Olomouc – Třinec 1:12 (kon.) | Kladno – Č. Budějovice 3:4 (kon.) | Poruba – Opava 8:4 (kon.)
Vítkovice – Zlín 5:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 5:2 (kon.) | Letňany – Havlíčkův Brod 3:2 (po pr.)
Pardubice – Liberec 5:6 (po pr.) | Havířov – Vsetín 5:0 (kon.) | K. Vary – Slavia 2:4 (kon.)
Jihlava – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
5:6 (2:0, 3:2, 0:3 - 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 09.10.2015, 17:00 • Tipsport arena • Extraliga staršího dorostu • 11. kolo
Partner:
     
    To je ode mě v této chvíli z malé haly pardubické Tipsport areny vše a těším se zase někdy u dalšího přenosu z mládeže! (19:23:42)
     
    Bílí Tygři z Liberce předvedli ve třetí třetině perfektní comeback, stáhli manko tří branek a dokázali duel dotáhnout do prodloužení, ve kterém nakonec rozhodli o své výhře. Dva body tak putují na sever Čech, v pardubické Tipsport areně zůstává bod jeden. Celkově jsme viděli nadprůměrný zápas pro tuto věkovou kategorii se spoustou branek a zajímavých situací.

    Pardubice budou chtít zejména na poslední dvacetiminutovku hodně rychle zapomenout, už zítra je čeká od 16:00 třaskavé derby v Hradci Králové. Na něj pojedou s 19 body v pozici druhého nebo třetího celku skupiny Střed, o tom rozhodne až výsledek dnešního utkání mezi Jihlavou a Mladou Boleslaví.

    Liberečtí starší dorostenci si po nepovedeném minulém víkendu spravili chuť, nyní mají na kontě 15 bodů a zítra, taktéž od 16:00, hostí svého přímého konkurenta v tabulce – Jihlavu. Soka z Vysočiny by samozřejmě v tabulce rádi přeskočili a přiblížili se ještě o něco víc pozicím zajišťujícím účast v playoff.
     
    Konec zápasu.
     
    61:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se radují z výhry! PETR WIENCEK se protáhl mezi domácími obránci a dostal se sám až před Jánského, kterého vykoupal perfektní kličkou do bekhendu a se zasunutím puku do prázdné branky už neměl problém! Bez asistence.
     
    60:19
    Šance na obou stranách hned na začátku prodloužení – nejprve domácí Martínek hledal před brankou Roubala, kterému ale v zakončení zabránily brusle hostujícího obránce. V následném protiútoku Nezbeda nahrával svému spoluhráči spíše na hlavičku a ze situace dvou na jednoho nakonec nic nebylo.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Liberec byl ve třetí třetině lepším týmem a zaslouženě dorovnal třígólový deficit. Nyní budeme svědky pětiminutového prodloužení se čtyřmi hráči na obou stranách.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:45
    K puku se za brankou dostal Nezbeda, který se před brankou snažil najít úplně volného spoluhráče! Domácí brankář však přihrávku jemně vychýlil hokejkou a hosté se ke střele nakonec nedostali.
     
    59:26
    Jánský střelu ihned po buly chytá a umožňuje tak domácím vystřídat.
     
    59:17
    Zakázané uvolnění unavené pardubické pětice...
     
    58:14
    Pokud má nyní někdo blíže k výhře, pak je to Liberec. Dynamo se do útočného pásma, natož ke střele, dostává velmi sporadicky. Liberec si větší šanci taky nevytvořil, ale v útočném pásmu se objevuje mnohem častěji a párkrát vyzkoušel Jánského pozornost.
     
    57:35
    Domácí se domáhají vyloučení hostujícího hráče poté, co poslal Javůrka hlavou proti mantinelu přímo před střídačkou Pardubic.
     
    56:30
    Série zakázaných uvolnění na obou stranách...
     
    53:30
    Po libereckém vyrovnání se hra vyrovnala, ani jeden tým teď nechce udělat chybu.
     
    51:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Pardubice měly puk na svých hokejkách, JAN JENÍK ale v rohu dobře napadal a sám si po zisku puku vybruslil před brankoviště, odkud překonal domácího brankáře střelou nad rameno! Nejproduktivnější liberecký hráč a reprezentant do 16 let dnes hraje dobrý zápas. Bez asistence.
     
    50:00
    Pardubičtí teď hru trochu uklidnili, už nepouští Liberec do tak velkého náporu. Přesto teď musel Jánský zasahovat proti střele Burdy.
     
    48:30
    Domácí dobře napadali a donutili libereckou obranu k vyhození puku na zakázané uvolnění.
     
    47:22
    Jánský si připsal dobrý zákrok lapačkou proti Bednářově tečované střele.

    Karel Málek

    Branky a nahrávky: 6. Kubišta (Syrovec), 11. Kubišta (Syrovec), 26. Martínek (Roubal, Leder), 29. Machač (Martínek, Roubal), 36. Martínek – 25. Wiencek (Nezbeda), 31. Had (Nezbeda), 42. Jeník (Had), 44. Jursa (Wiencek), 52. Jeník, 62. Wiencek


    HC Dynamo Pardubice: Jánský (Klouček) – Trejbal, Žouželka "A", Mert, Javůrek, Boček "C", Leder – Matýs, Pochobradský, Machala – Martínek, Roubal "A", Machač – Štefka, Šeliga, Paliesek – Syrovec, Petrus, Kubišta.
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Hrstka) – Bednář, Brabec, Habermann, Had, Charvát, Korecký "C", Krejsa, Kunst, Turský – Branský, Burda, Čermák, Chrtek, Jeník, Jursa "A", Nezbeda "A", Průžek, Verbický, Wiencek.

    Rozhodčí: Homola – Vepřovský, Škorpil
    bahis siteleri