Coimbra – Boavista 0:2 (kon.) | União Madeira – Arouca 0:0 (kon.) | Porto – Benfica 1:0 (kon.)
konec
Academica de Coimbra
0:2 (0:1)
Boavista FC
Neděle 20.09.2015, 17:00 • Estádio EFAPEL, Coimbra • Portugalská Primeira Liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Fanoušci Académicy de Coimbry budou odcházet domů hodně nespokojení. Domácí nedokázali ani v pátém zápase letošní sezóny získat alespoň bod. Boavista uštědřila Coimbře pátou porážku v řadě a zaznamenala důležité vítězství. Konečný výsledek. Académica de Coimbra 0 Boavista FC 2. (18:57:50)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Luisinho navíc ještě mohl vstřelit třetí gól, jeho pokus ale v síti neskončil!
     
    90+4
    Za malou chvíli se rozeběhna poslední minuta utkání, v jehož závěru už lze konstatovat, že trápení Coimbry pokračuje. Pátou porážku v řadě už ani zázrak odvrátit nedokáže.
     
    90+2
    Za jednobrankového rozdílu by tohle nastavení bylo pro Académicu ještě jakousi šancí na dobrý výsledek, respektive remízu, ale za současného stavu a rozpoložení si troufám tvrdit, že nemá na to, aby zápas ještě zdramatizovala.
     
    90+1
    Nad rámec dnešního zápasu bylo nastaveno nakonec 5 minut.
     
    90
    Za malou chvíli se naplní devadesátá minuta, určitě se ale ještě něco bude nastavovat za dvouminutové ošetřování brankáře Miky.
     
    87
    Boavista právě vstřelila branku!
    ANDERSON CARVALHO pečetí osud dnešního utkání a těsně před koncem posílá Boavistu do dvoubrankového vedení!! Průměrné utkání zakončil jeden nádherný okamžik, když Anderson Carvalho rozehrál volný přímý kop a jeho fantastická střela zapadla přesně k tyči.
     
    87
    Boavista v klidu kontroluje své jednobrankové vedení a Coimbra zkrátka nemá na to, aby svého soupeře dostala do nějakého souvislejšího tlaku.
     
    86
    V souběžně hraném zápase mezi Madeirou a Aroucou je těsně před koncem skóre nerozhodné 0:0, buďme tedy rádi, že jsme se alespoň tady dočkali gólu.
     
    85
    Po dvou minutovém ošetřování brankáře Boavisty zápas opět pokračuje a před námi je závěr, v němž bychom určitě rádi byli svědky ještě nějakého zajímavého okamžiku.
     
    83
    Hra byla přerušena kvůli ošetřování brankáře Miky.
     
    82
    Zé Manuel, střelec úvodního a zatím vítězného gólu, si dnes splnil úkol po pouhých 30 sekundách a necelých deset minut před koncem místo něj vyběhl na trávník Renato Santos.
     
    81
    Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Zé Manuel, přichází Renato Santos.
    Rivaldinho (Boavista) během cesty na hřiště Coimbry, ze které s největší pravděpodobností bude odjíždět spokojený. Jeho tým vede na hřišti Académicy 10 minut před koncem 1:0.

     
    79
    Zkrátka všechno je dnes proti Académice de Coimbra, která už má jen něco málo přes deset minut, aby si své fanoušky usmířila alespoň vyrovnávacím gólem.
     
    77
    Dnešní utkání kromě brzkého gólu také ovlivnila dvě zranění, když ze hry museli odstoupit Bouadla a zápas nedohrál ani střední obránce João Real, který utrpěl krátce po přestávce zranění zad.
     
    75
    Drtivá většina fanoušků je stále znepokojená, domácí totiž prohrávají s Boavistou 1:0 a jsou blízko páté porážky v letošní sezóně Primeira Ligy.
     
    74
    Dnešní utkání sleduje na Estádio EFAPEl 3507 diváků.

    Tomáš Reiner

    Branky: 1. Manuel, 87. Anderson Carvalho

    Karty:   11. Leandro Silva (COI), 65. Fernando Alexandre (COI) – 37. Tengarrinha (BOA)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 1:6. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:19.
    Academica de Coimbra: Trigueira – Plange, João Real (55. Paciência), Nascimento, Rafael – Leandro Silva (46. Seco), Alexandre, Bouadla (18. Piloto)- Ivanildo, Rabiola, Rui Pedro. (rozestavení 4-3-3)
    Náhradníci: Lee, Iago, Santos, Oualembo, Taborda. Trenér: José Viterbo.

    Boavista FC: Mika – Mesquita, Nuno Henrique, Mesquita, Vinicius Figueiredo – Gabriel, Tengarrinha (60. Anderson Carvalho), Mendiang – Zé Manuel (81. Renato Santos), Uchebo (71. Correira), Luisinho. (rozestavení 4-3-3)
    Náhradníci: Gideão, Correia, Diego Lima, Carlos Santos, Rivaldinho. Trenér: Petit.

    Rozhodčí: João Pedro Pinheiro. Asistenti: Inácio Pereira, Jorge Oliveira. Čtvrtý rozhodčí: Jorge Oliveira

    Diváci: 3507
    bahis siteleri