Chievo – Inter 0:1 (kon.) | Atalanta BC – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Bologna – Frosinone 1:0 (kon.)
Janov – Juventus 0:2 (kon.) | AS Řím – Sassuolo 2:2 (kon.) | Turín – Sampdoria 2:0 (kon.)
Carpi FC – Fiorentina 0:1 (kon.) | Neapol – Lazio 5:0 (kon.)
konec
Carpi FC 1909
0:1 (0:1)
ACF Fiorentina
Neděle 20.09.2015, 18:00 • Stadio Alberto Braglia (Modena) • Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Nováček Carpi FC 1909 sehrál další vyrovnané utkání se silným týmem, ACF Fiorentinou. I dnes však těsně prohrál 0:1 !

    První poločas nabídl velmi vyrovnanou hru! Domácí celek mohl jít do vedení ve 28. minutě, kdy se dostal do úniku domácí Borriello, ten si však nevěděl rady s brankářem Tătăruşanuem. O sedm minutě později se mohli radovat hostující fanoušci. Pasqual našel ve vápně Khoumu Babacara, který dokázal dostat míč do sítě!

    Hned dvě minuty po začátku poločasu měl velkou šanci domácí celek, jenže hlavička Cofieho mířila nad branku. O osm minut později hlavičkoval z nebezpečné vzdálenosti Ryder Matose, nicméně rumunský brankář jeho pokus vyrazil! V závěru si Carpi ještě vytvořilo nějaké šance, nicméně branku již vstřelit nedokázalo.

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:55:40)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V samotném závěru ještě Carpi vybojovalo rohový kop, kterého se ujal Gabriel Silva. Centr brazilského hráče našel Romagnoliho, který však poslal svou hlavičku nad branku!
     
    90+3
    Do útoku postupoval Borja Valero, který měl ve středu volný prostor. Jeho následná přihrávka našel Babacara, který však nezvolil střelu, nýbrž udělal kličku, a následně míč ztratil.
     
    90+2
    Dlouhý výkop Tătăruşanua zpracoval na útočné polovině Mario Suárez, který se pokoušel dostat přes dvojici protihráčů. Stoper Romagnoli však Španěla přistrčil, ten spadl, nicméně se nedovolený zákrok nepískal.
     
    90+1
    Fiorentina se dostala do kombinace na útočné polovině. Borja Valero prostrčil míč za obranu pro Kaliniče, ten se však nacházel v době přihrávky v těsném ofsajdu.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Na útočnou polovinu si to namířil Babacar, který podržel míč, a následně ho předal do středu pro Alonsa. Rána střídajícího hráče však mířila vysoko nad!
     
    88
    Khouma Babacar držel míč v levém rohu, a šetřil čas. Následně mu však utekl za čáru, což znamená, že bude vhazovat domácí Carpi!
     
    87
    Domácí celek hodně rychle rozehrál standardní sitauci ze středu hřiště, Lollo hledal nadýchaným centrem za obranou Borriella. Těsně před ním však míč chytil brankář Fiorentiny.
     
    85
    Tentokrát dostal ideální přihrávku do vápna Borriello, který se pokoušel vystřelit. Se zakončením však váhal, a do souboje přílétl ve skluzu Gonzalo Rodríguez, který předvedl čistý zákrok!
     
    84
    Mario Suárez dostal hodně prostoru ve středu hřiště na útočné polovině. Španělský středopolař hledal křížným centrem za obranou Babacara. Přihrávku však zablokoval Romagnoli!
     
    83
    Borja Valero je ve druhém poločase jedním z nejaktivnějších hráčů Fiorentiny. Před malou chvílí se pokoušel projít přes levou stranu. Proti byl však domácí Zaccardo, který postup Valera zastavil.
     
    82
    Carpi je v závěru utkání velmi aktivní, a pokouší se o vyrovnání. Tentokrát poslal do vápna centr Bubnjič, který hledal Borriella, ten si však počínal nedovoleně v souboji s Tomovićem, což postřehl hlavní rozhodčí.
     
    80
    Borja Valero předvedl chybu na útočné polovině, a Carpi šlo do protiútoku. Z pravé strany poslal do vápna přízemní centr Zaccardo. Nabíhající Mbakogu se však v době přihrávky nacházel v ofsajdu!
     
    78
    Střídající Verdú se prezentoval hned po svém příchodu ziskem míče na levé straně, následně poslal španělský záložník míč do vápna, kde dle názoru hráčů Fiorentiny zahrál Romagnoli rukou, to však hlavní rozhočí nepostřehl, tudíž hra pokračuje.
     
    76
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Federico Bernardeschi, přichází Joan Verdú.
     
    75
    Z levé strany poslal do vápna Fiorentiny nadýchaný centr Bubnjič, který našel hlavu Borriella. Hlavičce italského útočníka však chyběla větší razance, a Tătăruşanu předvedl jistý zákrok.

    Jan Havlovic

    Branky: 35. Babacar

    Karty:   17. Lollo (CAR), 44. Fedele (CAR), 48. Cofie (CAR) – 41. Pasqual (FIO), 63. Alonso (FIO), 68. Tătăruşanu (FIO), 69. Mario Suárez (FIO)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 7:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 13:8. Fauly: 1:2.
    Carpi FC 1909: Benussi – Zaccardo, S. Romagnoli, Bubnjič – Letizia (76. Lazzari), Lollo, Cofie (57. Di Gaudio), Fedele, Silva – Matos (72. Mbakogu) – Borriello.
    Náhradníci: Brkić, Belec – Gagliolo, R. Bianco, Lazzari, Di Gaudio, Gino, Lasagna, Pasciuti, Martinho, G. Íñiguez, Mbakogu.

    ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Tomović, Gonzalo Rodríguez, Roncaglia – Gilberto, Valero, Mario Suárez, Pasqual (46. Alonso) – Bernardeschi (76. Verdú), Babacar, Rossi (59. N. Kalinič).
    Náhradníci: Lezzerini, Sepe – N. Kalinič, Rebić, Astori, M. Fernández, Verdú, Alonso.

    Rozhodčí: Di Bello – Schenone, Alassio (vš. Itálie)
    thejrc.org