Opava – Vsetín 2:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Mountfield HK – Jihlava 4:2 (kon.)
Slavia – Chomutov 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – HC Litvínov 4:3 (1:0 po s.n.) | Sparta – Kladno 5:2 (kon.)
Kometa Brno – Pardubice 2:1 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 3:0 (kon.) | Zlín – Havířov 3:1 (kon.)
Liberec – Letňany 4:1 (kon.) | Třinec – Poruba 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:4 (1:3, 0:0, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 19.09.2015, 12:00 • ZS Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 6. kolo
Partner:
     
    59:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto. KRONI MUSLIU ukořistil kotouč ve středním pásmu. Jeden obránce před ním upadl, druhý mu nestačil. Mladoboleslavský útočník jel tak sám na brankáře, kterého si rozhýbal a bekhendem přišpendlil puk pod víko, čímž pravděpodobně napsal tečku za dnešním zápasem! Bez asistence.
     
    18:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Není radno umožnit hostům hru v početní výhodě, protože si s ní dokáží skvěle poradit. Vojtěch Outrata našel zpoza brány mezi kruhy nepokrytého FRANTIŠKA UŘIDILA a mladoboleslavský kapitán střelou z první překonává domácího gólmana! Asistence: Vojtěch Outrata, Dušan Kerda.
     
    11:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se napřed nemohli usadit v útočném pásmu, ale když se jim to povedlo, tak přesilovou hru rychle využili. František Uřidil z vrcholku levého kruhu přesně přihrál na pravou stranu, kde stál KRONI MUSLIU, jenž střelou bez přípravy rozvlnil havlíčkobrodskou síť podruhé! Asistence: František Uřidil, Milan Dančišin.
     
    09:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jan Jindra nyní našel dobrou přihrávkou MILANA KALAŠE, jenž se dostal do úniku. Udržel na zádech dotírající obránce Havlíčkova Brodu, nevymýšlel žádnou kličku a svižnou ranou rozvlnil síť za zády Tomáše Kulicha! Asistence: Jan Jindra.
     
    03:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    David Michálek vybojoval ve středním pásmu kotouč a bleskově přešel modrou čáru. Bylo z toho přečíslení. David Michálek z levé strany přihrál úplně volnému JIŘÍMU VLACHOVI, jenž střelu z mezikruží poslal přesně k pravé tyči Markovy klece! Asistence: David Michálek.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 4. Vlach (Michálek) – 10. Kalaš (Jindra), 12. Musliu (Uřidil, Dančišin), 19. Uřidil (Outrata, Kerda), 60. Musliu


    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Němec, Hrabaň "A", Benák, Kopic, Lachman, Polák, Jančařík – Michálek "C", Vlach, Veverka, Donda, Holenda, Přibyl, Hendrych, Králíček
    BK Mladá Boleslav: Marek (Haas) – Uřidil "C", Mlčoch, Linhart, Jirásek, Chládek, Kalus, Obrtlík, Nepokoj – Dvořák, Dančišin "A", Musliu, Straka, Outrata, Kerda, Kalaš, Křížek, Jindra, Flynn, Hrachovec, Zich

    Rozhodčí: Martin Homola – Martin Klouda, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri