Liberec – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Olomouc – Plzeň 3:2 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 0:3 (kon.)
Zlín – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Pardubice – Třinec 4:1 (kon.)
K. Vary – Sparta 6:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Neděle 20.09.2015, 17:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:09
    Hosté to zkusí v šesti!
     
    58:09
    Plzeň si následně vzala oddechový čas.
    51:14. MIKÚŠ - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    51:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo na Zlatou helmu!!! Individuální akce TOMÁŠE MIKÚŠE snad ani jinak popsat nejde. Slovenský útočník si přebral puk ve středním pásmu, odkud zamířil do útočné třetiny, kde parádně obelstil posledního obránce a následně i Machovského, když ještě obkroužil hostující klec a zasunul puk do zcela odkryté brány. Asistence: Jiří Řípa, Martin Vyrůbalík.
     
    49:01
    Mora bude hrát třetí oslabení a znova putuje na trestnou lavici Robin Staněk (OLO), který tentokrát dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    48:02
    Knotek si parádně vybruslil mezi kruhy, jenže olomouckému útočníkovi dnes zřejmě není přáni, protože ani tato střela neletí mezi tři tyče.
     
    44:44
    Nyní už se však vylučovat bude. Na dvě minuty za podražení míří na trestnou lavici hostující Jan Schleiss (PLZ).
     
    41:02
    Po střele Lva od modré se k odraženému puku na pravé straně dostal Johnson, jehož dorážku dokázal zlikvidovat Konrád.
     
    40:51
    Plzeň bude navíc hrát přesilovou hru, protože Robin Staněk (OLO) dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
    40:37. SÝKORA - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    40:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jenže Indiáni měli připravenou okamžitou odpověď, když si JÁN SÝKORA vybruslil mezi kruhy a jeho bekhendové zakončení zapadlo za Konrádova záda. Asistence: Marcel Hossa, Jakub Jeřábek.
    40:14. LAŠ - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    40:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak je smůla protrhnuta! Mora ihned nahodila puk za bránu Plzně, kde jej vybojoval Knotek, který ihned přihrál mezi kruhy MARKU LAŠOVI, jenž se s ničím nepáral a poslal svou povedenou střelou Kohouty do vedení! Asistence: Jan Knotek, Petr Kafka.
    39:55. KUCHARCZYK - 1:1
     
    39:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle může být hodně důležitý gól! Mora vyhrála následné vhazování a domácí se ihned pustili do útoku, když Jergl nahrál na levou stranu RADIMU KUCHARCZYKOVI, jehož střela proletěla Machovskému mezi jeho betony. Machovský se u této branky musí hodně červenat, protože tento gól padá zcela na jeho vrub. Asistence: Aleš Jergl.
     
    36:05
    Lev si v rohu kluziště vybojoval faul na svou osobu, a tak na trestnou lavici odjíždí Robin Staněk (OLO), který dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    31:45
    Následně však ještě bylo hodně horko před olomouckou bránou, kde nebezpečně dotírali Poletín a Schleiss, ale domácí brankář vše pokryl a drží svůj tým ve hře.
     
    27:10
    Teď měla olomoucká obrana trochu štěstí, protože se k puku mezi kruhy dostal zcela volný Bližňák, jenž však následně trefil ležícího obránce Olomouce.
     
    26:40
    Plzeň bude hrát svou první přesilovou hru, protože se útočným faulem provinil Jiří Řípa (OLO), jenž dostává dvě minuty za podražení.
     
    26:29
    Tak to byla velká příležitost Kubalíka, jemuž zpoza brány nahrál mezi kruhy Indrák a pohotovou střelu plzeňského útočníka dokázal zastavit Konrád.
     
    24:42
    Johnsonovi se pěkně uvolnil Lev mezi kruhy, kam plzeňský útočník obdržel přihrávku a jeho nebezpečnou střelu musel Konrád vyrazit za svou klec.
     
    16:48
    Zeman obdržel velmi pěknou přihrávku na útočnou modrou, odkud se procpal až před Machovského, kterého však už se svou kličkou do bekhendu nepřekonal.
     
    12:59
    Hostující hokejisté budou znovu hrát ve třech! Dvě minuty za zdržování hry dostává plzeňský brankář Matěj Machovský (PLZ), jehož trest odpyká Sklenička.
     
    12:09
    Plzeňští hokejisté jdou do tří! Na trestnou lavici totiž usedá Michal Poletín (PLZ), jenž dostává dvě minuty za pád pod nohy.
    11:04. HOSSA - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    11:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla obrovská hrubice domácí obrany, když jeden z domácích zpoza své klece namazal puk MARCELU HOSSOVI, jehož pumelice skončila až za zády Konráda! Bez asistence.
     
    10:44
    Mora bude hrát první přesilovou hru v utkání, když je na dvě minuty za podražení vyloučen David Sklenička (PLZ).
    Marken.cz

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 40. Kucharczyk (Jergl), 41. Laš (Knotek, Kafka), 52. Mikúš (Řípa, Vyrůbalík) – 12. Hossa, 41. Sýkora (Hossa, Jeřábek)


    HC Olomouc: Konrád (Vošvrda) – Skrbek (A), Vyrůbalík (C), Valenta, Jaroměřský, Staněk, Ondrušek (A), Rašner – Kafka, Knotek, Laš – Holec, Zeman, Mikúš – Eberle, Řípa, Vodný – Kucharczyk, Herman, Jergl.
    Trenér: Zdeněk Venera.

    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Sklenička, Kadlec (C), Moravčík, Jeřábek (A), Pulpán, Kubka – Lev, Bližňák, Johnson (A) – Hossa, Preisinger, Sýkora – Kubalík, Kracík, Indrák – Schleiss, Poletín, Hollweg.
    Trenér: Michal Straka.

    Rozhodčí: Souček, Šír – Bryška, Lukš

    Diváci: 3683
    bahis siteleri