Chodov – Litvínov 8:4 (kon.) | Ostrava – Královské Vinohrady 11:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 7:5 (kon.)
Tatran – Vítkovice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 15:1 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
15:1 (4:0, 3:1, 8:0)
FbŠ Bohemians
Pondělí 28.09.2015, 19:00 • Městská sportovní hala, Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Fanoušci tleskají vestoje a nelze se jim vůbec divit, Mladoboleslavští florbalisté totiž svého soupeře zničili poměrem 15:1! Velmi povedená generálka na blížící se Pohár mistrů pro Technology! Třetí třetina byla zcela jasně v režii domácích, kteří ji vyhráli poměrem 8:0. Hned tři útočníci týmu z města automobilů vstřelili alespoň tři branky – hattrickem se blýskli Jiří Curney a Tomáš Chroust, Ondřej Fojta se trefil rovnou čtyřikrát! Ode mě je to pro dnešní večer vše, děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (21:04:06)
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Panečku, to je výprask! Po Kološově přihrávce střílí svou čtvrtou a zároveň patnáctou branku domácích ONDŘEJ FOJTA! Asistence: Petr Kološ.
     
    59:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Bohemians inkasují už počtrnácté! Curney rozehrával zpoza vlastní branky a šikovným obloučkem našel rychlonohého JANA NATOVA, který bez problému poslal míč do prázdné branky! Asistence: Jiří Curney.
     
    58:59
    Domácí si vyžádali oddechový čas. Klokani to zřejmě znovu zkusí bez brankáře!
     
    58:38
    Fojta ranou z první trefil jen před sebou stojícího Mandíka. Z následné protiakce Bohemky se mohl prosadit Kieler, ale Rytych předvedl parádní zákrok!
     
    58:11
    Třináct vstřelených branek Boleslavským nestačí! Před Hyršlem se ocitl nikým nehlídaný Jan Natov, klička do forhendu se mu však nevyvedla podle představ.
     
    57:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Třetí hattrick v týmu domácích, kteří vedou už 13:1! Hráči Bohemians zaváhali v kombinaci a Josef Pluhař zadovkou našel volného TOMÁŠE CHROUSTA, který dopravil míček do prázdné branky soupeře! Asistence: Josef Pluhař.
     
    56:51
    Do prázdné branky mohl po Rytychově výhozu střílet Bouška, toho však ve sprinterském souboji předčil Bagin a vrací míček do bezprostřední blízkosti boleslavské branky.
     
    56:00
    Do konce utkání zbývají čtyři minutky a Bohemka se rozhodla pro hru bez brankáře. Při takto výrazné ztrátě na svého soupeře si hosté chtějí alespoň vyzkoušet hru v šesti.
     
    55:10
    S Tadeášem Chroustem to příliš dobře nevypadá, boleslavský útočník už do zbývajícího průběhu utkání asi nezasáhne.
     
    54:29
    Kieler byl faulován, rozehrávky se ale ujat nemohl, protože trenér Jedlička zavelel ke střídání.
     
    54:00
    Po nepříjemném střetu v rohu hřiště zůstává na zemi ležet Tadeáš Chroust, situace si žádá ošetření. Zranění tohoto klíčového útočníka před Pohárem Mistrů by bylo pro Boleslav sakramentsky nepříjemné!
     
    53:53
    Sám před Rytychem se ocitl Jakub Šárka, přehodil si míček do bekhendu, ale zakončení mu úplně nevyšlo – balónek zamířil těsně nad branku domácích!
     
    53:34
    Rytych musel být proti Baginově ráně v pozoru, útočník Bohemians ale neseřídil svá mířidla přesně.
     
    52:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle už je demolice! Druhému hráči z řad Technologů se podařilo zkompletovat hattrick! Jiř Curney nejprve trefil jen před sebou stojícího hráče, míček se ale odrazil k ONDŘEJI FOJTOVI, který tvrdou bombou nedal Hyršlovi sebemenší šanci zasáhnout! Asistence: Jiří Curney.
     
    52:12
    Znovu Ondřej Fojta! Mladoboleslavský útočník se nyní střely zhostil sám, ale mířil těsně vedle levé tyče!
     
    51:40
    Fojta chytrým obloučkem hledal před brankou stojícího Jelínka, který na míček o kousek nedosáhl.
     
    51:08
    Natov nepřesně přihrál a David Šimek toho ihned využil a poslal balónek přes celé hřiště až k Rytychovi.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 5. Fojta, 9. Curney (Natov), 11. Jelínek (Krzyžanek), 19. Tomáš Chroust (Tadeáš Chroust), 34. Tomáš Chroust (Křenek), 35. Fojta (Curney), 37. Curney (Jelínek), 42. Bouška, 43. Tadeáš Chroust (Tomáš Chroust), 49. Curney (Natov), 50. Křenek (Pluhař), 53. Fojta (Curney), 58. Tomáš Chroust (Pluhař), 60. Natov (Curney), 60. Fojta (Kološ) – 23. Čihák (Höffer)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Koráb) – Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, Jelínek, Krzyžanek – Bína, Ekl, Salát, Chroust Tomáš, Chroust Tadeáš, Bouška, Mátl, Štěrba, Curney, Natov, Fojta
    FbŠ Bohemians: Ponomarev (37. Hyršl) – Zezulka, Kisugite, Forman, Kuncman, Čihák, Chlumský, Krbec – Šímek M., Bagin, Šímek D., Šárka, Kieler, Mandík, Höffer, Kindl, Jankulár, Poláček

    Rozhodčí: Kamil Sojka, Tomáš Sojka

    Diváci: 500
    bahis siteleri