Znojmo – Lublaň 7:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
7:2 (1:1, 0:1, 6:0)
HK SŽ Olimpija Lublaň
Neděle 04.10.2015, 17:30 • Zimní stadion města Znojma • bet-at-home ICE Hockey League • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Csamango (ZNO) vyloučen za podražení.
     
    58:20
    Zápas se chýlí ke konci, ale Lublaň zůstává pod drtivým tlakem. Po sérii přihrávek měl před sebou Yellow Horn odkrytou branku, ale trefuje jen padajícího brankáře.
     
    54:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Mexická vlna na tribunách znojemského stadionu sledovala sedmou trefu v síti hostů, poté co si RADEK ČÍP vybruslil na střed kluziště a střelou přes obránce překonává Trelce. Asistence: Antonín Bořuta.
     
    51:59
    Hebar (OLJ) vyloučen za sekání, další přesilovka Orlů.
     
    51:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Je to pro Lublaň hodně kruté, ale Znojmu tam nyní padá úplně vše. ONDREJ ŠEDIVÝ si v přesilovce vybruslil od levého mantinelu a švihem se trefuje pod břevno. Trelc s čistým štítem dlouho nevydržel. Asistence: David Bartoš.
     
    51:03
    Hosté přestávají stíhat. Chaput (OLJ) dostává dvě minuty za držení.
     
    50:18
    To už je moc na Olivera Roye, který přepouští své místo v brance mladému Tomaži Trelcovi.
     
    50:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo ve třetí třetině rozjelo střelecký koncert. Yellow Horn vyslal do jízdy ONDREJE ŠEDIVÉHO, a ten švihem z prostoru mezi kruhy překvapil Roye střelou na stojnou nohu k tyči. Asistence: Colton Yellow Horn.
     
    48:53
    Obrovský závar před Royem. Domácí jsou jako polití živou vodou a Lattner s Fialou málem dostrkali brankáře i s pukem do sítě.
     
    48:00
    Orli právě vstřelili branku!
    To, co domácím dvě třetiny nešlo, teď vychází. Číp přenechal na vrcholu kruhu puk MARTINU PODEŠVOVI, ten nic nevymýšlel, napřáhl a příklepem zavěsil pod břevno. Asistence: Radek Číp, Roman Tomas.
     
    44:05
    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    44:05
    Orli právě vstřelili branku!
    Obrat je dokonán! RADEK ČÍP uplatnil svůj důraz, prodral se před brankáře a prostrčil bekhendem puk za brankovou čáru. Roy dnes potřetí inkasuje mezi betony. Bez asistence.
     
    40:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Hornovu střílenou přihrávku do brankoviště tečoval šikovně mezi betony brankáře Roye DAVID BARTOŠ a také domácí využívají přesilovou hru. Asistence: Colton Yellow Horn, Jan Lattner.
     
    39:58
    Obrovský tlak Orlů. Šedivý, Yellow Horn i Lattner pálili v krátkém sledu, ale jejich střely buď mířily těsně vedle, nebo je zastavil pohotový Roy.
     
    39:47
    Yellow Horn svůj švih z pravého kruhu otřel o horní tyč.
     
    39:30
    Za vyhození kotouče mimo led je vyloučen Tavželj (OLJ).
     
    36:51
    Další přísné vyloučení, tentokrát na domácí straně. Bača (ZNO) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    31:11
    Cvetek (OLJ) vyloučen za podražení. Velmi přísné vyloučení hostujícího beka, který prakticky jen Bartošovi padl do střely a znojemský útočník přes něj přepadl.
     
    30:36
    Domácí kouč Jiří Režnar si vyžádal oddechový čas.
     
    29:03
    Olimpija právě vstřelila branku!
    Lublaň využívá přesilovku a znovu vede. ANDREJ HEBAR dostal na modrou přihrávku, opřel se do příklepu a trefil se přesně k tyči. Nechvátal toho přes clonící hráče moc neviděl. Asistence: Aleš Mušič a Gregor Koblar.
     
    28:05
    Podešva (ZNO) podle mínění rozhodčích fauloval, dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    20:59
    První přesilovku si zahraje i Lublaň. Kousalík (ZNO) vyloučen za držení.
     
    19:59
    Orli právě vstřelili branku!
    Nakonec je to ale přeci jen ještě gól, i když s notnou dávkou štěstí. Střela LUBOMÍRA ŠTACHA z vrcholu kruhu proklouzla Royovi mezi betony do sítě. Asistence: Peter Pucher.
     
    19:06
    Ropret (OLJ) dostává za faul v útočném pásmu dvě minuty za hákování.
     
    17:27
    Mohlo být vyrovnáno. Bačovu tvrdou ránu od modré srazil jeden z clonících hráčů přímo k Bartošovi, jeho bekhend zblízka ale končí v Royově lapačce.
     
    14:49
    Olimpija právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do překvapivého vedení. Pem se mezi kruhy dostal ke střele, tu Nechvátal ještě dokázal vyrazit, ale dojíždějící STEFAN CHAPUT se přes obránce dostal k volnému kotouči a doráží do odkryté branky. Asistence: Nik Pem, Gregor Koblar.
     
    09:29
    Hosté mohli jít do vedení, Pešut našel skvělou přihrávkou mezi kruhy Kaspitze, ten ale trefil jen přesouvajícího se Nechvátala.
     
    06:38
    Krásná přihrávka Yellow Horna, který ve druhé vlně uvolnil najíždějícího Šedivého, jenže ten ve velké šanci zaváhal a trefil jen beton Roye.
     
    04:52
    Sražená přihrávka z levého křídla si našla cestu až ke zcela volnému Patriku Novákovi, ten ale netrefil puk ideálně a Roy nemusel vůbec zasahovat.
     
    03:19
    Tohle už byla velká šance. Colton Yellow Horn dostal přihrávku mezi kruhy, jeho první švih ale skvěle betonem vykopl Roy a poradil si i s dorážkou stejného hráče.
     
    01:52
    Druhá formace Znojma zavezla puk do útočného pásma a vynutila si faul. Selan (OLJ) vysekl Šedivému hůl z ruky a pyká dvě minuty za nedovolené bránění.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 20. Štach (Pucher), 41. Bartoš (Yellow Horn, Lattner), 45. Číp, 48. Podešva (Číp, Tomas), 51. Šedivý (Yellow Horn), 52. Šedivý (Bartoš), 55. Číp (Bořuta) – 15. Chaput (Pem, Koblar), 30. Hebar (Mušič, Koblar)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Štach, Biro, Stehlík, Kousalík, Bořuta, Bača, Nemčík – Tomas, Pucher, Fiala – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Lattner, Podešva, Novák – Špaček, Šeda, Číp – Csamango.
    HK SŽ Olimpija Lublaň: Roy (51. Trelc) – Tavželj, Planko, Reinthaler, Logar, Selan, Groznik, Cvetek, Scholz – Hebar, Mušič, Sotlar – Pešut, Kaspitz, Ropret – Pem, Chaput, Koblar – Hadžič, Kalan, Hočevar.

    Rozhodčí: Kincses, Piragić – Nagy, Zgonc

    Diváci: 2766
    bahis siteleri