Nashville – Florida 5:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:2 (2:0, 1:0, 2:2)
Florida Panthers
Neděle 20.09.2015, 22:30 • Bridgestone Arena, Nashville • Příprava NHL
Partner:
     
    56:44
    Florida právě vstřelila branku!
    Další početní výhoda získává přívlastek využitá. Alex Petrovic našel Brandona Pirriho, který posunul na JUSSIHO JOKINENA. Jeho rána skončila v brance. Asistence: Alex Petrovic, Brandon Pirri.
     
    55:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    Velmi rychle využitá přesilová hra. Domácí na snížení velmi rychle odpovídají. Filip Forsberg našel přesným pasem COLTONA SISSONSE,který pálil přesně. 5:1 pro Nashville. Asistence: Filip Forsberg.
     
    53:30
    Florida právě vstřelila branku!
    A nakonec tedy hosté přesilovku využívají, byť to tak dlouho nevypadalo. První vážnější střela na branku končí v síti. CONNOR BRICKLEY stál ve správný čas na správném místě. Bez asistence.
     
    48:25
    Nashville právě vstřelil branku!
    Gól v přesilové hře, který znamená vedení 4:0! FILIP FORSBERG svou druhou brankou v zápase upravuje skóre na celkem pohodlný stav z pohledu jeho týmu. Asistence: Ryan Ellis, Roman Josi.
     
    23:03
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí již vedou o tři branky. ROMAN JOSI využil dostatek prostoru, který mu dala obrana Floridy k akci, na jejímž konci se rozvlnila síťka za brankářem. Bez asistence.
     
    16:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři vedou již o dvě branky. VLADISLAV KAMENEV nic nevymýšlel. Vzal zodpovědnost na sebe, vystřelil a překonal hostujícího brankáře. Asistence: Ryan Ellis, Miikka Salomäki.
     
    13:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Gólem v přesilové hře jdou domácí hokejisté do jednobrankového vedení. Ryclou střelou se prosazuje muž mající poměrně hodně zkušeností s NHL, FILIP FORSBERG. Pontus Aberg, Ryan Ellis.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 14. Forsberg (Aberg, Ellis), 17. Kamenev (Ellis, Salomäki), 24. Josi, 49. Forsberg (Ellis, Josi), 56. Sissons (Forsberg) – 54. Brickley, 57. Jokinen (Pirri, Petrovic)


    Nashville Predators: Hutton (Mazanec) – Bitetto, Ellis, Josi, Murphy, Bartley, Diaby – Forsberg, Smith, Neal, Salomöki, Gaustad, Aberg, Devane, Kamenev, Watson, Fiala, Ribeiro, Sissons
    Florida Panthers: McKenna (Stevens) – Kampfer, Petrovic, Regner, Acolatse, Racine, Brown – Hawrluk, Booth, MacKenzie, Grimaldi, Havlát, Jokinen, McKegg, Howden, Shaw, Bolland, Pirri, Brickley

    Rozhodčí: Peel, Romasko – McElman, Pancich
    bahis siteleri