Carpi FC – Neapol 0:0 (kon.) | Chievo – Turín 1:0 (kon.) | Fiorentina – Bologna 2:0 (kon.)
Inter – Hellas Verona 1:0 (kon.) | Juventus – Frosinone 1:1 (kon.) | Lazio – Janov 2:0 (kon.)
Palermo – Sassuolo 0:1 (kon.) | Sampdoria – AS Řím 2:1 (kon.)
konec
UC Sampdoria
2:1 (0:0)
AS Řím
Středa 23.09.2015, 20:45 • Stadio Comunale Luigi Ferraris (kapacita: 36 703 diváků) Janov • Italská Serie A • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Na domácích tribunách vypuká obrovská vlna radosti! Sampdora totiž poráží favorizovaný AS Řím 2:1 ačkoliv byla po celé utkání spíše pasivním a bránícím se mužstvem. Cenné tři body zařídil vlastní gól Manolase, jenž padl v 85. minutě. Na tento nešťastný moment již hosté nedokázali odpovědět, a tak i na dále zůstávají daleko za očekáváníma jejich manko na vedoucí týmy tabulky rostou! S konstatováním, že Sampdoria poráží AS Řím 2:1 se s Vámi loučím a přeji Vám dobrou noc. (22:44:19)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Díky aktivitě se hosté ještě dostali k míči a vybojovali rohový kop. To je pro ně nejspíše poslední příležitost, jak zde urvat alespoň bod.
     
    90+3
    Manolas zbytečně fauloval na útočné polovině a připravil tím svůj tým o cenné vteřinky. Sampdoria teď s rozehrávkou nikterak spěchat nebude.
     
    90+2
    Domácí fotbalisté mají míč pod kontrolou a nechtějí ho za žádnou cenu přenechat svému soupeři.
     
    90
    Źlutou kartu vidí za nesportovní chování Mesbah.
     
    90
    Sudí Banti bude nastavovat ještě 4 minuty!
     
    89
    Utkání pomalu, ale jistě míří do svého finále. Řím tak má poslední minuty na to, aby si odvezl ze hřiště Sampdorie alespoň bod. Prohra by pro něj byla až krutou ztrátou. Nicméně takový už fotbal je.
     
    87
    Hned dvojitým střídáním reaguje trenér Garcia na vývoj zápasu. Do hry přijdou Uçan s Iturbem, dolů naopak spěchají Salah s Nainggolanem.
    85. Konstantinos MANOLAS - 2:1
     
    85
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Tak moc chtěl AS Řím toto utkání vyhrát, až při svém útočném snažení zapomněl na obranu. To se mu vymstilo po rychlém protiútoku, který vedl Éder. A právě jeho centr si nakonec do vlastní branky kopl nešťastně stoper Manolas.
     
    83
    Hned tři střely v krátkém časovém sledu zblokovala domácí obrana. Ta se nyní ocitá pod enormním tlakem AS Řím!
     
    82
    Domácí s odkopem od branky, nebo autovým vhazováním příliš nepospíchají. Bod by z dnešního zápasu jistě brali. To se však nelíbí hostující střídačce, která neustále upozorňuje na zdržování svého soupeře.
     
    80
    Hosté jsou i nadále aktivnějším týmem a obléhají pokutové území Sampdorie.
     
    78
    Zajímavé střídání domácího týmu. Do hry přichází Cassano, jenž je svojí minulostí propojen právě s AS Řím. Ze hry je naopak stažen Muriel.
     
    76
    Pjanić povalen před vápnem a uvidíme zajímavý přímý volný kop v podání AS Řím, ačkoliv to na přímou střelu pravděpodobně nebude.
     
    75
    Salah poslal na Viviana technický pokus, který se snášel ke vzdálenější tyči. Jenže další famózní zákrok domácího brankáře zabránil gólové radosti hostů. Viviano je dnes jednoznačně nejlepším hráčem Sampdorie!
     
    73
    Barreto poslal k zemi rozběhnutého Florenziho, a tak nemohlo následovat nic jiného, než žlutá karta.
     
    72
    Hra se rychle přesunula na druhou stranu a možnost rohového kopu budou mít i domácí!

    Petr Král

    Branky: 50. Éder, 85. Manolas (vla.) – 69. Salah

    Karty:   25. Éder (SMD), 54. Fernando (SMD), 56. C. J. Correa (SMD), 73. É. Barreto (SMD), 90. Mesbah (SMD) – 30. De Rossi (ASR), 46. Pjanić (ASR), 52. Digne (ASR)


    UC Sampdoria: Viviano – Mesbah, E. Zukanović, Silvestre (29. N. Moisander), Pereira – R. Soriano, Fernando, É. Barreto – Muriel (78. Cassano), C. J. Correa (61. Ivan), Éder.
    Náhradníci: Brignoli – N. Moisander, Alejandro Rodríguez, Bonazzoli, Palombo, Christodulopulos, Regini, Krstičić, Carbonero, Cassano, Rocca, Ivan.

    AS Řím: De Sanctis – Digne, De Rossi (C), Manolas, Florenzi – Nainggolan (87. Iturbe), S. Keita, Pjanić – Falqué (61. Gervinho), Džeko, Salah (87. Uçan).
    Náhradníci: Lobont – Castán, Iturbe, Ponce, Maicon, Vainqueur, Gyömbér, Gervinho, Emerson, Torosidis, Uçan.

    Rozhodčí: Banti – Costanzo, Posado
    bahis siteleri