     
    56:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hattrick kompletuje také domácí snajpr TOMÁŠ CHLUBNA, který se nejlépe zorientoval v předbrankovém prostoru. Gólové hody ve třetí třetině pokračují. Jihlava se v závěrečném dějství prosadila třikrát, hosté dokonce sedmkrát. Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    56:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Druhý gól dnes střílí také PATRIK TARNOCZY, který dostal před brankou přesnou nahrávku a prosazuje se přesně nad vyrážečku Pavlase.
     
    56:18
    Po pasu Chvátala vystřelil z pravé strany Poledna, jehož pokus má Suchánek v lapačce.
     
    55:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hned z protiútoku si hosté připisují jedenáctý zásah. Raška poslal kotouč na Chytila, který jej zavezl do pásma a našel na levé straně volného DANIELA MINISTRA, jenž měl snadnou úlohu a poslal kotouč k pravé tyči marně se přesunujícího Pavlase. Asistence: Filip Chytil, Lukáš Raška.
     
    54:51
    Chlubna nahrál kotouč na modrou pro Kaltounkovou, které mezi kruhy vystavil stopku Lukáš Raška.
     
    54:24
    Jihlava znovu zavezla kotouč před Suchánka, který kryje puk a bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    52:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Červenožlutí i za nepříznivého stavu bojují a znovu kosmeticky upravují vysoké vedení soupeře. Čtvrtý gól Jihlavy po spolupráci první lajny zakončuje po ose Čermák – Kaltounková střelec TOMÁŠ CHLUBNA, pro kterého je to již osmý gól ve třech zápasech letošní sezony. Asistence: Kristýna Kaltounková, Patrik Čermák.
     
    51:15
    Jedenáctý zásah hostí mohl přidat Patrik Tarnoczy, který po pasu od spoluhráče zblízka minul pravou tyčku.
     
    50:06
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jubilejní desátý gól svého týmu střílí MATYÁŠ GREČ. Nyní mám co dělat, abych vůbec stihl sledovat góly, které padají na Horáckém zimním stadionu jak na běžícím pásu.
     
    49:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté si berou šestigólový náskok zpět. FILIP CHYTIL se ukazuje jako pravý šutér a po přesném pasu Tarnoczyho dnes střílí svůj čtvrtý gól v utkání. Asistence: Patrik Tarnoczy.
     
    49:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Červenožlutí snižují hrozivě vypadající skóre. Adam poslal přesný pas na TOMÁŠE CHLUBNU, který dnes konečně protrhává střeleckou smůlu a zblízka posílá kotouč za Suchánka. Asistence: Tobias Adam
     
    48:25
    Ani nyní se hosté z deváté přesné trefy neradují. Střelu Ministra zastavila levá tyč za zády Pavlase.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 25. Menšík (Adam), 32. Augusta (Kochrda), 50. Chlubna (Adam), 53. Chlubna (Kaltounková, Čermák), 57. Chlubna (Kaltounková) – 14. Svozil (Chytil), 25. Chytil, 26. Tarnoczy (Ministr), 27. Svozil (Raška), 34. Fencl (Hanák), 41. Chytil, 42. Raška (Ministr), 45. Chytil (Svozil), 50. Chytil (Tarnoczy), 51. Gréč, 56. Ministr (Chytil, Raška), 57. Tarnoczy


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (31. Pavlas) – Dúška, Moravec, Poledna, Adam, Chvátal, Brož – Kaltounková (A), Čermák (A), Chlubna (C) – Menšík, Havel, Machovský – Augusta, Racek, Kochrda. Trenér: Martin Pykal
    HC ZUBR Přerov: Suchánek (Postava) – Zeman, Raška, Fencl, Zábranský, Svozil – Gréč, Chytil, Tarnoczy, Ministr, Hanák, Kolařík. Trenér: Petr Školoud.

    Rozhodčí: Paur – Suchý, Čurilla
    bahis siteleri