Chodov – Litvínov 8:4 (kon.) | Ostrava – Královské Vinohrady 11:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 7:5 (kon.)
Tatran – Vítkovice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 15:1 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
4:2 (2:0, 2:1, 0:1)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Pondělí 28.09.2015, 18:25 • TJ Sokol Vinohrady • Livesport Superliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté měli do třetice lepší vstup do třetiny a poprvé jej proměnili v gól. Po krosové přihrávce od Rýpara se prosadil JAKUB HUBÁLEK. Asistence: Josef Rýpar.
     
    38:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se přeci jen prosazují. V závěru druhé třetiny dává ještě naději svému týmu MAREK ŠVAJNÝ, který dostal konečně míček za Rebra po přihrávce Šebesty. Asistence: Jan Šebesta.
     
    24:58
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí se dostaly z tlaku Vítkovic a hned z první šance přidávají čtvrtý gól. Ullmann poslal míček z druhé vlny nabíhajícímu PETRU HEŘMANSKKÉMU a ten si ze střední vzdálenosti poradil se Součkem. Asistence: Filip Ullmann.
     
    21:10
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vávra našel perfektně přes celou šíři hřiště JANA KOLÍSKA, který z první poslal míček do branky. Asistence: Marek Vávra.
     
    17:33
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran ale navyšuje své vedení. FILIP ULLMANN se z ničeho nic zmocnil míčku a střelou na bližší tyč překonal Součka. Bez asistence.
     
    07:03
    Tatran právě vstřelil branku!
    První okénko v obraně Vítkovic a hned je potrestáno gólem. Fridrich prodloužil podél mantinelu na Grubera, který ihned poslal míček na volného MIROSLAVA MAYERA, jenž neměl problém trefit poloodkrytou klec. Asistence: Jakub Gruber.
    Branky a nahrávky: 8. Mayer (Gruber), 18. Ullmann, 22. Jan Kolísko (Vávra), 25. Heřmanský (Ullmann) – 39. Švajný (Jan Šebesta), 41. Hubálek (Rýpar)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Rebro (Frühbauer) – Heřmanský (C), Fořt, Vašíček, Beneš, Řehoř, Vítovec, Ullmann – Kubovič, Komárek, Mayer, Kolísko Jiří, Kolísko Jan, Vávra, Gruber, Fridrich, Němeček, Svoboda. Trenér: Jiří Jakoubek.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Lupták) – Jankulár, Šebesta Jiří, Hubálek, Jastřembský – Mertha, Šebesta Jan, Řezanina, Nehera, Vilím, Rýpar, Jakubec, Gál, Švajný, Hájek, Pešat, Matejčík (C), Jurdzin. Trenér: Jan Vavrečka.

    Rozhodčí: Libor Gavlas, Lukáš Mikula
    bahis siteleri