Columbus – Nashville 7:1 (kon.) | Ottawa – Montreal 5:4 (kon.) | Toronto – Detroit 1:2 (kon.)
Florida – Tampa 2:3 (kon.) | Chicago – Dallas 4:0 (kon.) | Anaheim – San Jose 5:1 (kon.)
Calgary – Winnipeg 2:3 (kon.) | Vancouver – Edmonton 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Colorado 4:0 (kon.)
Washington – NY Islanders 6:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:3 (2:0, 0:0, 0:3)
Tampa Bay Lightning
Neděle 04.10.2015, 01:10 • BB&T Center, Sunrise • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je parádní závěr v podání hostujících hokejistů!!! Něstěrov skvěle našel JONATHANA DROUINA, který už si následně poradil s Luongem, a otáčí tak vývoj utkání! Florida tedy absolutně nezvládla poslední pětiminutovku střetnutí! Asistence: Nikita Něstěrov, Anton Stralman.
     
    56:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning opravdu bleskově vyrovnávají stav utkání! Condra svou přihrávkou našel BRIANA BOYLA, jenž si tak k asistenci připisuje i úspěšnou trefu a vyrovnává stav zápasu. Asistence: Eric Condra, Jonathan Drouin.
     
    54:34
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se hosté dočkávají kontaktní branky a střelcem nemůže být nikdo jiný než dnes velmi aktivní ONDŘEJ PALÁT, kterému jeho branku připravil Boyle. Český útočník dokázal překonat Luonga velmi pěknou bekhendovou střelou. Asistence: Brian Boyle.
     
    18:47
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers využívají přesilovou hru! Ovšem NICK BJUGSTAD už recept na Bishopa našel a díky své povedené střele navyšuje vedení Floridy. Asistence: Brian Campbell, Brandon Pirri.
     
    12:47
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers však u puku zůstali, a to se nakonec domácím vyplatilo, Howdenovu střelu totiž Bishop jen vyrazil před sebe, kde byl důrazný DEREK MCKENZIE, jenž už protlačil touš za záda hostujícího brankáře. Asistence: Nick Howden, Alex Petrovič.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 13. McKenzie (Howden, Petrovič), 19. Bjugstad (Campbell, Pirri) – 55. Palát (Boyle), 57. Boyle (Condra, Drouin), 58. Drouin (Něstěrov, Stralman)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Petrovič, Kulikov, Mitchell, Gudbranson, Campbell – Huberdeau, Barkov, Jágr – Pirri, Bjugstad, Smith –Bolland, Jokinen, Trocheck – MacKenzie, Howden, Brickley.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Poulin) – Hedman, Stralman, Carle, Garrison, Coburn, Šustr – Drouin, Stamkos, Callahan – Palat, Johnson, Nestěrov – Killorn, Filppula, Condra – Boyle, Angelidis, Brown.

    Rozhodčí: Hebert, Martlell – Gibbs, Nansen
    bahis siteleri