Leverkusen – Mohuč 1:0 (kon.) | Mönchengladbach – Augsburg 4:2 (kon.) | Hannover – Stuttgart 1:3 (kon.)
Hoffenheim – Dortmund 1:1 (kon.) | Schalke – Frankfurt 2:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
4:2 (4:0)
FC Augsburg
Středa 23.09.2015, 20:00 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! André Schubert svou premiéru zvládl, a dovedl svůj tým k první výhře v nové sezóně!

    Úžasný první poločas na Borussia-Parku nabídl, zejména v prvních dvaceti minutách, výbornou podívanou! Borussia vstoupila do utkání aktivně již od úvodních minut! Ve druhé minutě měl velkou šanci Dahoud, avšak zakončení se mu příliš nepovedlo. O tři minuty později se již Gladbach mohl radovat. Odražený míč se odrazil na nohu Fabiana Johnsona, který trefil přesně! V sedmnácté minutě našel centr Raffaela ve vápně volného Granita Xhaku, který hlavičkou nedal Hitzovi šanci. O dvě minuty později to bylo 3:0! Na krásnou střelu Larse Stindla byl Hitz krátký! Parádní čtyřminutovku zakončil Mahmoud Dahoud, který vyslal ze střední vzdálenosti krásnou střelu, ta zamířila přesně k tyči!

    Na začátku druhého poločasu kopal Augsburg po ruce Wendta pokutový kop, který s velkým štěstím proměnil Paul Verhaegh. Následně měl velkou šanci Raffael, avšak Hitz jeho hlavičku lapil. V 75. minutě dostal Paul Verhaegh další možnost snížit z penalty, tu využil s přehledem! V závěru utkání trefil nejdříve tyč Traoré, a o minutu později trefil břevno Raffael!

    Borussia tak získává první body v této sezóně! Posunula se tak na osmnácté místo, Augsburg je pouze o dvě místa výše.

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (21:58:42)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Augsburg se po chybné rozehrávce Mahmouda Dahouda dostal k míči na útočné polovině, nicméně do rychlého protiútoku se nedostal. Hráči Gladbachu se stihli včas vrátit!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby! Mezitím byl na levé straně faulován André Hahn, a Gladbach zůstane u míče na útočné polovině.
     
    90
    Další žlutou kartu z hostujícího celku dostává také Či Tong-won, který u postranní čáry na levé straně tvrdě zajel pod nohy Oscara Wendta. Gladbach následně bude rozehrávat standardní situaci.
     
    89
    Na trávníku zůstal malou chvíli ležet domácí Álvaro Domínguez, který se však po pár sekundách zvedl, a vypadá to, že by domácí kapitán měl pokračovat.
     
    87
    Exekuce se ujal Ibrahima Traoré, který je po svém příchodu opravdu velmi aktivní, nicméně střela mu tentokrát vůbec nesedla. Míč skončil vysoko nad branku, a Marwin Hitz mohl zůstat v klidu.
     
    86
    Závěr utkání vychází daleko lépe domácímu Gladbachu! Domácí celek je velmi aktivní na útočné polovině, a navíc bude zahrávat zajímavou standardní situaci po nedovoleném zákroku Dominika Baiera, za který dostal žlutou kartu.
     
    85
    Rozehrávky rohového kopu se ujal Ibrahima Traoré, jehož centr však neznamenal pro branku Hitze žádné nebezpečí. Na hranici vápna se však míč odrazil na nohu Raffaela, který střelou zprvní trefil břevno!
     
    84
    Gladbach rozehrával standardní situaci po zákroku hostujícího Hong Čong-ha. Rozehrávky se ujal Stindl, který našel na levé straně naběhlého Traorého, jehož střela byla zablokovaná na rohový kop.
    83. Traoré trefil tyč!
     
    83
    Na začátku pěkné akce Gladbachu byl Lars Stindl, který dokázal prostrčit míč do středu na Ibrahimu Traorého. Přízemní střela střídajícího hráče však skončila na tyči!
     
    82
    Následné exekuce standardní situace se ujal právě Havard Nordtveit, jehož přímá střela skončila těsně mimo branku!
     
    80
    Žlutou kartu dostává hostující Hong Čong-ho, který před vápnem svého týmu poslal k zemi Havarda Nordveita. Korejský stoper za svůj zákrok dostal zaslouženou žlutou kartu!
     
    80
    I hostující trenér Markus Weinzierl provádí své poslední střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Dominik Kohr, který v průběhu dnešního utkání příliš vidět nebyl. Na jeho místo přichází zkušený Shasa Mölders.
     
    78
    Lars Stindl se pokoušel poslat křížnou přihrávku na nabíhajícího André Hahna. Mladý německý záložník však při náběhu fauloval stopera Klavana, a hra je přerušena.
     
    77
    André Schubert provádí poslední střídání v tomto zápase! Z trávníku odchází Granit Xhaka, který jistě novému trenérovi udělal výkonem radost. Na jeho místo přichází Havard Nordveit.

    Jan Havlovic

    Branky: 5. Johnson, 17. Xhaka (Raffael), 19. Stindl (Raffael), 21. Dahoud (Raffael) – 51. Verhaegh (pen.), 75. Verhaegh (pen.)

    Karty:   48. Xhaka (MNC), 53. Stindl (MNC) – 12. Stafylidis (AUG), 16. Verhaegh (AUG), 80. Hong Čong-ho (AUG), 86. Baier (AUG), 90. Či Tong-won (AUG)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 14:8. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 8:5.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Christensen, Á. Domínguez, Wendt – Herrmann (56. Hahn), Xhaka (77. Nordtveit), Dahoud, Johnson (59. Traoré) – Stindl, Raffael.
    Náhradníci: Sippel – Brouwers, Nordtveit, Drmić, T. Hazard, Traoré, Hahn.

    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh, Hong Čong-ho, Klavan, Stafylidis (46. Feulner) – Ku, Kohr (80. Mölders) – Esswein (71. Max), Baier, Či Tong-won – Matavž.
    Náhradníci: Manninger – Altintop, Feulner, Trochowski, Callsen-Bracker, Max, Mölders.

    Rozhodčí: Sibert – Heft, Seidel (vš. Německo)
    bahis siteleri