Poprad – Piešťany 3:4 (po pr.) | Banská Bystrica – Žilina 0:1 (kon.) | Zvolen – Martin 3:4 (kon.)
Trenčín – Košice 2:1 (1:0 po s.n.) | Skalica – Nitra 3:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
3:4 (1:0, 2:2, 0:2)
HK VITAR Martin
sk Pátek 02.10.2015, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Martin dal gól!
    Navyše, 13 sekúnd pred koncom vidíme aj štvrtý gól Martina, presadil sa RASTISLAV ŠPIRKO, vďaka ktorému sa môže Martin s veľkou pravdepodobnosťou tešiť na tri body.
     
    53:04
    Po peknej kombinácii Zvolena sme sledovali zaujímavé strelecké zakončenie Obdržálka, ktorý pozorného Dzubinu neprestrelil. Pekný moment pred bránkou Martina.
     
    50:21
    Pokovič (ZVO) oslabuje domáci tím, oddýchne si na dve minúty.
     
    48:45
    Neuveriteľné! To, čo teraz predviedol Samuel Baroš, sa inak, ako skvelým zákrokom, azda ani nazvať nedá. Baroš totiž vychytal hostí v stopercentnej príležitosti a drží Zvolen v hre.
     
    48:09
    Nie však nadlho. Klhufek (ZVO) je v 49. minúte vôbec prvým vylúčeným hráčom Zvolena.
     
    45:27
    Pokrivčák (MAR) podrazil súpera a na dve minúty si nechcene oddýchne.
     
    43:15
    Puk sa teraz veľmi zaujímavým spôsobom odrážal od zadného mantinelu v obrannom pásme Zvolena, čo chceli hostia využiť na strelenie štvrtého gólu, nanešťastie pre Martin puk bránkovú čiaru nepreťal.
     
    41:59
    Martin dal gól!
    Martin dnes predvádza dobrý výkon, ktorý vyšperkoval aj tretím gólom, po ktorom sa črtá prekvapenie. Presadil sa MICHAL DVOŘÁK. Asistencie: Michal Kokavec, Jakub Rufati
     
    34:11
    Zvolen dal gól!
    Domáci sa po krásnej kombinačnej akcii ujímajú vedenia, strelecky sa presadil KAMIL BRABENEC, ktorý zúročil prihrávku Bagina. Asistencia: Emil Bagin.
     
    32:40
    Puk teraz po zakončení jedného z hostí padol priamo pred bránku Zvolena, ak by tam v tom čase stál jeden z hokejistov Martina, mohol byť z toho tretí gól v sieti Baroša.
     
    28:00
    Obdržálek sa teraz skvelým spôsobom zbavil brániaceho Matejku, čo ponúklo domácim šancu skórovať, Obdržálek ale zoči-voči Dzubinovi neuspel a puk do jeho siete neprepasíroval.
     
    25:35
    Zvolen dal gól!
    Máme vyrovnané. Zvolen sa teraz presadil zásluhou BRUNA MRÁZA, ktorý teraz technickou parádou pomiatol kompletne celú obranu súpera, vrátane Dzubinu. Asistencia: Jakub Žilka.
     
    24:20
    Zvolenčania sa teraz natlačili až pred Dzubinu, po jednej zo striel gólman hostí vyrazil presne pred Škvaridla, ten už puk do bránky doraziť nestihol.
     
    21:17
    Martin dal gól!
    Tak toto je dokonalý obrat. Martin teraz v priebehu jednej minúty a dvoch sekúnd dokonale zaskočil Zvolen, presadil sa aj FILIP SUROVKA, ktorý nasadil Barošovi "teplomer". Asistencie: Michal Dvořák, Ján Dlouhý.
     
    20:15
    Martin dal gól!
    A je vyrovnané. Tento gól prišiel ako blesk z jasného neba, v momente, keď si diváci ešte ani nesadli na svoje miesta, rozjasal striedačku hostí TIBOR VARGA, ktorý nedal Barošovi šancu na zákrok. Asistencia: Ján Tabaček
     
    16:29
    Hostia boli na ľade šiesti, dvojminútový trest si za hráčsku lavicu odpyká Juraško.
     
    11:50
    Zvolen dal gól!
    Zvolen využíva presilovú hru a otvára stav dnešného zápasu. MIROSLAV HABŠUDA sa teraz pri modrej čiare oprel do puku a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Jakub Žilka.
     
    10:55
    Špirko (MAR) ponúka Zvolenu 2-sekundovú presilovku o dvoch mužov.
     
    08:57
    Bačik (MAR) sa previnil hákovaním a odchádza na trestnú lavicu.
     
    08:00
    Klhufek sa ocitol po výhernom buly v zaujímavej šanci, ani tá ale Zvolenu na úvodný gól nestačila. Stále tak pokračujeme za stavu 0:0.
     
    00:28
    Dvořák (MAR) odchádza už po niekoľkých sekundách hry na trestnú lavicu, previnil sa držaním.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 12. Habšuda (Žilka), 26. Mráz (Žilka), 35. Brabenec (Bagin) – 21. Varga (Tabaček), 22. SUROVKA (Dvořák, Dlouhý), 42. Dvořák (Kokavec., Rufati), 60. Špirko


    HKM Zvolen: Baroš – Juraško, Bagin, Andersons, Krejči, Habšuda, Pokovič, F. Fekiač, Ivan – Jurík, Brabenec, Semorad – Škvaridlo, Klíma, Obdržálek – Žilka, Mráz, Klhufek – Mesenev, V. Fekiač, Ďaloga
    HK VITAR Martin: Dzubina – Matejka, Tabaček, Dvořák, Dlouhý, Jáchym, Bačik, Fabain, Rusina – Pokrivčák, Špirko, Varga – Surovka, Murček, Kokavec – Jokeľ, Dírer, Rufati – Rzavský, Jurášek, Kabáč

    Rozhodčí: Orolín – Bogdaň, M. Korba
    bahis siteleri