Chievo – Inter 0:1 (kon.) | Atalanta BC – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Bologna – Frosinone 1:0 (kon.)
Janov – Juventus 0:2 (kon.) | AS Řím – Sassuolo 2:2 (kon.) | Turín – Sampdoria 2:0 (kon.)
Carpi FC – Fiorentina 0:1 (kon.) | Neapol – Lazio 5:0 (kon.)
konec
Carpi FC 1909
0:1 (0:1)
ACF Fiorentina
Neděle 20.09.2015, 18:00 • Stadio Alberto Braglia (Modena) • Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Nováček Carpi FC 1909 sehrál další vyrovnané utkání se silným týmem, ACF Fiorentinou. I dnes však těsně prohrál 0:1 !

    První poločas nabídl velmi vyrovnanou hru! Domácí celek mohl jít do vedení ve 28. minutě, kdy se dostal do úniku domácí Borriello, ten si však nevěděl rady s brankářem Tătăruşanuem. O sedm minutě později se mohli radovat hostující fanoušci. Pasqual našel ve vápně Khoumu Babacara, který dokázal dostat míč do sítě!

    Hned dvě minuty po začátku poločasu měl velkou šanci domácí celek, jenže hlavička Cofieho mířila nad branku. O osm minut později hlavičkoval z nebezpečné vzdálenosti Ryder Matose, nicméně rumunský brankář jeho pokus vyrazil! V závěru si Carpi ještě vytvořilo nějaké šance, nicméně branku již vstřelit nedokázalo.

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:55:40)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V samotném závěru ještě Carpi vybojovalo rohový kop, kterého se ujal Gabriel Silva. Centr brazilského hráče našel Romagnoliho, který však poslal svou hlavičku nad branku!
     
    90+3
    Do útoku postupoval Borja Valero, který měl ve středu volný prostor. Jeho následná přihrávka našel Babacara, který však nezvolil střelu, nýbrž udělal kličku, a následně míč ztratil.
     
    90+2
    Dlouhý výkop Tătăruşanua zpracoval na útočné polovině Mario Suárez, který se pokoušel dostat přes dvojici protihráčů. Stoper Romagnoli však Španěla přistrčil, ten spadl, nicméně se nedovolený zákrok nepískal.
     
    90+1
    Fiorentina se dostala do kombinace na útočné polovině. Borja Valero prostrčil míč za obranu pro Kaliniče, ten se však nacházel v době přihrávky v těsném ofsajdu.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Na útočnou polovinu si to namířil Babacar, který podržel míč, a následně ho předal do středu pro Alonsa. Rána střídajícího hráče však mířila vysoko nad!
     
    88
    Khouma Babacar držel míč v levém rohu, a šetřil čas. Následně mu však utekl za čáru, což znamená, že bude vhazovat domácí Carpi!
     
    87
    Domácí celek hodně rychle rozehrál standardní sitauci ze středu hřiště, Lollo hledal nadýchaným centrem za obranou Borriella. Těsně před ním však míč chytil brankář Fiorentiny.
     
    85
    Tentokrát dostal ideální přihrávku do vápna Borriello, který se pokoušel vystřelit. Se zakončením však váhal, a do souboje přílétl ve skluzu Gonzalo Rodríguez, který předvedl čistý zákrok!
     
    84
    Mario Suárez dostal hodně prostoru ve středu hřiště na útočné polovině. Španělský středopolař hledal křížným centrem za obranou Babacara. Přihrávku však zablokoval Romagnoli!
     
    83
    Borja Valero je ve druhém poločase jedním z nejaktivnějších hráčů Fiorentiny. Před malou chvílí se pokoušel projít přes levou stranu. Proti byl však domácí Zaccardo, který postup Valera zastavil.
     
    82
    Carpi je v závěru utkání velmi aktivní, a pokouší se o vyrovnání. Tentokrát poslal do vápna centr Bubnjič, který hledal Borriella, ten si však počínal nedovoleně v souboji s Tomovićem, což postřehl hlavní rozhodčí.
     
    80
    Borja Valero předvedl chybu na útočné polovině, a Carpi šlo do protiútoku. Z pravé strany poslal do vápna přízemní centr Zaccardo. Nabíhající Mbakogu se však v době přihrávky nacházel v ofsajdu!
     
    78
    Střídající Verdú se prezentoval hned po svém příchodu ziskem míče na levé straně, následně poslal španělský záložník míč do vápna, kde dle názoru hráčů Fiorentiny zahrál Romagnoli rukou, to však hlavní rozhočí nepostřehl, tudíž hra pokračuje.
     
    76
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Federico Bernardeschi, přichází Joan Verdú.
     
    75
    Z levé strany poslal do vápna Fiorentiny nadýchaný centr Bubnjič, který našel hlavu Borriella. Hlavičce italského útočníka však chyběla větší razance, a Tătăruşanu předvedl jistý zákrok.
     
    74
    Fiorentina vybojovala rohový kop, kterého se ujal Borja Valero. Centr španělského středopolaře našel v levé části vápna naběhnutého Bernardeschiho, který udělal kličku Romagnolimu, ten se však před italského útočníka dostat a zkontroloval, aby míč došel do zámezí.
     
    73
    Na levé straně kombinoval Borja Valero s Mario Suárezem, nicméně kombinace těchto dvou hráčů k zakončení nevedla. Fiorentina však zůstává u míče ...
     
    72
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Ryder Matos, přichází Jerry Mbakogu.
     
    71
    Gilberto Junior dostal zajímavou přihrávku na pravou stranu, nicméně míč byl hodně rychlý, a brazilský obránce jej málem nestihl na hrací ploše. Ještě před tím ho však postrčil Zaccardo, avšak nedovolený zákrok hlavní rozhodčí neodpískal.
     
    69
    Tak hlavní rozhodčí to teď začal sázet... Za nedovolený zákrok na Di Gaudia dostává další žlutou kartu hostující Mario Suárez!
     
    68
    Hlavní rozhodčí před malou chvílí udělil žlutou kartu brankáři hostů Tătăruşanovi, neboť hodně váhal s odkopem. Nutno uznat, že rumusnký brankář chtěl opravdu ušetřit čas, a rozehrát se mu příliš nechtělo.
     
    67
    Rozehrávky standardní situace se ujal Fedele, jehož přetažený centr našel na zadní tyči Zaccarda, tomu však hlavička nevyšla, a míč skončil v zámezí.
     
    66
    Bernardeschi bojoval na útočné polovině proti přesile, nicméně malou chvilku míč dokázal udržet. Následně ho však ztratil, a Carpi šlo dopředu. Na pravé straně byl faulovaný Ryder Matos, a je z toho zajímavá standardní situace pro domácí!
     
    65
    Další ze soubojů Alonso – Gilberto proběhl na levé straně u brankové čáře. Tentokrát spadl Alonso, nicméně bylo vidět, že souboj přihrál, a hlavní rozhodčí mu na jeho herecký výkon neskočil!
     
    63
    Následného rohového kopu se ujal Alonso, který našel ve vápně Kaliniče, ten střílel nehlídaný z "penalty", jeho ránu na poslední chvíli zablokoval Fedele. Následný protiútoku Carpi táhl Gilberto, kterého však poslal k zemi Alonso. Pro střídajícího hráče měl sudí připravenou žlutou kartu!
    62. Krásná klička Bernardeschiho
     
    62
    Fotbalovou parádu předvedl ve vápně italský útočník Bernardeschi, který krásnou kličkou obešel Bubnjiče. Následně mu však míč unikl, nicméně od brankáře Benussiho šel do zámezí.
     
    60
    Borja Valero prošel vcelku jednoduše středem hřiště, a následně hledal před vápnem Kaliniče. Chorvatskému útočníkovi se nepodařilo míč zpracovat, nicméně jej dokázal přiťuknout do jízdy Alonsovi. Jeho zakončení však nebylo vůbec přesné ...
     
    59
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Giuseppe Rossi, přichází Nikola Kalinič.
     
    58
    Na druhé straně Fiorentina odpověděla stejným způsobem. Po levé straně prošel střídající Alonso, který poslal před branku ostrý centr. Míč letěl do míst, kde se nacházel Rossi, ten se však do zakončení nedostal.
     
    57
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Isaac Cofie, přichází Antonio Di Gaudio.
    55. Hlavičku Rydera Matose vyrazil Tătăruşanu
     
    55
    Tak teď to domácí tým udělal parádně! Na pravé straně kombinoval Cofie s Letiziou. Prvně jmenovaný poslal do vápna nadýchaný centr, který na zadní tyči našel Rydera Matose. Proti jeho hlavičce však parádně zasáhl brankář Tătăruşanu!
     
    54
    Carpi po nepovedené standardní situaci pokračovalo v kombinaci na útočné polovině. Z levé straně se Bubnjič pokoušel najít Matose, nicméně centr nebyl příliš přesný.
     
    53
    Letizia prošel po pravé straně, a chystal se odcentrovat míč. Stoper Roncaglia však domácího hráče přistrčil, a je odpískán nedovolený zákrok!
     
    51
    Na hranici vápna Fiorentiny skončil na zemi domácí Lollo, který spadl po souboji s Tomovićem. Hlavní rozhodčí však stál poblíž, a situaci dobře viděl. Dle jeho rozhodnutí se penalta pískat nebude!
     
    50
    Fiorentina pět minut po začátku druhého poločasu uklidňuje hru na vlastní polovině, a pokouší se kombinací dostat přes napadající hráče Carpi.
     
    49
    Fiorentina však následnou standardní situaci rozehrála na krátko. K centru se dostal střídající Alonso, který hledal ve vápně Babacara. Střelec úvodní branky však nedokázal míč zpracovat.
     
    48
    Španělský středopolař Borja Valero postupoval středem hřiště do vápna Carpi. Jeho postup však zastavil ostrým nedovoleným zákrokem Cofie, který vidí žlutou kartu!
    47. Velká šance domácího celku
     
    47
    Hned na začátku druhého poločasu mělo Carpi velkou příležitost na vyrovnání! Na pravou stranu dostal přihrávku Matos, který poslal krásný centr před branku ACF. Do zakončení se Borriello sice nedostal, nicméně Cofie ano, jeho hlavička však směřovala nad branku!
     
    46
    Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Manuel Pasqual, přichází Marcos Alonso.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas nabídl velmi vyrovnanou hru! Domácí celek mohl jít do vedení ve 28. minutě, kdy se dostal do úniku domácí Borriello, ten si však nevěděl rady s brankářem Tătăruşanuem. O sedm minutě později se mohli radovat hostující fanoušci. Pasqual našel ve vápně Khoumu Babacara, který dokázal dostat míč do sítě!

    Druhý poločas začne na Stadio Alberto Braglia přibližně v 19:02!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    V samotném závěru poločasu předvedl pěknou akci domácí Ryder Matos, který prošel středem hřiště. Za záchranou brzdu zatáhl Gilberto. Z následné standardní situace však Carpi neudeřilo!
     
    44
    Tentokrát se provinil nedovoleným zákrokem Fedele, který poslal u postranní čáry na pravé straně k zemi Brazilec Gilberta. Fedele dostává zcela zaslouženě žlutou kartu!
     
    43
    Po pravé straně postupoval hostující útočník Bernardeschi, kterého však poslal k zemi Romagnoli. Rozhodčí však stál od situace daleko, a pevně rozhodnutý nebyl, tudíž faul neodpískal.
     
    42
    Exekuce standardní situace se ujal Fedele, jehož centr letěl nebezpečně před branku. Obrana Fiorentiny však dokázala centr odvrátit.
     
    41
    Pasqual propadl na pravé straně, neboť ho obešel aktivní Letzia. Italský křídelník se tak následně provinil nedovoleným zákrokem, za který dostává žlutou kartu!
     
    40
    Po pravé straně postupoval vpřed Gilberto Junior, proti kterému však stál domácí Fedele. Brazilský obránce se nakonec provinil nedovoleným zákroem, a u míče bude Carpi.
     
    39
    Fiorentina kontroluje hru na vlastní polovině, a dopředu se rozhodně nežene. Hostující tým by jistě tento stav udržel do přestávky...
     
    38
    Po nepřesném centru Pasquala se dostal k míči Fedele, který přesným centrem našel za obranou Letitziu. Italský záložník se však dostal do ostrého úhlu, a jeho střela nebyla přesná.
     
    36
    Carpi se pokoušel okamžitě odpovědět na úvodní branku. Na levou stranu dostal přihrávku Bubnjič, který však neprošel přes stoper Tomoviće! Fiorentina bude vhazovat!
    35. Khouma BABACAR - 0:1
     
    35
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    Fiorentina rozehrála standardní sitauci velmi rychle! Míč se dostal na levou stranu, kde se nacházel Pasqual. Centr italského záložníka našel ve vápna KHOUMU BABACARA, který uplatnil svůj důraz, a dokázal dostat míč za záda Benussiho!
     
    34
    Teď však bude mít Fiorentina zajímavou příležitost ke skórování! Ve středu hřiště fauloval Zaccardo Gilberta, a bude následovat standardní sitauce!
     
    34
    Giuseppe Rossi svedl těžký souboj na pravé straně se stoperem Zaccardem. Míč nakonec skončil v zámezí, a bude následovat odkop od branky Benussiho.
     
    32
    Ve středu hřiště se provinil nedovoleným zákrokem domácí Zaccardo, který ostře zajel pod nohy Guissepeho Rossiho. Fiorentina tak zůstane u míče!
     
    31
    Na druhé straně poslal Borja Valero pěkný centr z aobranu pro Babacara. Senegalský útočník se však dostal z úhlu, a jeho následnou střelou branku Benussiho neohrozil!
     
    29
    Útok Carpi pokračoval! Ve středu hřiště dostal hodně prostoru ofenzivní záložník Matos, který to zkusil, nicméně jeho přízemní střela branku rumunského brankáře neohrozila.
    28. Velká šance Borriella brankou neskončila
     
    28
    Teď však mohlo jít do vedení Carpi! Do úniku se dostal domácí útočník Borriello, který byl tísněn stoperem, i tak se dokázal dostat ke střele. Tătăruşanu však vytáhl skvělý zákrok!
     
    27
    První střelecký pokus Fiorentiny, který mířil mezi tři tyče, vyslal ze středu hřiště Babacar. Střela senegalského útočníka však mířila pouze do rukavic brankáře Benussiho.
     
    26
    Na vlastní polovině se dostal k míči Roncaglia, který krásnou křížnou přihrávkou našel Babacara, tomu však vystavil stopku stoper Romagnoli!
     
    25
    Carpi získalo po chybné přihrávce Gilberta míč, nicméně se do protiútoku nehnalo, nýbrž raději poslalo míč ke stoperům, kteří rozehrávají útočnou akci.
     
    23
    Po pravé straně podnikl zajímavý průnik domácí Cofie, který následně našel ve středu hřiště Fedeleho. Švýcarský záložník hledal na hrotu Borriella, ten se však k míči nedostal.
     
    22
    Domácí celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal Gabriel Silva. Jeho centr našel ve vápně Romagnoliho, ten však fauloval, a hra je přerušena.
     
    20
    Fiorentina skvěle vykombinovala pozici pro Rossiho, který měl na pravé straně dostatek místa pro centr. Jeho centr však ve vápně našel pouze rukavice brankáře Benussiho.
     
    18
    Fiorentina kombinovala na útočné polovině, nicméně útočným faulem se následně provinil Babacar, a u míče bude domácí celek.
     
    17
    Žlutou kartu dostává Lorenzo Lollo (Carpi FC 1909).
     
    16
    Domácí Gabriel Silva provedl po levé straně zajímavý průnik do vápna. Následně brazilský středopolař posílal míč před branku. Hostující stoper Tomović však míč odkopl.
     
    14
    Zodpovědnost vzal na sebe na pravé straně Bernardeschi, který si naběhl do středu hřiště, a opřel se do míče. V rozhodující moment však lehce podklouzl, a jeho slabá rána mířila mimo!
     
    13
    Aktivní Fiorentina pokračuje v kombinaci na útočné polovině i nadále, avšak ke střele se zatím hosté nedostali.
     
    12
    Po nedovoleném zákroku na Gilberata zahrávala Fiorentina zajímavou standardní sitauci. Exekuce se ujal italský reprezentant Rossi, jehož centr však odvrátila obrana Carpi.
     
    10
    Následně se Carpi dostal k míči na pravé straně, konkrétně Cofie, který našel před vápnem Matose, ten byl v ideální střelecké pozici. Na poslední chvíli mu však míč vypíchl Tomović.
     
    9
    Ve středu hřiště operoval s míčem hostující stoper Gonzalo Rodríguez, který následně posílal křížnou přihrávku na Babacara. Senegalský útočník se však k míči nedostal.
     
    8
    Domácí Fedele se po chybné rozehrávce hostujícího ACF dostal k míči na útočné polovině, a postupoval vpřed. Jeho postup však zastavil čistým způsobem Gonzalo Rodríguez.
     
    6
    Nováček letošní sezóny Seria A se zatím vůbec nemůže dostat do zápasu. Fiorentina zatím hraje výborně v kombinaci, a svému soupeři zkrátka míč nepůjčí.
     
    5
    Fiorentina získala ve středu hřiště míč, nicméně Giussepe Rossi jej raději poslal zpět ke stoperům, a tak hosté začínají kombinaci z vlastní poloviny.
     
    3
    První střelecký pokus dnešního zápasu vyslal domácí Cofie, který však branku rumunského brankáře neohrozil, neboť střela mířila mimo!
     
    2
    Fiorentina je v úvodních minutách aktivnějším týmem. Hosté kombinují na útočné polovině, a pokoušejí se dostat na dostřel branky Benussiho.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Di Bello právě zahájil dnešní utkání! Úvodní výkop měli k dispozici hostující fotbalisté, kteří zahajují dnešní utkání kombinací na vlastní polovině.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Carpi FC 1909: Benussi – Zaccardo, S. Romagnoli, Bubnjič – Letizia, Lollo, Cofie, Fedele, Silva – Matos – Borriello.
    Náhradníci: Brkić, Belec – Gagliolo, R. Bianco, Lazzari, Di Gaudio, Gino, Lasagna, Pasciuti, Martinho, G. Íñiguez, Mbakogu.

    ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Tomović, Gonzalo Rodríguez, Roncaglia – Gilberto, Valero, Mario Suárez, Pasqual – Bernardeschi, Babacar, Rossi.
    Náhradníci: Lezzerini, Sepe – N. Kalinič, Rebić, Astori, M. Fernández, Verdú, Alonso..
     
    Příjemné nedělní odpoledne! Dnes má italská Serie A na programu zápasy čtvrtého kola. My se společně zaměříme na večerní utkání nováčka Carpi FC 1909 proti ACF Fiorentině. Úvodní výkop je naplánován na Stadio Alberto Braglia v 18:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    CARPI FC 1909
    Carpi se v loňském roce umístilo suverénně na prvním místě Serie B, a zajistilo si přímý postup do nejvyšší italské soutežě! Nováček soutěže má v nové sezóně jediný cíl – záchrana! Úvod sezóny však svěřencům Fabrizia Castoriho příliš nevyšel. Hned v úvodním utkání Carpi schytalo debakl od Sampdorie Janov, která zvítězila 5:2! I v úvodním domácím utkání čekal na italský klub
    těžký oříšek – Inter Milán! Slavný celek dlouho vedl, nicméně Di Gaudio vyrovnal v 81. minutě. V samotném závěru se však z penalty prosadil Stevan Jovetić, který rozhodl o výhře Interu 2:1! V posledním kole se však Carpi dočkalo prvních bodů. Na půdě Parmy, se kterou Carpi pravděpodobně bude bojovat o záchranu, se hrálo vyrovnané utkání. Nejdříve vedli domácí, poté hosté, v samotném závěru však srovnal domácí Đurdević na konečných 2:2. Carpi si však připsalo první body v této sezóny! I dnes však svěřenci trenéra Castoriha narazí na těžkého soupeře, a čeká je těžký boj!
     
    ACF FIORENTINA
    Fiorentina se v minulé sezóně držela tradičně v popředí tabulky Seria A. Tým z Florencie se nakonec umístil na pěkné čtvrtém místě, a zajistil si tak postup do skupinové fáze Evropské ligy. Los Fiorentině přisoudil Basilej, Lech Poznaň a Belenenses, což je pro italský tým jistě hratelná skupina.

    Fiorentina vstoupila do nové sezóny vítězně. V domácím prostředí přivítala slavný AC Milán, po brankář Alonsa a Ilčiće se mohla radovat z vítězství 2:0. Tak slavné to již však nebylo ve druhém kole, kde se Fiorentina představil na hřišti FC Turín. Hostující celek vedl od desáté minuty o brance Marcose Alonsa. Turín však předvedl ve druhém poločase skvělou pasáž hry, kdy během desíti minut vstřelil tři branky, a rozhodl o svém vítězství 3:1! V dalším kole však "Gigliati" opět naplno bodovali, když díky brance Babacara porazili Janov 1:0. Ve čtvrtek Fiorentina sehrála úvodní duel EL, doma přivítala Basilej s Tomášem Vaclíkem a Markem Suchým. Domácí měli výborný vstup do utkání, již ve třetí minutě se prosadil Kalinić. Ve druhém poločase byl však vyloučený Rodríguez, a Basilej skóre otočila. Fiorentina tak do nové sezóny nevkročila ideálně, v dnešním utkání s Carpi však bude v pozici favorita!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Jan Havlovic

    Branky: 35. Babacar

    Karty:   17. Lollo (CAR), 44. Fedele (CAR), 48. Cofie (CAR) – 41. Pasqual (FIO), 63. Alonso (FIO), 68. Tătăruşanu (FIO), 69. Mario Suárez (FIO)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 7:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 13:8. Fauly: 1:2.
    Carpi FC 1909: Benussi – Zaccardo, S. Romagnoli, Bubnjič – Letizia (76. Lazzari), Lollo, Cofie (57. Di Gaudio), Fedele, Silva – Matos (72. Mbakogu) – Borriello.
    Náhradníci: Brkić, Belec – Gagliolo, R. Bianco, Lazzari, Di Gaudio, Gino, Lasagna, Pasciuti, Martinho, G. Íñiguez, Mbakogu.

    ACF Fiorentina: Tătăruşanu – Tomović, Gonzalo Rodríguez, Roncaglia – Gilberto, Valero, Mario Suárez, Pasqual (46. Alonso) – Bernardeschi (76. Verdú), Babacar, Rossi (59. N. Kalinič).
    Náhradníci: Lezzerini, Sepe – N. Kalinič, Rebić, Astori, M. Fernández, Verdú, Alonso.

    Rozhodčí: Di Bello – Schenone, Alassio (vš. Itálie)
    bahis siteleri