Fenerbahce – Molde 1:3 (kon.) | Ajax – Celtic 2:2 (kon.) | Bordeaux – Liverpool 1:1 (kon.)
Sion – Kazaň 2:1 (kon.) | Qäbälä – PAOK 0:0 (kon.) | Dortmund – FK Krasnodar 2:1 (kon.)
Midtjylland – Legia 1:0 (kon.) | Neapol – Club Bruggy 5:0 (kon.) | Rapid – Villarreal 2:1 (kon.)
Plzeň – Dinamo Minsk 2:0 (kon.) | Liberec – Braga 0:1 (kon.) | Groningen – Marseille 0:3 (kon.)
Dněpropetrovsk – Lazio 1:1 (kon.) | Saint-Étienne – Rosenborg 2:2 (kon.) | Sporting – Lok. Moskva 1:3 (kon.)
Skënderbeu – Besiktas 0:1 (kon.) | Fiorentina – Basilej 1:2 (kon.) | Lech Poznaň – Belenenses 0:0 (kon.)
Anderlecht – Monaco 1:1 (kon.) | Tottenham – Karabach 3:1 (kon.) | APOEL – Schalke 0:3 (kon.)
Asteras – Sparta 1:1 (kon.) | Partizan Bělehrad – Alkmaar 3:2 (kon.) | Ath. Bilbao – Augsburg 3:1 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
3:1 (0:1)
FC Augsburg
Čtvrtek 17.09.2015, 21:05 • San Mamés Barria, Bilbao • Evropská liga • Skupina L
Předzápasové kurzy
    90. Markel SUSAETA - 3:1
     
    90
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Máme rozhodnuto! Athletic se v poslední minutě řádné hrací doby prosazuje potřetí, a rozhoduje o svém dnešním vítězství! Do středu hřiště dostal míč Aduriz, kterému ho však ukradl MARKEL SUSAETA, ten prošel až do vápna, kličkou oklamal obránce, a poslal míč pod břevno! Krásná branka!
     
    80
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Raúl García, přichází Carlos Gurpegi.
    76. Skvělý zákrok Herrerína proti střele Essweina
     
    76
    Následně však mohl srovnat hostující Augsburg! Parádní centr za obranu poslal Kohr, který našel Essweina. Německý středopolař si míč výborně zpracoval, a vyslal povedenou střelu. Parádní zákrok předvedl Herrerín, který svůj tým drží nad vodou!
     
    73
    Tentokrát si Tobias Werner koledovat o druhou žlutou kartu! Ve vzdušném souboji zasáhl loktem Susaetu do obličeje. Za vyloučení hostujícího hráče "lobovat" Beňat, nicméně za protesty vidí žlutou kartu!
     
    72
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Dominik Kohr, přichází Piotr Trochowski.
     
    71
    Zkušený Tobias Werner je na hřišti šest minut, avšak již stihl dostat žlutou kartu. Německý středopolař poslal ostrým zákrokem zezadu na zem Extebarriu.
    66. Aritz ADURIZ - 2:1
     
    66
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Athletic otáčí zcela zaslouženě vývoj utkání, a dostává se do vedení 2:1! Augsburg propadl ve středu hřiště, a domácí vytvořili pozici pro Markela Susaetu, který se i s trochou štěstí prodral do vápna. V tomto prostoru se opřel do míče ARITZ ADURIZ, který vyslal nechytatelnou bombu pod břevno!
     
    65
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Tim Matavž, přichází Tobias Werner.
     
    64
    Domácí celek provádí druhé střídání v tomto zápase, trenér Ernesto Valverde stahuje ze hry Ibaie Gómeze, který dnes prakticky nebyl vidět. Na jeho místo přichzí španělský fotbalista Sabin!
    61. Pěkná akce Essweina
     
    61
    Ve středu odvedl skvělou práci Dominik Koh, který křížnou přihrávkou našel Alexandera Essweina, který míč zasekl a vystřelil na zadní tyč! Krásný zákrok však předvedl brankář Herrerín, který drží šance Bilbaa na body hodně vysoko!
     
    59
    Hostující německý celek provádí své první střídání v tomto zápase! Trenér Markus Weinzierl posílá ze hry svého jediného střelce v dnešním utkání, Halila Altintopa. Na jeho místo přichází Korejec Ku!
     
    58
    Krásnou přihrávku za obranu Athleticu dostal od Verhaegha Alexander Esswein, který byl však tísněn obráncem, a jeho zakončení nebylo ideální. Herrerín však musel vytíhnout povedený zákrok!
     
    57
    Středem hřiště postupoval Raúl García, který roztáhl hru na levou stranu, kam si naběhl Aduriz. Následně však rozhodčí přerušil hru, neboť se domácí záložník ohnal po Baierovi, a dostává žlutou kartu!
    55. Aritz ADURIZ - 1:1
     
    55
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno! Athletic vybojoval svou aktivní hrou rohový kop. Exekuce se ujal Beňat Extebarria, který poslal do vápna ideální centr, ten směřoval do míst, kam si naběhl ARITZ ADURIZ. Brankář Hitz si na hlavičku španělského útočníka sáhl, avšak vyrazit míč nedokázal!
     
    46
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Gorka Elustondo, přichází Mikel Rico.
    45. Velká šance Raúla Garcíi
     
    45
    Krásnou rychlou akci předvedl před malou chvílí domácí celek! Etxebarria našel ve vápně Artize Adurize, který sklepl míč pro Raúla Garcíu, ten však ve vyložené příležitosti pálil nad branku!
    34. Výborný zákrok brankáře Herrerína
     
    34
    Rozehrávky rohového kopu se ujal Halil Altintop, jehož centr směřoval na zadní tyč, kde se nacházel Či Tong-won. Hlavička korejského záložníka mířila pěkně k tyči, avšak Herrerín předvedl parádní zákrok!
     
    29
    Tentokrát Augsburg zahrozil po levé straně! Skvělou přihrávku dostal obránce Feulner, který ještě stihl míč na hrací ploše, a svým centrem ve vápně našel Tima Tamavže, ten však svou střelu poslal pouze do míst, kde se nacházel brankář Herrerín!
     
    26
    Augsburg se po delší době dostal opětna útočnou polovinu, a hned bylo před brankou Herrerína horko! Na pravou stranu dostal ideální přihrávku Verhaegh, který našel ve vápně v náběhu Kohr, jehož tvrdá rána však byla zablokovaná na roh!
    15. Halil ALTINTOP - 0:1
     
    15
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Překvapení je na světě! Augsburg jde na San Mamés Barria po patnácti minutách hry do vedení! Ve vlastním vápně vyrobil velkou chybu jeden z orbánců, který poslal míč přímo na nohu Verhaegha, který se uvolnil, a vyslal zajímavou ránu, tu však vyrazil Herrerín. Následná dorážka HALILA ALTINTOPA byla zablokovaná. Turecký středopolař se však na druhý pokus dokázal trefit přesně!
    7. Aduriz mířil těsně nad!
     
    7
    Německý celek chyboval ve středu hřiště, a Athletic se dosal hned do protiútoku! Na pravé straně dostal opravdu hodně prostoru Oscar de Marcos, který poslal do vápna luxusní centr, který našel Adurize, jehož střela však mířila těsně nad branku!

    Jan Havlovic

    Branky: 55. Aduriz (Etxebarria), 66. Aduriz (Susaeta), 90. Susaeta – 15. Altintop

    Karty:   57. Raúl García (ATB), 73. Etxebarria (ATB) – 71. Werner (AUG)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 6:2. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:8.
    Athletic Bilbao: Herrerín – de Marcos, Etxeita, Laporte, Lekue – G. Elustondo (46. M. Rico), Etxebarria – Susaeta (C), Raúl García (80. Gurpegi), I. Gómez (64. Sabin) – Aduriz.
    Náhradníci: Iraizoz – Eraso, Sola, M. Rico, Gurpegi, Balenziaga, Sabin.

    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh (C), Callsen-Bracker, Klavan, Feulner – Kohr (72. Trochowski), Baier – Esswein, Altintop (59. Ku), Či Tong-won – Matavž (65. Werner).
    Náhradníci: Manninger – Stafylidis, Werner, Trochowski, Janker, Ku, Framberger.

    Rozhodčí: Bezborodov – Golubjev, Gavrilin (vš. RUS)
    bahis siteleri