Liberec – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Olomouc – Plzeň 3:2 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 0:3 (kon.)
Zlín – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Pardubice – Třinec 4:1 (kon.)
K. Vary – Sparta 6:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Neděle 20.09.2015, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:14. MIKÚŠ - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    51:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo na Zlatou helmu!!! Individuální akce TOMÁŠE MIKÚŠE snad ani jinak popsat nejde. Slovenský útočník si přebral puk ve středním pásmu, odkud zamířil do útočné třetiny, kde parádně obelstil posledního obránce a následně i Machovského, když ještě obkroužil hostující klec a zasunul puk do zcela odkryté brány. Asistence: Jiří Řípa, Martin Vyrůbalík.
    40:37. SÝKORA - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    40:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jenže Indiáni měli připravenou okamžitou odpověď, když si JÁN SÝKORA vybruslil mezi kruhy a jeho bekhendové zakončení zapadlo za Konrádova záda. Asistence: Marcel Hossa, Jakub Jeřábek.
    40:14. LAŠ - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    40:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak je smůla protrhnuta! Mora ihned nahodila puk za bránu Plzně, kde jej vybojoval Knotek, který ihned přihrál mezi kruhy MARKU LAŠOVI, jenž se s ničím nepáral a poslal svou povedenou střelou Kohouty do vedení! Asistence: Jan Knotek, Petr Kafka.
    39:55. KUCHARCZYK - 1:1
     
    39:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle může být hodně důležitý gól! Mora vyhrála následné vhazování a domácí se ihned pustili do útoku, když Jergl nahrál na levou stranu RADIMU KUCHARCZYKOVI, jehož střela proletěla Machovskému mezi jeho betony. Machovský se u této branky musí hodně červenat, protože tento gól padá zcela na jeho vrub. Asistence: Aleš Jergl.
    11:04. HOSSA - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    11:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla obrovská hrubice domácí obrany, když jeden z domácích zpoza své klece namazal puk MARCELU HOSSOVI, jehož pumelice skončila až za zády Konráda! Bez asistence.
    Marken.cz

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 40. Kucharczyk (Jergl), 41. Laš (Knotek, Kafka), 52. Mikúš (Řípa, Vyrůbalík) – 12. Hossa, 41. Sýkora (Hossa, Jeřábek)


    HC Olomouc: Konrád (Vošvrda) – Skrbek (A), Vyrůbalík (C), Valenta, Jaroměřský, Staněk, Ondrušek (A), Rašner – Kafka, Knotek, Laš – Holec, Zeman, Mikúš – Eberle, Řípa, Vodný – Kucharczyk, Herman, Jergl.
    Trenér: Zdeněk Venera.

    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Sklenička, Kadlec (C), Moravčík, Jeřábek (A), Pulpán, Kubka – Lev, Bližňák, Johnson (A) – Hossa, Preisinger, Sýkora – Kubalík, Kracík, Indrák – Schleiss, Poletín, Hollweg.
    Trenér: Michal Straka.

    Rozhodčí: Souček, Šír – Bryška, Lukš

    Diváci: 3683
    bahis siteleri