Chodov – Litvínov 8:4 (kon.) | Ostrava – Královské Vinohrady 11:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 7:5 (kon.)
Tatran – Vítkovice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 15:1 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
15:1 (4:0, 3:1, 8:0)
FbŠ Bohemians
Pondělí 28.09.2015, 19:00 • Městská sportovní hala, Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Panečku, to je výprask! Po Kološově přihrávce střílí svou čtvrtou a zároveň patnáctou branku domácích ONDŘEJ FOJTA! Asistence: Petr Kološ.
     
    59:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Bohemians inkasují už počtrnácté! Curney rozehrával zpoza vlastní branky a šikovným obloučkem našel rychlonohého JANA NATOVA, který bez problému poslal míč do prázdné branky! Asistence: Jiří Curney.
     
    57:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Třetí hattrick v týmu domácích, kteří vedou už 13:1! Hráči Bohemians zaváhali v kombinaci a Josef Pluhař zadovkou našel volného TOMÁŠE CHROUSTA, který dopravil míček do prázdné branky soupeře! Asistence: Josef Pluhař.
     
    53:53
    Sám před Rytychem se ocitl Jakub Šárka, přehodil si míček do bekhendu, ale zakončení mu úplně nevyšlo – balónek zamířil těsně nad branku domácích!
     
    52:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tohle už je demolice! Druhému hráči z řad Technologů se podařilo zkompletovat hattrick! Jiř Curney nejprve trefil jen před sebou stojícího hráče, míček se ale odrazil k ONDŘEJI FOJTOVI, který tvrdou bombou nedal Hyršlovi sebemenší šanci zasáhnout! Asistence: Jiří Curney.
     
    52:12
    Znovu Ondřej Fojta! Mladoboleslavský útočník se nyní střely zhostil sám, ale mířil těsně vedle levé tyče!
     
    50:52
    Boleslav si dnes podruhé zahraje přesilovou hru. Jakub Šárka dostává dvě minuty za sekání.
     
    49:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští přidávají už jedenáctou branku a doslova drtí bezbrannou Bohemku! Od mantinelu si ke středu vyběhl RADIM KŘENEK a ranou do šibenici překonal Hyršla, který pravděpodobně měl zakrytý výhled. Asistence: Josef Pluhař.
     
    48:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JIŘÍ CURNEY kompletuje hattrick! Boleslavský střelec se dostal do přečíslení 2 proti 1 společně s Janem Natovem, který mu předložil ideální pas a útočník Technologů s čtyřicítkou na zádech bekhendem zamířil pod horní tyč branky Bohemians! Hyršl byl bez šance. Asistence: Jan Natov.
     
    43:22
    Na dnešní utkání si našlo cestu 500 diváků!
     
    42:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další branka domácích, tohle zavání debaklem! Tomáš Chroust byl sám před brankou, ale v jasné šanci neuspěl. Vše ale napravil, když našel TADEÁŠE CHROUSTA, který se střelou z hranice brankoviště nemýlil! Asistence: Tomáš Chroust.
     
    41:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrovskou chybu nyní vyprodukoval Kisugite a nabídl tak domácím osmou branku jako na stříbrném podnose! Zaváhání obránce Bohemians využil JIŘÍ BOUŠKA a střelou na bližší tyč prostřelil Hyršla! Bez asistence.
     
    38:02
    Další tutovka Technologů! Parádní pas nyní vykoumal Curney, Petru Salátovi však před zcela prázdnou brankou míček přeskočil čepel hokejky!
     
    37:32
    Tohle šlo proměnit! Tadeáš Chroust našel svého bratra Tomáše, který míč ze vzduchu sklepl těsně vedle branky Bohemky!
     
    36:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští florbalisté vedou už 7:1! Oba hráči si předchozí akci zopakovali, ovšem s jedním malým rozdílem – Jan Jelínek přihrával a JIŘÍ CURNEY zakončil do poloodkryté branky Bohemians! Asistence: Jan Jelínek.
     
    36:17
    Hezká kombinace domácího týmu! Mezi beky si seběhl Curney a posunul balónek na Jelínka, který o vlásek minul Ponomarevovu klec!
     
    34:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a v této herní situaci jsou tak v letošním ročníku stále stoprocentní! Ponomareva tvrdou ranou prostřelil ONDŘEJ FOJTA, který si tak připisuje svou druhou branku v dnešním klání! Asistence: Jiří Curney.
     
    34:01
    První vyloučení dnešního mače. Hostující Martin Kisugite míří na dvě minuty na trestnou lavici, proti pravidlům se provinil bráněním ve hře.
     
    33:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí střílí patou branku a znovu odskakují svému soupeři na čtyřgólový rozdíl! Radim Křenek natáhl ke střele, kterou dezorientovaný Ponomarev vyrazil jen k TOMÁŠI CHROUSTOVI a ten už měl lehkou práci! Asistence: Radim Křenek.
     
    30:18
    Tomáš Chroust vyzval ke skórování Josefa Pluhaře, ten však tváří v tvář brankáři Klokanů o chloupek minul pravou tyčku!
     
    26:51
    Před Martinem Šimkem zívala zcela odkrytá klec, útočník Bohemians však pohrdl možností na snížení skóre a orazítkoval břevno!
     
    22:31
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté snižují na rozdíl tří branek! Po Höfferově ráně vyrazil Rytych míček jen na hokejku volného PAVLA ČIHÁKA, který se z dobré pozice nemýlil! Asistence: Aleš Höffer.
     
    18:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí díky bratrské spolupráci zvyšují už na 4:0! Tadeáš Chroust našel na druhé tyči osamoceného TOMÁŠE CHROUSTA, který zakončil ranou do prázdné branky! Asistence: Tadeáš Chroust.
     
    18:07
    Parádní akce Technologů, která ale nekončí čtvrtým gólem! Bouška parádní zadovkou našel Ekla, který si všiml z druhé vlny nabíhajícího Ondřeje Fojty, ten ale z více jak poloviny odkrytou svatyní přestřelil!
     
    16:15
    Tadeáš Chroust šel z úhlu v podstatě sám na branku, svým pokusem ale míček poslal centimetry nad horní tyč branky Klokanů!
     
    10:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V polovině prvního dějství domácí vedou už o tři branky! Petr Krzyžanek z půlky hřiště nahrál dobře stojícímu JANU JELÍNKOVI, který nedal Ponomarevovi šanci zasáhnout! Asistence: Petr Krzyžanek.
     
    08:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí vedou už o dvě branky! Jan Natov parádním křižným pasem vyslal ke skórování JIŘÍHO CURNEYHO, který se nemýlil a poslal míček mezi nohy brankáře Ponomareva! Asistence: Jan Natov.
     
    06:45
    Ondřej Fojta nebyl daleko ke vstřelení své dnešní druhé branky, ranou z první poslal míček do levé tyče!
     
    05:10
    Tadeáš Chroust dostal ideální pas na levou stranu hřiště a ranou z první jen těsně minul horní tyč Ponomarevovy svatyně!
     
    04:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Od mantinelu si do ideální střelecké pozice vyběhl ONDŘEJ FOJTA a přesnou střelou prostřelil bezmocného Ponomareva! Bez asistence.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 5. Fojta, 9. Curney (Natov), 11. Jelínek (Krzyžanek), 19. Tomáš Chroust (Tadeáš Chroust), 34. Tomáš Chroust (Křenek), 35. Fojta (Curney), 37. Curney (Jelínek), 42. Bouška, 43. Tadeáš Chroust (Tomáš Chroust), 49. Curney (Natov), 50. Křenek (Pluhař), 53. Fojta (Curney), 58. Tomáš Chroust (Pluhař), 60. Natov (Curney), 60. Fojta (Kološ) – 23. Čihák (Höffer)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Koráb) – Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, Jelínek, Krzyžanek – Bína, Ekl, Salát, Chroust Tomáš, Chroust Tadeáš, Bouška, Mátl, Štěrba, Curney, Natov, Fojta
    FbŠ Bohemians: Ponomarev (37. Hyršl) – Zezulka, Kisugite, Forman, Kuncman, Čihák, Chlumský, Krbec – Šímek M., Bagin, Šímek D., Šárka, Kieler, Mandík, Höffer, Kindl, Jankulár, Poláček

    Rozhodčí: Kamil Sojka, Tomáš Sojka

    Diváci: 500
    bahis siteleri