Záhřeb – Magnitogorsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Ufa 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Slovan Bratislava
3:4 (1:0, 0:3, 2:0 - 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Pátek 02.10.2015, 19:30 • Samsung Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexander LOGINOV - 3:4
     
    64:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté nabídnutou šanci využívají a odvezou si z Bratislavy dva body! Dělovka obránce ALEXANDERA LOGINOVA od modré zapadla nad lapačku brankáře Brusta – 3:4. Asistence: Linus Omark.
    Tomáš SUROVÝ - 3:3
     
    52:12
    Slovan právě vstřelil branku!
    Belasí přesilovou hru využívají a srovnávají na 3:3! Kašparovu střelu z mezikruží vyrazil Svedberg jen na hůl TOMÁŠE SUROVÉHO a domácí kapitán už měl jednoduchou úlohu. Asistence: Ladislav Nagy a Lukáš Kašpar.
    Radovan PULIŠ - 2:3
     
    48:55
    Slovan právě vstřelil branku!
    Nyní se už ale RADOVAN PULIŠ prosazuje! Od mantinelu vystřelil Tičar a před brankou clonící Puliš kotouč tečoval mimo dosah Svedberga. Domácí útočník střílí svůj premiérový gól v KHL. Asistence: Rok Tičar a Žiga Jeglić.
    Nikolaj PROCHORKIN - 1:3
     
    32:25
    Ufa právě vstřelila branku!
    20 sekund po gólu Višněvského se hosté prosazují potřetí! Puk putoval po ose Chripunov – Chlystov a NIKOLAJ PROCHORKIN, jenž z první vymetl šibenici nad Brustovou lapačkou – 1:3. Asistence: Denis Chlystov a Stepan Chripunov.
    Ivan VIŠNĚVSKIJ - 1:2
     
    32:05
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí skóre hodně šťastným gólem! Hartikainen nahrál zpoza branky IVANOVI VIŠNĚVSKÉMU, který sice trefil tyčku, ale odražený kotouč si nešťastně srazil do vlastní sítě Barry Brust. Asistence: Teemu Hartikainen.
    Andreas ENGQVIST - 1:1
     
    26:11
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají! Omark nahrál na osu hřiště ANDREASOVI ENGQVISTOVI, který se efektní otočkou zbavil Viedenského a střelou zápěstím překonal Brusta, jemuž kotouč propadl skrz výstroj až do jeho svatyně. Asistence: Linus Omark a Igor Grigorenko.
    Milan BARTOVIČ - 1:0
     
    11:28
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tohle byla velká domácí paráda! Obránce Cam Barker se ocitl až za brankou soupeře, kde vybojoval kotouč a předložil ho před brankoviště Marku Viedenskému. Ten se neunáhlil a ještě jej posunul na MILANA BARTOVIČE, jenž zakončoval do zcela odkryté klece. Asistence: Marek Viedenský a Cam Barker.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 12. Bartovič (Viedenský, Barker), 49. Puliš (Tičar, Jeglić), 53. Surový (Nagy, Kašpar) – 27. Engqvist (Omark, Grigorenko), 33. Višněvskij (Hartikainen), 33. Prochorkin (Chlystov, Chripunov), 65. Loginov (Omark)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Sersen (A), Barker, Novák, Starosta, Švarný, Mihálik, Luža – Jeglić, Nedorost, Kašpar – Nagy, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový (C), Bartovič – Skalický, Viedenský, Puliš.
    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochackij) – Lepistö, Loginov, Višněvskij, Gončarov, Kolcov, Arzamascev, Derljuk, Culygin – Grigorenko (C), Engqvist, Omark – Lisin, Makarov, Hartikainen – Ankudinov, Soin, Lazarev – Chlystov, Chripunov, Prochorkin.

    Rozhodčí: Bělov, Gusev – Zacharenkov, Sazonov

    Diváci: 7820
    bahis siteleri