Jekatěrinburg – Barys 2:1 (1:0 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Omsk 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Novokuzněck 5:2 (kon.)
Čeljabinsk – Chabarovsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Toljatti – CSKA Moskva 2:4 (kon.)
Jaroslavl – N.Novgorod 3:1 (kon.) | Kazaň – Čerepovec 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Vladivostok 2:3 (kon.)
Soči – Minsk 4:1 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Avangard Omsk
Neděle 20.09.2015, 13:30 • Arena Jugra • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.
     
    Příjemné nedělní odpoledne při sledování online přenosu z utkání Konetinentální hokejové ligy, ve kterém se střetnou týmy Jugra Chanty-Mansijsk a Avangard Omsk.
     
    Avangard Omsk

    Hostující celek vstoupil do nového ročníku KHL více než dobrým způsobem a po jedenácti odehraných zápasech se drží na čele Východní konference s komfortním pětibodovým náskokem před druhým Nižněkamskem. V sestavě Omsku nalezneme hned čtveřici českých hokejistů. Krom brankáře Dominika Furcha také obránce Michala Kempného a útočníka Vladimíra Sobotku. Čtvrtým do party, který se k týmu připojil teprve v nejbližších dnech je zkušený reprezentant Martin Erat.

    Poslední zápasy

    Jekatěrinburg – Omsk 3:2p
    Omsk – Soči 5:1
    Omsk – Jaroslavl 3:0

    Nejproduktivnější hráči

    Alexandr Perežogin 6 bodů (3+3)
    Vladimír Sobotka 4 body (3+1)
    Sergej Širokov 4 body (3+1)
     
    Jugra Chanty-Mansijsk

    Domácí hráči si v úvodu sezóny na své poměry nevedou vůbec zle a díky dobrým výkonům drží šestou příčku na Východě, stačí jim k tomu vybojovaných 19 bodů za 6 výher a 5 porážek. Dres domácí Jugry oblékají výhradně hráči ruské federace a tak dnes k žádným soubojům mezi českými hokejisty nedojde.

    Poslední zápasy

    Jugra – Astana 1:0
    CSKA Moskva – Jugra 4:0
    Togliatti – Jugra 1:2

    Nejproduktivnější hráči

    Igor Volkov 3 body (3+0)
    Nikita Gusev 3 body (2+1)
    Pavel Medvěděv 2 body (2+0)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Fokin) – Ugolnikov, Želdakov, Antonov, Seleznjov, Vasilčenko, Pogorišnij, Kalašnikov – Panov, Bortnikov, Gusev – Ševčenko, Volkov, Ivanov – Michnov, Jašin, Sitnikov – Jacenko, Varfolomejev, Medvěděv.

    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Aneljov, Kuljaš, Kempný, Lekomcev, Alexandrov, Kulik, Vasiljev, Valentěnko – Kurjanov, Popov, Perežogin – Širokov, Paršin, Zubov – Lemťugov, Petrov, Černikov – Lauta, Michejev, Fiščenko.

    Rozhodčí: Kadyrov, Kulakov – Litvinov, Ponamarenko.
     
    Na ledovou plochu jsou právě pozváni hráči zahajovacích formací obou týmů.
     
    Následují je i ostatní hráči Jugry a Omsku, poté, co si vyslechnou hymnu ruské federace, již nebude bránit nic tomu, aby mohlo utkání začít!
     
    Slušně zaplněná Arena Jugra si vyslechla poslední tóny národní písně Ruska. Oba kapitáni se nyní zdraví se čtveřicí rozhodčích, která odřídí dnešní duel.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:36
    Úvodní buly patřilo domácím hokejistům, kteří se hned vrhli do útoku z pravé strany, obrana Omsku ale odolala nájezdům první útočné formace Jugry.
     
    01:57
    První přesilovou hru dnešního zápasu si zahrají domácí. Za sekání je vyloučen Artur Lauta (OMS).
     
    02:01
    Dlouho si ale domácí početní výhody nevyužili. Za hostující brankou se rovněž sekání dopustil Konstantin Panov (JUG) a pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    03:05
    Furch nyní hodně zaváhal za vlastní brankou při rozehrávce a měl plné ruce i nohy práce, aby zastavil dotírajícího Medvěděva, který se snažil dotlačit puk za brankovou čáru, leč neuspěl.
     
    03:05
    Domácí budou hrát ve čtyřech proti třem za předchozí přestupek Valerije Vasiljeva (OMS), kteýr zahákoval Medvěděva.
     
    03:50
    Gusev pálil bez přípravy z levého kruhu, jenže branku Omsku přestřelil.
     
    04:01
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hosté sice už hráli ve čtyřech, jenže i tak inkasují! ALEXANDR UGOLNIKOV dostal nabito od Volkova před pravý kruh a tvrdou bombou nad Furchovu lapačku poslal svůj tým do vedení! Asistence: Igor Volkov.
    04:01. Alexandr UGOLNIKOV - 1:0
     
    04:30
    Hosté už hrají kompletní, domácí ještě pokračují ve čtyřech, ale i tento stav zanedlouho skončí.
     
    05:10
    Domácí jsou po vstřelené brance při chuti a nadále se tlačí před Furchovu klec.
     
    05:20
    Nyní je však proti domácím pískáno zakázané uvolnění a hra se přesune před jejich branku.
     
    05:55
    Varfolomejev se pokoušel s pukem probít z levé srnay do útočného pásma, proti hradbě těl v bílých dresech na modré čáře ale nemohl uspět.
     
    06:45
    Hostům v dnešním zápase chybí Vladimír Sobotka a minimálně na hře jejich první formace je to hodně znát. Nyní jsou zastavení ofsajdem a hrát se bude znovu po krátké komerční přestávce.
     
    07:45
    Paršin se pěkně protáhl s kotoučem do útočného pásma a získal pásmo. Ke střele od modré čáry se dostal Lekomcev, ale jeho sražená rána skončila jen na zadním mantinelu, odkud se odrazila před branku a tam kotouč sebral domácí gólman Gelašvili, který jinak dnes zatím příliš mnoho práce neměl.
     
    08:30
    Domácí se nyní neprosadili při přechodu přes útočnou modrou a hrát tak mohou znovu hosté. Ani těm se však nepovedlo dojít s pukem až do obranné zóny domácích.
     
    09:28
    Tak zatím je k vidění spíše boj o kotouč a pásmo než nějaký okulahodící hokej. Doufejme, že postupem času se přeci jen dočkáme i nějakých pěkných hokejových akcí.
     
    10:05
    Volkov nyní pálil švihem z levého kruhu, jenže klec soupeře minul.
     
    10:43
    Další vyloučení a tentokrát bude pykat Alexandr Ugolnikov (JUG), který se provinil podražením. Přesilová hra pro Omsk.
     
    10:59
    Před branku se pokusil z levého rohu protáhnout s kotoučem jeden z hostujících hráčů. Gelašvili byl ale dobře postavený a na tuto variantu čekal a hlavně proto puk do branky nepustil. Domácí následně vyhazují.
     
    11:30
    Hosté krouží s kotoučem v útočném pásmu, zatím jej však drží jen podél mantinelů.
     
    11:50
    Domácím se navíc opět daří vyhodit kotouč daleko od své branky, početní výhoda Omsku se rychle krátí.
     
    12:35
    Domácí se zatím perfektně brání a nepouští hosty do zakončení.
     
    12:43
    Jugra v plném počtu.
     
    13:10
    Hosté se i díky přesilové hře dostali do tempa a jsou čím dál nebezpečnější pro domácí celek.
     
    13:26
    Znovu se hráči v bílém dostali až na dostřel domácí svatyně, ale ani nyní jej obětavě hrající domácí hokejisté nenechali vystřelit.
     
    13:50
    Ševčenko nyní pálil z levé strany přes obránce a Furch měl co dělat, aby vyrazil kotouč, který se před ním zjevil na poslední chvíli.
     
    14:30
    Domácím se v posledních dvou minutách podařilo otupit mírně rostoucí tlak hostů a znovu jsou to oni, kdo jsou převážně v držení kotouče.
     
    14:54
    Teď však útočná snaha domácích končí již na útočné modré. Odpískaný offside přerušuje hru a ta bude pokračovat až po krátké reklamní pauze.
     
    15:05
    Vhazování na středovém kruhu patřilo hostům, jejich následná dlouhá přihrávka směrem do útočného pásma ale adresáta nenašla. Sudí pískají icing a pokračovat se bude po pravé ruce Dominika Furcha.
     
    15:40
    Aneljov pálil tvrdě od modré čáry a Gelašvili ani nevěděl, jak puk vyrazil. Ten ještě chvíli tančil před jeho brankou, domácí beci jej však po chvíli přeci jen dostali mimo nebezpečí.
     
    16:48
    Hosté chybovali v rozehrávce a z pravé strany se tak nadvakrát dostal k zakončení jeden z domácích hráčů. S oběma pokusy mířícími mezi betony si však Furch bravurně poradil.
     
    17:30
    Nemají to hosté zatím příliš jednoduché v tomto zápase. Domácí stále pokračují v dobrém výkonu a Gelašvili příliš mnoho práce neměl.
     
    18:20
    Hráči Jugry si rozhodně nepřidělávají větší starosti, když se dostanou pod tlak při rozehrávce. Puk raději napálí ven z pásma a třeba až na zakázané uvolnění jako v tomto případě.
     
    18:28
    Po odpískání se na ledě strhla menší potyčka mezi hokejisty obou týmů, na jména vyloučených si však ještě budeme muset chvíli počkat.
     
    18:28
    Jasné je to, že pokračovat se bude ve čtyřech hráčích na obou stranách. Andrej Antonov (JUG) inkasoval dvě minuty za hrubost, Pavel Valentěnko (OMS) dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    18:50
    A domácím se hraje lépe v menším počtu hráčů na ledě. Od modré pálil nepříjemně Bortnikov, Furch si s kotoučem nadvakrát poradil a přerušil hru.
     
    19:00
    Začala poslední minuta úvodní třetiny.
     
    19:24
    Hosté se dostali do útočného pásma. Paršin chvíli kroužil s kotoučem kolem modré čáry až se odhodlal poslat puk na domácí branku. Jeho lehký pokus však v pohodě ukryl do své lapačky brankář Gelašvili.
     
    19:44
    Domácí se dostali do další dobré šance. Pogorišnij nabal rychlost a s pukem rychle obkroužil branku, jeho pokus zasunout puk k levé tyči ale Furch vystihl, následně si gólman hostů poradil i s dorážkou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Skončila úvodní třetina duelu mezi Jugrou a Avangardem a možná trochu překvapivě vedou domácí zásluhou branky Alexandra Ugolnikova 1:0. Vedení domácích hráčl je však naprosto zasloužené, favorizovanému soupeři jsou totiž více než vyrovnaným sparing partnerem.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:22.
     
    Statistiky utkání po první třetině

    Střely na branku: 6 – 5
    Vhazování: 10 – 7
    Vyloučení: 3 – 3
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Popov a Panov na úvodní buly ve druhé třetině, které nakonec vyhrál hráč hostujícího celku.
     
    20:28
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    20:46
    Ševčenko pálil zpoza levého kruhu, jelikož byl v obležení tří protihráčů, tak jeho ránu letící těsně vedle branky lze shledat jako povedenou.
     
    21:25
    Přesilová hra pro Omsk. Za držení hole putuje na trestnou lavici Oleg Pogorišnij (JUG)
     
    21:50
    Seleznjov vybojoval kotouč za vlastní brankou a pak jej backhandovým lobem poslal až k brance soupeře.
     
    22:10
    Ani napodruhé se hostům nepodařilo udržet v pásmu a kotouč opět končí až u jejich svatyně.
     
    22:15
    A ani do třetice to hokejistům Omsku nevyšlo. Po nepřesné dlouhé přihrávce se píská zakázané uvolnění a hra se přesune před Furchovu branku.
     
    22:43
    Anejlov dostal kotouč do prostoru levého kruhu a měl kolem sebe hodně volného prostoru i času na zakončení. Obránce hostů však místo střely zvolil přihrávku do chumlu před branku, kde si ale neposedný kotouč nakonec našel gólman domácích Gelašvili.
     
    22:58
    A znovu Aneljov, který si pěkně obhodil protihráče mezi kruhy a zcela osamocen pálil na domácí klec, Gelašvili však skvěle zasáhl a puk vytlačil mimo tři tyče své branky!
     
    23:25
    Domácí v plném počtu.
     
    23:50
    Tlak hostů pokračuje i po skončení přesilové hry a domácí by už nutně potřebovali vystřídat.
     
    24:14
    A po nepřesném pasu hostů v pásmu se jim to i podaří.
     
    25:03
    Fiščenko se z pravého kruhu pokusil backhandem dostat puk mezi betony Gelašviliho až do branky, domácí gólman ale včas sklapl své chrániče nohou.
     
    25:55
    Domácí se po dlouhé době dostali s pukem do útočného pásma a hned vybojovali přesilovou hru. Popov však fauloval ještě ve středním pásmu, následná výhoda Jugry zůstala nevyužita.
     
    26:03
    Důležité buly patří Omsku, jeho hráči následně posílají kotouč až za domácí branku.
     
    26:25
    Domácím se zatím nedaří rozestavit se v pásmu a vytvořitsi tlak, hosté se navíc znovu osvobozují.
     
    26:58
    Perežogin vybojoval kotouč ve vlastním obranném pásmu, ve středním s ním obkroužil pár koleček a nakonec pálil z levého kruhu do Gelašviliho.
     
    27:14
    Ivanovovi se nyní nepovedlo přesně rozehrát a hosté opět vyhazují kotouč až do obranné zóny domácích.
     
    27:55
    Hosté v plném počtu, domácím hráčům se početní výhoda vůbec nepovedla.
     
    28:25
    Michnov byl nyní hlavním aktérem posledních třiceti vteřin. Nejprve zůstal zcela osamocen za obranou Omsku a vybojoval puk a následně i pásmo pro své spoluhráče. Po krátké chvíli, když už se zdálo, že hosté vyvezou puk z pásma, zůstal Michnov znovu nehlídán před brankou, obdržel přihrávku od levého hrazení a pálil z první, Furch však byl na místě a puk vyrazil!
     
    29:15
    Na druhé straně se dobrým zákrokem prezentoval i Gelašvili proti ráně jednoho z hostujících hráčů.
     
    29:30
    Icing v podání hostujících hráčů, hra se přesune před Dominika Furcha.
     
    29:50
    Želdakov nepříjemně nahazoval puk od modré čáry na Furcha, který toho mnoho neviděl. I tak se však českému gólmanovi povedlo kotouč vyrazit mimo nebezpečí.
     
    30:30
    Tempo hry se postupně zvyšuje a diváci v Jugra Areně se musí dobře bavit. Hráči obou týmů nyní hrají ve vysokém nasazení.
     
    30:45
    Gelašvili si připisuje další zákrok a přerušuje hru. Následuje krátká komerční přestávka.
     
    31:20
    Ševčenko posílal z pravé strany výbornou přihrávku na Antonova, tomu však scházel půlkrok, aby přesněji zakončil.
     
    31:20
    Znovu se bude hrát ve čtyřech hráčích na obou stranách. Igor Volkov (JUG) dostává dvě minuty za vražení na hrazení, Pavel Valentěnko (OMS) menší trest za hrubost.
     
    31:55
    Pogorišnij se chystal zavézt puk do útočného pásma, jeho klička před modrou čarou však byla navíc a Jašin už mezitím přejel modrou, offside.
     
    32:13
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do dvougólového vedení poté, co KONSTANTIN PANOV ujel hostující obraně a tváří v tvář Dominiku Furchovi poslal kotouč backhandem přesně pod víko!
    32:13. Konstantin PANOV - 2:0
     
    32:30
    Gelašvili zatím drží svůj tým, nyní si poradil i se střelou Popova, který však pálil přímo na jeho hruď. Následuje krátká komerční pauza.
     
    33:15
    Stále se hraje ve čtyřech na obou stranách, do výraznější šance se však žádný z týmů zatím nedostal.
     
    33:20
    A už to neplatí, oba týmy již hrají v plném počtu.
     
    33:54
    Domácí se dostanou znovu před Furchovu klec, hosté poslali puk přes všechny čáry a píská se zakázané uvolnění.
     
    34:30
    Gelašvili zatím drží svůj tým a nyní se vytáhl proti rychlé ráně Černikova, který pálil z mezikruží. Lapačka domácího gólmana však byla rychlejší než letící puk.
     
    34:48
    Gorošinskij na opačném konci kluziště střílel švihem od modré čáry, jeho sražená rána ale skončila jen v ochranné síti za Furchovou brankou.
     
    35:30
    Gelašvili si připisuje na své konto další úspěšný zásah, nyní pokryl střelu z pravého kruhu mířící mezi jeho betony.
     
    36:00
    Hra přerušena ve středním pásmu kvůli ofsajdu hostů. Pohled na Vaelntěnka kroutícího hlavou mířícího následně na střídačku hostů dokumentuje zmar hokejistů Avangardu.
     
    36:25
    A může být pro hosty ještě o něco hůře. Denis Kuljaš (OMS) dostává dvě minuty za držení protihráče, domácí tak mají k dispozici přesilovou hru.
     
    37:40
    Nešťastný zákrok Valentěnka, který vyhazoval kotouč a jeho hůl následně trefila do obličeje domácího Ivanova. Vylučovat se však překvapivě nebude, ačkoliv pravidla hovoří jasně o tom, že hráč je zodpovědný za svou hůl.
     
    38:25
    Hosté v plném počtu.
     
    39:00
    Začala poslední minuta první třetiny.
     
    39:10
    Závěr druhé třetiny se odehrává před domácí brankou, hosté se pokouší v závěru této dvacetiminutovky ještě snížit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Dvě třetiny jsou minulostí a domácí jsou výhře ještě o něco blíže. Ve druhé třetině totiž přidali ještě další branku a před poslední dvacetiminutovkou tak vedou již o dva góly.
     
    Statistiky utkání po druhé třetině

    Střela na branku: 13 – 20
    Vhazování: 19 – 20
    Vyloučení: 5 – 6
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:42
    Přesilová hra pro Omsk. Za hákování je vyloučen domácí Seleznjov.
     
    41:41
    Hosté sice tlačí domácí před jejich brankou, kotouč se jim ale do branku nedaří dostat.
     
    42:20
    Jeden z hráčů Omsku pálil z levého kruhu, sražená rána ale ke Gelašvilimu vůbec nedošla.
     
    42:51
    Domácí jsou již v plném počtu a krátce nato Gelašvili kryje puk.
     
    45:00
    Domácí stále drží dvougólový náskok, hosté se nemohou dostat do šance.
     
    46:05
    Gelašvili chytá puk a následuje komerční přestávka.
     
    47:00
    Obraz hry je i nadále stále stejný a marně čekáme na větší šanci ve třetí třetině. Domácí se dobře brání na modré čáře a šikovně odpalují puky do středního pásma.
     
    47:50
    Hosté nyní zamkli domácí hráče v jejich pásmu, kotouč se ale neustále pohybuje kolem mantinelu.
     
    48:11
    A navíc se budou muset hokejisté Omsku bránit poté, co je Nikolaj Lemťugov (OMS) vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Alexandr Černikov (OMS) na dvě minuty za držení protihráče. Domácí tak budou hrát dvě minuty v pěti proti třem!
     
    48:16
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé! Po vyhraném buly se dostal kotouč na modrou čáru na GRIGORIJE ŽELDAKOVA, jenž ranou bez přípravy propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Alexandr Ugolnikov, Konstantin Panov.
    48:16. Grigorij ŽELDAKOV - 3:0
     
    49:00
    Domácí mají k dispozici ještě klasickou přesilovou hru a už uzamkli svého soupeře před jeho brankou.
     
    49:05
    Na zemi leží po tvrdém střetu Panov.
     
    50:11
    Hosté hrají v plném počtu.
     
    50:40
    Hosté drží kotouč, ale další akci musí začít opět až od vlastní branky.
     
    51:00
    Puk se rychle dostal až na útočnou polovinu Omsku, jenže Lekmocev tvrdou ranou od modré čáry Gelašviliho neprostřelil.
     
    51:18
    Domácí hrají chytře a veškeré útoky hostů, řeší často již ve středním pásmu, Když se to nepovede, kotouč bez milosti odpálí daleko ze své třetiny.
     
    51:54
    A znovu jsou hosté vytlačeni až do střední zóny. Obrana domácího týmu dnes funguje opravdu na výbornou.
     
    52:24
    A když už se dostanou hosté k zakončení, v cestě stojí skvělý Gelašvili.
     
    53:00
    Domácí se po delší době dostali do útočného pásma, v něm sice s pukem nic nevymysleli, ale podařilo se jim ušetřit další cenné vteřinky.
     
    53:25
    Hraje se však již znovu na druhé straně a na Gelašviliho mířil další pokus od modré čáry, jenže pokud budou hosté mířit jen na hruď domácího brankáře, kotouč se jim za jeho záda určitě nepodaří dostat.
     
    53:44
    Další akci Omsku následně zastavuje offside. Nedaří se, nedaří, nyní hostujícím hokejistům.
     
    54:00
    Do konce základní hrací doby chybí přesně šest minut, hostí se znovu tlačí do útočného pásma..
     
    54:30
    Paršin dostal přihrávku zpoza branky, jeho střelu bez přípravy však dokázal Gelašvili vyrazit.
     
    55:01
    Rozehrávka se hostům nyní vůbec nepovedla a po zakázaném uvolnění se hra na chvíli přestěhuje před jejich branku.
     
    55:25
    Po delší době donutili domácí hráči Furcha k zákroku a nadále se tak bude pokračovat před brankou Omsku, což domácím jistě vyhovuje.
     
    55:35
    Jugra Arenou se nyní rozeběhla pověstná "mexická" vlna, diváci se dobře baví. Jak by také ne, když jejich miláčci vedou nad favoritem krátce před koncem o tři branky.
     
    56:11
    Domácí se poslední dvě minuty rozhodli, že raději s pukem budou hrát v útočném pásmu a tato taktika se zatím jeví jako velice účinná, hosté se nyní nemohou dostat do hry.
     
    56:57
    Hokejistům v bílém se sice povedlo dostat kotouč do pásma, jenže zakončení stále nepřichází. Domácí se svými protihráči v pohodě stíhají bruslit a vůbec je ke střelám nepouští.
     
    58:04
    Domácí vyhazují puk přes všechny čáry, icing se ale nekoná, kotouč byl ještě tečován jedním z hostujících hráčů.
     
    58:30
    Znovu musí začít hosté až od vlastní branky. Nechci být špatným prorokem pro Omsk, ale jejich porážka v dnešním zápase se neodvratně blíží.
     
    59:05
    Začala poslední minuta základní hrací doby. Hosté drží pásmo, ale na konci jejich akce je další úspěšný zásah brankáře Gelašviliho.
     
    59:20
    Domácí vyhráli buly a posunuli kotouč do středního pásma. Vše se zdá být jasné, hosté se ani nepokouší o hru bez brankáře.
     
    59:40
    Ještě jedno vhazování před Gelašvilim se odehraje v tomto zápase.
     
    59:40
    A dokonce ještě jedno vyloučení. Igor Volkov (JUG) dostává dvě minuty za zlomenou hůl. Hosté si ještě berou oddechový čas.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí vítězí nad Omskem v poměru 3:0 a potvrzují výborný start do této sezóny KHL. Hokejisté Jugry byli dnes o něco málo lepším týmem než jejich soupeř, v každé třetině přidali po jedné brance a zaslouženě berou z tohoto duelu tři body za vítězství.
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Furch – 3 góly, úsp. 84,2%
    Michal Kempný – čas na ledě 18:52, 0+0, 3 střely, 3 hity
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 19 – 35
    Vhazování: 34 – 31
    Zblokované střely: 10 – 3
    Hity: 19 – 16
    Vyloučení: 7 – 8
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli vše, přeji Vám krásný zbytek dnešního dne. (16:02:56)

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 5. Ugolnikov (Volkov), 33. Panov, 49. Želdakov (Ugolnikov, Panov)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Gelašvili (Fokin) – Ugolnikov, Želdakov, Antonov, Seleznjov, Vasilčenko, Pogorišnij, Kalašnikov – Panov, Bortnikov, Gusev – Ševčenko, Volkov, Ivanov – Michnov, Jašin, Sitnikov – Jacenko, Varfolomejev, Medvěděv.
    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Aneljov, Kuljaš "C", Kempný, Lekomcev, Alexandrov, Kulik, Vasiljev, Valentěnko – Kurjanov, Popov, Perežogin – Širokov, Paršin, Zubov – Lemťugov, Petrov, Černikov – Lauta, Michejev, Fiščenko.

    Rozhodčí: Kadyrov, Kulakov – Litvinov, Ponamarenko
    bahis siteleri