Chodov – Litvínov 8:4 (kon.) | Ostrava – Královské Vinohrady 11:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 7:5 (kon.)
Tatran – Vítkovice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 15:1 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
15:1 (4:0, 3:1, 8:0)
FbŠ Bohemians
Pondělí 28.09.2015, 19:00 • Městská sportovní hala, Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Příjemný sváteční večer! U našeho textového online přenosu vítám všechny fanynky a fanoušky florbalu! Tipsport Superliga dnes pokračuje 3. kolem, v souboji dvou zatím nejvíce skórujících celků přivítá Technology Florbal MB na domácí palubovce FbŠ Bohemians. Začínáme v 19:00!
     
    Technology Florbal MB

    Středočeši do nové sezony vstupují jako jeden z hlavních, ne-li úplně ten největší favorit na zisk titulu. V prvních dvou kolech to svěřenci trenéra Pazdery jenom potvrdili, když si nejprve poradili s nováčkem z Litvínova vysoko 9:2 a v sobotu dokázali zvítězit i na půdě Královských Vinohrad, tentokrát 9:6. Mladoboleslavští florbalisté zatím vedou tabulku Tipsport Superligy, stejně bodů má však i střešovický Tatran a také Chodov. Zatím nejproduktivnějším hráčem domácích je se šesti body reprezentační útočník Jiří Curney (3+3). Dnešní utkání proti Bohemce se dá brát jako generálka na nadcházející Pohár Mistrů, který se bude konat právě ve městě automobilů. Turnaj si zahraje celkem šest týmů, Technology v předkole čeká švýcarský celek SV Wiler-Ersigen.
     
    FbŠ Bohemians

    Pražané byli díky čtvrtému místu v základní části loňské sezony příjemným překvapením, ve čtvrtfinále však nestačili na nepříjemné hrající brněnské Bulldogy. Do nového ročníku svěřenci trenéra Michala Jedličky vstupují s cílem alespoň napodobit počínání z ročníku minulého. V úvodním kole sehrála Bohemka šílený duel na půdě Královských Vinohrad, kde díky vydařené druhé třetině zvítězila 13:10! Předevčírem čekal zeleno-bílé Chodov, další pražský soupeř, který byl ale nad jejich síly a vyhrál 7:5. Nejvíce bodů v těchto dvou kláních posbíral Martin Šimek (4+1).
     
    Vzájemné zápasy z minulé sezony

    25.10. 2014 Technology Florbal MB – FbŠ Bohemians 9:6

    Branky a nahrávky: 15. Curney (Jelínek), 20. Rožnovják (Salát), 21. P. Bouška (Tom. Chroust), 24. Curney, 28. Ludvík (Ekl), 29. Novák (Salát), 36. Gwuźdź (Jelínek), 59. Curney (Tom. Chroust), 60. Curney – 2. M. Šímek (Poláček), 13. Poláček, 18. Kisugite, 31. Bagin (Kozák), 41. Čihák (Höffer), 54. Šimek (Kisugite).


    21.12.2014 FbŠ Bohemians – Technology Florbal MB 7:5

    Branky a nahrávky: 2. Šimek (Kuncman), 7. Šimek (Kisugite), 10. Růžek (Bagin), 11. Kieler (Kisugite), 27. Růžek (Mandík), 48. Zezulka (Šárka), 60. Šárka (Růžek) – 12. J. Bouška (Pluhař), 25. Křenek (Novák), 32. Curney (Křenek), 33. J. Bouška (Pluhař), 41. Tom. Chroust (Curney).
     
    Úvodní sestavy:

    Technology Florbal MB: Rytych (Koráb) – Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, Jelínek, Krzyžanek – Bína, Ekl, Salát, Chroust To., Chroust Ta., Bouška, Mátl, Štěrba, Curney, Natov, Fojta

    FbŠ Bohemians: Ponomarev (Hyršl) – Zezulka, Kisugite, Forman, Kuncman, Čihák, Chlumský, Krbec – Šímek M., Bagin, Šímek D., Šárka, Kieler, Mandík, Höffer, Kindl, Jankulár, Poláček

    Rozhodčí: Kamil Sojka, Tomáš Sojka.
     
    Ještě jednou Vás vítám z Městské sportovní haly v Mladé Boleslavi! Hráči obou mužstev právě nastupují na hrací plochu, za chvíli začínáme!
     
    Zahajovací formace Mladé Boleslavi: David Rytych – Jan Jelínek, Petr Krzyžanek, Jan Natov, Jiří Curney, Petr Salát

    Zahajovací formace Bohemians: Ivan Ponomarev – Marek Chlumský, Mikuláš Forman – Tomáš Kindl, Aleš Höffer, Martin Poláček
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Na úvodním buly byli úspěšnější hosté, kteří nastupují v tradičních zeleno-bílých dresech. Domácí zvolili modrou kombinaci.
     
    00:29
    První akce Klokanů dopadla neslavně, z protiakcí přispěchal Salát, ale byl faulován.
     
    00:55
    První střelu zápasu má na svědomí Jelínek, který se dostal ke středu hřiště, ale zamířil o chloupek nad hostující branku.
     
    01:17
    Na druhé straně zahrozil Martin Šimek, ale Rytych si připisuje první úspěšný zákrok dnešního večera.
     
    01:55
    Šance na obou stranách, na jedné straně minul Kieler, s protiakcí přispěchal Tomáš Chroust, ale počínal si stejně.
     
    02:36
    Pluhař se povedeně uvolnil a přihrál Tadeáši Chroustovi, jehož ránu Ponomarev jen tak tak dokázal vyrazit.
     
    03:09
    Boleslavští zaváhali v kombinaci, čehož hodlal využít Čihák, ale Rytych byl připraven.
     
    03:30
    Petr Salát to nyní za brankou hostí přehnal s důrazem, sudí pískal faul Mladé Boleslavi.
     
    04:02
    Po špatné přihrávce z hokejky Poláčka se kupředu hnal Natov se Salátem, ale první jmenovaný celou akci pokazil nepřesnou přihrávkou.
     
    04:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Od mantinelu si do ideální střelecké pozice vyběhl ONDŘEJ FOJTA a přesnou střelou prostřelil bezmocného Ponomareva! Bez asistence.
     
    04:54
    Křenek si v souboji Kielerem počínal až moc důrazně – sudí píská další faul domácích.
     
    05:10
    Tadeáš Chroust dostal ideální pas na levou stranu hřiště a ranou z první jen těsně minul horní tyč Ponomarevovy svatyně!
     
    05:51
    Chlumský byl faulován, Bohemka bude rozehrávat z rohu hrací plochy.
     
    06:09
    Obrovský kiks v rozehře předvedl Kuncman, těžit z toho mohl boleslavský Kadlec, ale Ponomarev se nyní vytáhl skvělým zákrokem!
     
    06:45
    Ondřej Fojta nebyl daleko ke vstřelení své dnešní druhé branky, ranou z první poslal míček do levé tyče!
     
    07:04
    Tomáš Chroust se provinil ofenzivním faulem, unavená pětice Bohemians tak může konečně vystřídat.
     
    07:34
    Tomáš Chroust se pokusil o kličku, na pozorného Jankulára ale nevyzrál. Chlumský drží balónek za vlastní brankou a vyčkává na čerstvé spoluhráče.
     
    08:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí vedou už o dvě branky! Jan Natov parádním křižným pasem vyslal ke skórování JIŘÍHO CURNEYHO, který se nemýlil a poslal míček mezi nohy brankáře Ponomareva! Asistence: Jan Natov.
     
    08:35
    Kološ přesným pasem našel Fojtu, který dnes zatím hraje ve velké pohodě. Odpoutal se od svého strážce, jeho tvrdou ránu ale brankář Bohemians dokázal eliminovat.
     
    09:04
    Křenek špatně rozehrál a nakonec si musel pomoci faulem. Bohemka však z této situace nic nevytěžila, domácí mohou zahájit protiakci.
     
    09:35
    Ani ta ale úspěch nepřinesla, Salát fauloval Kisugiteho – oba týmy střídají.
     
    10:06
    Pluhař vypálil velmi tvrdě, ale Ivan Ponomarev se proti jeho pokusu stihl včas přemístit a připsal si tak povedený zásah.
     
    10:18
    Od mantinelu si vyběhl Aleš Höffer a Rytych, díky zcela zakrytému výhledu, vůbec nevěděl, kudy míček letí. Naštěstí pro něj zamířil o kousek mimo.
     
    10:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V polovině prvního dějství domácí vedou už o tři branky! Petr Krzyžanek z půlky hřiště nahrál dobře stojícímu JANU JELÍNKOVI, který nedal Ponomarevovi šanci zasáhnout! Asistence: Petr Krzyžanek.
     
    11:22
    Jiří Bouška povedenou zadovkou našel Ekla, který mu chtěl míček vrátit, ale jeho záměr přečetl důsledný Kuncman.
     
    11:42
    Po souboji mezi Jankulárem a Křenkem nakonec sudí Sojka rozhodl, že se míčku jako poslední dotkl hostující útočník – rozehrávat tedy budou Boleslavští.
     
    12:13
    Kieler se nyní ocitl v dobré pozici, ideální střelecký moment ale prováhal, čehož okamžitě využil dobře se vracející Radek Gwuźdź.
     
    12:54
    Ke střele se odhodlal domácí Křenek, Ponomarev ale zasahovat nemusel, balónek totiž obětavě zablokoval Vojtěch Zezulka.
     
    13:32
    Salát zvedl hlavu a zpoza branky našel Jana Natova, který v dobré střelecké pozici zamířil ale jen doprostřed branky. Tohle šlo zakončit lépe.
     
    14:12
    Do přečíslení 2 proti 1 se vydala dvojice Curney – Natov, první jmenovaný se snažil najít svého kolegu, ale přihrávka se mu nepovedla.
     
    15:00
    Bouškovi ve středu hrací plochy utekl balónek, hosté však místo postupu do útoku otáčejí hru směrem vzad a střídají.
     
    15:38
    Křenek se vrhl mezi dva protihráče a o balónek přišel. Následně však, s pomocí Tomáše Chrousta, své zaváhání zvládl napravit.
     
    16:15
    Tadeáš Chroust šel z úhlu v podstatě sám na branku, svým pokusem ale míček poslal centimetry nad horní tyč branky Klokanů!
     
    16:59
    Hra se poměrně uklidňuje, hosté kombinují na vlastní polovině hřiště a vymýšlí své další útočné snažení. Kontaktní branka do konce třetiny by se jim jistě hodila.
     
    17:38
    Šárka si od mantinelu vyběhl ke středu, do jeho rány však včas vložil hůl Jiří Bouška a Rytych tak zasahovat nemusel.
     
    18:07
    Parádní akce Technologů, která ale nekončí čtvrtým gólem! Bouška parádní zadovkou našel Ekla, který si všiml z druhé vlny nabíhajícího Ondřeje Fojty, ten ale z více jak poloviny odkrytou svatyní přestřelil!
     
    18:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí díky bratrské spolupráci zvyšují už na 4:0! Tadeáš Chroust našel na druhé tyči osamoceného TOMÁŠE CHROUSTA, který zakončil ranou do prázdné branky! Asistence: Tadeáš Chroust.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuty prvního dějství.
     
    19:41
    Kindl si ukousl až příliš velké sousto, když se vrhl hned mezi dva protihráče. Proti pozorné dvojici Natov – Jelínek toho ale příliš nevymyslel.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi, na hrací ploše zatím vidíme jen jeden tým a tím je domácí Mladá Boleslav! Bohemka je zatím v koncovce bezzubá a do druhého dějství má určitě co zlepšovat, naopak Technologové dokázali vstřelit už čtyři branky, prosadili se Fojta, Curney, Jelínek a Tomáš Chroust. Druhá perioda začne zhruba v 19:41.
     
    Oba týmy už se vrací zpět z kabin, druhá třetina začne zhruba za minutku!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:03
    Na úvodním buly je úspěšnější domácí Curney, který posílá míč na Jelínka, jenž startuje první akci druhé třetiny.
     
    20:28
    A nevymyslel to vůbec špatně, našel totiž Natova, proti jehož dělovce si Ponomarev připisuje svůj první úspěšný zákrok v prostřední dvacetiminutovce.
     
    21:27
    Kisugite trefil jen hůl spoluhráče Martina Šimka, který se dokázal s míčkem na hokejce otočit, avšak mezi tři tyče nezamířil.
     
    21:58
    Šárka zvedl hlavu a hledal osamoceného Bagina, do jeho přihrávky ale v poslední chvíli vložil hůl Bouška a zachránil tak Boleslav před prvním inkasovaným gólem.
     
    22:31
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté snižují na rozdíl tří branek! Po Höfferově ráně vyrazil Rytych míček jen na hokejku volného PAVLA ČIHÁKA, který se z dobré pozice nemýlil! Asistence: Aleš Höffer.
     
    23:22
    Domácí jsou dále aktivnějším mužstvem, Krzyžanek nabil Jiřímu Curneymu, který z pravé strany trefil boční síť branky Klokanů.
     
    24:06
    Hosté aktivně napadají rozehrávku soupeře, Kološ s Kadlecem ale nepanikaří a připravují další akci domácích.
     
    24:39
    Boleslav znovu rozvlnila boční síť, tentokrát se tak stalo po pokusu z hole Jaromíra Ekla.
     
    25:13
    Pluhař se protáhl mezi dvěma protihráči, jeho pas na Tadeáše Chrousta ale nebyl přesný. Domácí však stále zůstávají u balónku.
     
    25:41
    Po nepřehledném souboji mezi Zezulkou a Tomášem Chroustem nakonec rozhodčí rozhodl, že se faulu dopustil útočník Boleslavi.
     
    26:14
    Kuncman nabil Poláčkovi, kterému se ale balónek zamotal mezi nohama. Z protiakce mohl zahrozit Curney, ale jeho pas na Natova nebyl přesný.
     
    26:51
    Před Martinem Šimkem zívala zcela odkrytá klec, útočník Bohemians však pohrdl možností na snížení skóre a orazítkoval břevno!
     
    27:32
    Tomáš Chroust našel v druhé vlně nabíhajícího Gwuźdźe, ten si troufl hned na trojici protihráčů, ale se zlou se potázal.
     
    28:06
    Höffer nedovoleně atakoval Fojtu – rozehrávat budou Mladoboleslavští florbalisté.
     
    28:31
    Salát teď velmi riskantně vrátil balónek na Krzyžanka, Šimek na něj nedosáhl jen o kousek. Kdyby se tak stalo, šel byl sám na brankáře.
     
    29:12
    Jelínek střílel z pravé strany, ale, stejně jako jeho kolegové dřívěji v této třetině, trefil jen boční síť.
     
    29:59
    Do dobré pozice se dostal Kindl, ale Rytych byl na svém místě a balónek v klidu zkrotil.
     
    30:18
    Tomáš Chroust vyzval ke skórování Josefa Pluhaře, ten však tváří v tvář brankáři Klokanů o chloupek minul pravou tyčku!
     
    31:18
    Salát chtěl nahrát Curneymu, ten se však k míčku díky důraznému Kisugitemu nedokázal dostat.
     
    31:51
    Natov zpoza branky znovu hledal Curneyho, který ale nedokázal skákavý míček zasáhnout. Škoda, kdyby to boleslavský kanonýr trefil, Ponomarev by byl naprosto bez šance.
     
    32:36
    Do přečíslení 4 proti 2 se řítil Kološ, ovšem pokazil nahrávku. Z protiakce mohl snížit Mandík, ale pas od Kielera dostal na dlouhou hůl, podle čehož jeho následná rána také vypadala.
     
    33:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí střílí patou branku a znovu odskakují svému soupeři na čtyřgólový rozdíl! Radim Křenek natáhl ke střele, kterou dezorientovaný Ponomarev vyrazil jen k TOMÁŠI CHROUSTOVI a ten už měl lehkou práci! Asistence: Radim Křenek.
     
    33:49
    Z poměrně ostrého úhlu vypálil Natov, ale jeho rána nebyla přesná.
     
    34:01
    První vyloučení dnešního mače. Hostující Martin Kisugite míří na dvě minuty na trestnou lavici, proti pravidlům se provinil bráněním ve hře.
     
    34:04
    David Rytych si vyžádal drobné ošetření, už je ale vše v pořádku a domácí rozehrávají svou první přesilovku.
     
    34:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a v této herní situaci jsou tak v letošním ročníku stále stoprocentní! Ponomareva tvrdou ranou prostřelil ONDŘEJ FOJTA, který si tak připisuje svou druhou branku v dnešním klání! Asistence: Jiří Curney.
     
    35:19
    Tadeáš Chroust teď fotbalovou patičkou našel Křenka, za což si vysloužil potlesk z ochozů boleslavské sportovní haly.
     
    35:45
    Chroust ale nyní chyboval a nabídl tak slibnou příležitost Martinu Šimkovi, proti jehož ráně se ale povedeným zásahem prezentoval David Rytych.
     
    36:17
    Hezká kombinace domácího týmu! Mezi beky si seběhl Curney a posunul balónek na Jelínka, který o vlásek minul Ponomarevovu klec!
     
    36:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští florbalisté vedou už 7:1! Oba hráči si předchozí akci zopakovali, ovšem s jedním malým rozdílem – Jan Jelínek přihrával a JIŘÍ CURNEY zakončil do poloodkryté branky Bohemians! Asistence: Jan Jelínek.
     
    36:35
    Hosté střídají gólmana, Ponomareva nahrazuje Tomáš Hyršl.
     
    37:12
    Kološ byl faulován a sám chtěl následně i rozehrávat, domácí lavička však dala pokyn ke střídání.
     
    37:32
    Tohle šlo proměnit! Tadeáš Chroust našel svého bratra Tomáše, který míč ze vzduchu sklepl těsně vedle branky Bohemky!
     
    38:02
    Další tutovka Technologů! Parádní pas nyní vykoumal Curney, Petru Salátovi však před zcela prázdnou brankou míček přeskočil čepel hokejky!
     
    38:58
    Hosté špatně střídali, čehož se jal využít Kološ, který sklepl do středu na nekrytého Jiřího Boušku, po jehož pokusu však míček míří vysoko nad branku.
     
    39:24
    Po několikaminutové odmlce musí zasahovat i Rytych, který si ale v pohodě poradil s ranou Jakuba Šárky.
     
    39:58
    Domácí zůstávají v držení balónku, do konce druhé periody už se nic zásadního nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhém dějství jsme, stejně jako v tom předchozím, viděli čtyři branky. Nejprve se Bohemians podařilo snížit, konkrétně se o to postaral Čihák. Domácí poté opět dominovali a do konce třetiny nastříleli další tři branky a před posledními dvaceti minutami tak mají velmi komfortní šestigólový náskok! Zpět se přihlásíme zhruba ve 20:23.
     
    Hráči se vrací zpět na hrací plochu. Dokáže Bohemka ještě něco provést s nepříznivým vývojem utkání? Pojďme to zjistit, třetí dějství začne každým okamžikem!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Na úvodním buly byl úspěšnější Curney, domácí začínají svou první akci poslední třetiny.
     
    40:33
    Jelínek zasprintoval a za brankou našel Petra Saláta, který naslepo poslal míček před branku, kde ho tečoval Krbec, Hyršl však stihl zareagovat včas.
     
    41:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrovskou chybu nyní vyprodukoval Kisugite a nabídl tak domácím osmou branku jako na stříbrném podnose! Zaváhání obránce Bohemians využil JIŘÍ BOUŠKA a střelou na bližší tyč prostřelil Hyršla! Bez asistence.
     
    41:54
    David Šimek se zbavil svého strážce a prověřil Rytycha, který ale byl na jeho ránu stoprocentně připraven.
     
    42:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další branka domácích, tohle zavání debaklem! Tomáš Chroust byl sám před brankou, ale v jasné šanci neuspěl. Vše ale napravil, když našel TADEÁŠE CHROUSTA, který se střelou z hranice brankoviště nemýlil! Asistence: Tomáš Chroust.
     
    43:22
    Na dnešní utkání si našlo cestu 500 diváků!
     
    43:46
    Šárka nepříjemně dotíral na couvajícího Kološe, ten však zúročil své zkušenosti a o balónek se obrat nenechal.
     
    44:15
    Kadlec obral o míček Bagina, který ho následně fauloval. Na hrací plochu plochu opět naskakují produktivní bratři Chroustové, kteří rozjedou další akci domácích.
     
    44:39
    Tomáš Chroust nabil Pluhařovi, který dělovkou z první pořádně protáhl Hyršla!
     
    44:58
    Těsně před tím, než Čihák vyslal míček směrem na branku, mu do dráhy střely vložil hůl Tomáš Chroust a míček tak zamířil hodně vysoko nad branku Davida Rytycha.
     
    45:38
    Hostům se dnes směrem dopředu vůbec nedaří, Jankulár a Kindl si nyní dávali zbytečně přednost, čehož střelhbitě využil Krzyžanek a získal míček pro Mladou Boleslav.
     
    46:25
    Ekl špatně nahrál, čehož hodlal využít Martin Šimek, ale jeho ránu a i následnou dorážku Vojtěcha Bagina lapil připravený Rytych.
     
    46:55
    Jiří Bouška se teď dravě hnal za balónkem, v souboji s Kindlem si ale, dle názoru sudích, pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    47:38
    Čihákovo nahození šikovně tečoval Kieler, balónek však zamířil vedle levé tyče branky Boleslavi, Rytych mohl zůstat klidný a zasahovat nemusel.
     
    48:20
    Krzyžanek obloučkem přes půlku hřiště hledal Saláta, ten si míček zvládl zpracovat, následně ale o něj po souboji s Chlumským přišel.
     
    48:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JIŘÍ CURNEY kompletuje hattrick! Boleslavský střelec se dostal do přečíslení 2 proti 1 společně s Janem Natovem, který mu předložil ideální pas a útočník Technologů s čtyřicítkou na zádech bekhendem zamířil pod horní tyč branky Bohemians! Hyršl byl bez šance. Asistence: Jan Natov.
     
    49:05
    K jedenáctému gólu domácích neměl daleko Kadlec, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži a odražený míček poslal na branku, Hyršl se však tentokrát prezentoval povedeným zásahem.
     
    49:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští přidávají už jedenáctou branku a doslova drtí bezbrannou Bohemku! Od mantinelu si ke středu vyběhl RADIM KŘENEK a ranou do šibenici překonal Hyršla, který pravděpodobně měl zakrytý výhled. Asistence: Josef Pluhař.
     
    50:05
    Curney našel v rohu volného Sálata, který mu zadovkou chtěl balónek vrátit, ale Hyršl jeho záměr přečetl a míček získal do svého držení.
     
    50:52
    Boleslav si dnes podruhé zahraje přesilovou hru. Jakub Šárka dostává dvě minuty za sekání.
     
    51:08
    Natov nepřesně přihrál a David Šimek toho ihned využil a poslal balónek přes celé hřiště až k Rytychovi.
     
    51:40
    Fojta chytrým obloučkem hledal před brankou stojícího Jelínka, který na míček o kousek nedosáhl.
     
    52:12
    Znovu Ondřej Fojta! Mladoboleslavský útočník se nyní střely zhostil sám, ale mířil těsně vedle levé tyče!
     
    52:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle už je demolice! Druhému hráči z řad Technologů se podařilo zkompletovat hattrick! Jiř Curney nejprve trefil jen před sebou stojícího hráče, míček se ale odrazil k ONDŘEJI FOJTOVI, který tvrdou bombou nedal Hyršlovi sebemenší šanci zasáhnout! Asistence: Jiří Curney.
     
    53:34
    Rytych musel být proti Baginově ráně v pozoru, útočník Bohemians ale neseřídil svá mířidla přesně.
     
    53:53
    Sám před Rytychem se ocitl Jakub Šárka, přehodil si míček do bekhendu, ale zakončení mu úplně nevyšlo – balónek zamířil těsně nad branku domácích!
     
    54:00
    Po nepříjemném střetu v rohu hřiště zůstává na zemi ležet Tadeáš Chroust, situace si žádá ošetření. Zranění tohoto klíčového útočníka před Pohárem Mistrů by bylo pro Boleslav sakramentsky nepříjemné!
     
    54:29
    Kieler byl faulován, rozehrávky se ale ujat nemohl, protože trenér Jedlička zavelel ke střídání.
     
    55:10
    S Tadeášem Chroustem to příliš dobře nevypadá, boleslavský útočník už do zbývajícího průběhu utkání asi nezasáhne.
     
    56:00
    Do konce utkání zbývají čtyři minutky a Bohemka se rozhodla pro hru bez brankáře. Při takto výrazné ztrátě na svého soupeře si hosté chtějí alespoň vyzkoušet hru v šesti.
     
    56:51
    Do prázdné branky mohl po Rytychově výhozu střílet Bouška, toho však ve sprinterském souboji předčil Bagin a vrací míček do bezprostřední blízkosti boleslavské branky.
     
    57:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Třetí hattrick v týmu domácích, kteří vedou už 13:1! Hráči Bohemians zaváhali v kombinaci a Josef Pluhař zadovkou našel volného TOMÁŠE CHROUSTA, který dopravil míček do prázdné branky soupeře! Asistence: Josef Pluhař.
     
    58:11
    Třináct vstřelených branek Boleslavským nestačí! Před Hyršlem se ocitl nikým nehlídaný Jan Natov, klička do forhendu se mu však nevyvedla podle představ.
     
    58:38
    Fojta ranou z první trefil jen před sebou stojícího Mandíka. Z následné protiakce Bohemky se mohl prosadit Kieler, ale Rytych předvedl parádní zákrok!
     
    58:59
    Domácí si vyžádali oddechový čas. Klokani to zřejmě znovu zkusí bez brankáře!
     
    59:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Bohemians inkasují už počtrnácté! Curney rozehrával zpoza vlastní branky a šikovným obloučkem našel rychlonohého JANA NATOVA, který bez problému poslal míč do prázdné branky! Asistence: Jiří Curney.
     
    59:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Panečku, to je výprask! Po Kološově přihrávce střílí svou čtvrtou a zároveň patnáctou branku domácích ONDŘEJ FOJTA! Asistence: Petr Kološ.
     
    Konec zápasu.
     
    Fanoušci tleskají vestoje a nelze se jim vůbec divit, Mladoboleslavští florbalisté totiž svého soupeře zničili poměrem 15:1! Velmi povedená generálka na blížící se Pohár mistrů pro Technology! Třetí třetina byla zcela jasně v režii domácích, kteří ji vyhráli poměrem 8:0. Hned tři útočníci týmu z města automobilů vstřelili alespoň tři branky – hattrickem se blýskli Jiří Curney a Tomáš Chroust, Ondřej Fojta se trefil rovnou čtyřikrát! Ode mě je to pro dnešní večer vše, děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (21:04:06)

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 5. Fojta, 9. Curney (Natov), 11. Jelínek (Krzyžanek), 19. Tomáš Chroust (Tadeáš Chroust), 34. Tomáš Chroust (Křenek), 35. Fojta (Curney), 37. Curney (Jelínek), 42. Bouška, 43. Tadeáš Chroust (Tomáš Chroust), 49. Curney (Natov), 50. Křenek (Pluhař), 53. Fojta (Curney), 58. Tomáš Chroust (Pluhař), 60. Natov (Curney), 60. Fojta (Kološ) – 23. Čihák (Höffer)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Koráb) – Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, Jelínek, Krzyžanek – Bína, Ekl, Salát, Chroust Tomáš, Chroust Tadeáš, Bouška, Mátl, Štěrba, Curney, Natov, Fojta
    FbŠ Bohemians: Ponomarev (37. Hyršl) – Zezulka, Kisugite, Forman, Kuncman, Čihák, Chlumský, Krbec – Šímek M., Bagin, Šímek D., Šárka, Kieler, Mandík, Höffer, Kindl, Jankulár, Poláček

    Rozhodčí: Kamil Sojka, Tomáš Sojka

    Diváci: 500
    bahis siteleri