Watford – Crystal Palace 0:1 (kon.)
konec
Watford FC
0:1 (0:0)
Crystal Palace FC
Neděle 27.09.2015, 17:00 • Vincarage Road Stadium, Watford • Anglická Premier League • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Watford FC podal v domácím prostředí velmi dobrý výkon, nicméně se nedokázal prosadit a s Crystal Palace FC prohrál 0:1 !

    První poločas na Vincarage Road bohužel branku nenabídl, nicméně oba týmy byly hodně aktivní! První velkou příležitost měl hostující celek, když ostrý centr Cabayeho našel před brankou Hangelanda, jehož hlavičku však vyrazil Gomes! Oba týmy měly také hodně zajímavý standardních situací, nicméně z nich nedokázaly udeřit!

    Hned na začátku druhého poločasu trefil břevno Jurado, který trefil břevno! Následně tvrdě vypálil Almen Abdi, jehož rána však Hennesseye nepřekvapila. V 60. minutě trefili tyč i Eagles! Centr Bolasieho tečoval Gayle, a míč skončil na tyči! V 71. minutě jsme se dočkali první branky! Z penalty se prosadil Yohan Cabaye ! V závěru utkání měli dvě velké šance hosté! Nejdříve pálil nebezpečně Gayle, a po něm Bolasie! Watford si již v závěru žádnou šanci nevypracoval!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (18:57:22)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Wayne Hennessey velmi váhal s rozehrávkou, a hlavnímu rozhodčímu došla trpělivost, a udělil velšskému brankáři žlutou kartu!
     
    90+4
    Berghuis dostal míč na pravou stranu, a poslal nadýchaný centr do vápna. K hlavičce se nikdo z domácích nedostal, nicméně na zemi skončil Prödl, který si však penaltu nevymodlil!
     
    90+3
    Exekuce rohového kopu se ujal José Manuel Jurado, který však svým centrem našel pouze protihráče Joe Ledleye, který míč odhlavičkoval. Zaha následně mohl vyslat Bolasieho do protiútoku, nicméně přihrávku zablokoval Prödl!
     
    90+2
    Watford se probojoval ke standardní situaci, kterou si vzal na starost Jurado. Jeho centr byl však odvrácen hostujícího obranou. Následně dostal míč na levou stranu Anya, jehož pokus byl zablokován na rohový kop.
     
    90+1
    Do šance se však dostali hosté! Yannick Bolasie postupoval po levé straně. Následně se proti němu objevil Nathan Aké. Záložník Eagles udělal kličku do středu, a vypálil. Jeho pokus však prolétl těsně nad břevnem!
     
    90
    Hlavní rozhdočí tentokrát udělal příznivcům Watfordu alespoň částečnou radost, když nastavil celkem pět minut nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    V pravém rohu operoval s míčem Yannick Belasie, který jeho centr nasměroval na hranici vápna, kde si míč zpracoval Ikechi (pravděpodobně rukou). Hlavní rozhodčí však sitauci pustil, a hra pokračuje!
     
    88
    Do rychlého protiútoku mohl vyrazit José Manuel Jurado, který se však nechal fauloval Wilfriedem Zahou, ten dostal žlutou kartu. Následně brankář Gomes poslal míč do vápna, kde však kraloval brankář Hennessey, který míč lapil do rukavic.
     
    87
    Nathan Aké si tentokrát naběhl na levou stranu, kde přešel přes Martina Kellyho, a našel přízemní přihrávkou ve středu Capoueho. Francouzský středopolař nevystřelil, nýbrž hledal přihrávkou navíc Deeneyho, který byl obsazený!
     
    86
    Na pravé straně skvěle zapracoval Nathan Aké, který ubránil střídajícího Wilfrieda Zahu, a navíc vybojoval odkop od vlastní branky!
     
    85
    To bylo také to poslední, co Dwight Gayle na hřišti dnes předvedl. Alan Pardew svého svěřence stahuje ze hry po velmi dobrém výkonu. Na posledních pět minut přichází na hřiště Campbell.
     
    84
    Na levou stranu dostal míč hostující Dwight Gayle, který mohl postupovat sám na Gomese. Akci však přibrzdil, následně se obtočil, a udělal kličku do středu. Následná přízemní střela anglického útočníka skončila těsně mimo!
     
    82
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Ben Watson, přichází Víctor Ibarbo.
     
    82
    Hlavní rozhodčí Anthony Taylor se žlutými kartami opravdu nešetří! U postranní čáry na levé straně se prezentoval hodně ostrým zákrokem Craig Cathcart, který poslal k zemi Jasona Puncheona!
     
    81
    Další žlutá z kapsičky hlavního sudího přistála na konto Jasona Puncheona, který si ve středu hřiště počínal nedovoleně v souboji s Benem Watsonem. Z následné standardní situace však Watford nedokázal udeřit.

    Jan Havlovic

    Branky: 71. Cabaye (pen.)

    Karty:   39. Abdi (WAT), 70. Jurado (WAT), 82. Cathcart (WAT) – 76. Cabaye (CRP), 81. Puncheon (CRP), 88. Zaha (CRP), 90+5. Hennessey (CRP)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:10. Střely mimo: 9:8. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 17:22.
    Watford FC: Gomes – Nyom (75. Aké), Prödl, Cathcart, Anya – Abdi (64. S. Berghuis), Capoue, Watson (82. Ibarbo), Jurado – Deeney, Ighalo.
    Náhradníci: Arlauskis – Ibarbo, Aké, Diamanti, Guedioura, Paredes, S. Berghuis.

    Crystal Palace FC: Hennessey – Kelly, Dann, Hangeland, Souaré – Cabaye (77. McArthur), Ledley – Sako (62. Zaha), Puncheon, Bolasie – Gayle (85. Campbell).
    Náhradníci: McCarthy – Campbell, McArthur, Mariappa, Zaha, Gray, Croll.
    bahis siteleri