Boston – Montreal 2:4 (kon.) | Toronto – Ottawa 4:5 (1:2 po s.n.) | Washington – New Jersey 5:3 (kon.)
Nashville – Edmonton 2:0 (kon.) | Carolina – Detroit 3:4 (kon.) | Florida – Philadelphia 7:1 (kon.)
NY Rangers – Columbus 5:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 3:2 (kon.) | Chicago – NY Islanders 4:1 (kon.)
Colorado – Dallas 6:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:3 (po pr.) | Arizona – Pittsburgh 2:1 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:0 (kon.)
konec
New York Rangers
5:2 (3:0, 1:0, 1:2)
Columbus Blue Jackets
Neděle 11.10.2015, 01:20 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Jsou tu poslední dvě minuty třetí třetiny a s největší pravděpodobností i zápasu.
     
    55:55
    Dubinsky zvládl protlačit přihrávku kolem tyčky na Johnsona, jenže ten nevystřelil dostatečně rychle a Lundqvist se zvládl přemístit. Tohle byla velice slušná šance na další snížení.
     
    54:08
    Columbus bude navíc pokračovat v přesilové hře, neboť dvě minuty za nesportovní chování vyfasoval Ryan McDonagh.
    Boone JENNER - 5:2
     
    54:08
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a snižují na 5:2. Savardovu střelu sice Lundqvist vyrazil, jenže clonící BOONE JENNER dokázal doslova propasírovat puk pod jeho betonem. Ten se zastavil několik centimetrů za brankovou čárou. Asistence: David Savard.
     
    53:14
    Přesilovka pro Columbus. Jarret Stoll podrazil Bourquea a už sedí na trestné lavici.
     
    48:14
    Za domácí už sedí na trestné lavici Viktor Stalberg, za hosty Nick Foligno a Scott Hartnell, všichni za hrubost. New York tak hraje přesilovku pět na čtyři.
     
    45:58
    Spektakulární zákrok Henrika Lundqvista. Před brankovištěm byl zcela volný Calvert, jenže švédský gólman předvedl efektní výkop betonem a puk srazil na tyčku, od které se následně odrazil ven.
    Ryan JOHANSEN - 5:1
     
    44:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Teď se už ale hosté dočkali, když si před brankou číhající RYAN JOHANSEN počkal na prudké nahození z rohu kluziště a zblízka usměrnil puk za Lundqvistova záda. Asistence: Fjodor Tjutin, Nick Foligno.
    Derek STEPAN - 5:0
     
    41:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    A máme asi definitivně rozhodnuto. Domácí se rychle přesunuli do útoku, Kreider vrátil puk na najíždějícího DEREKA STEPANA a ten švihem zamířil na zadní tyčku McElhinneyho branky. Ten neměl nárok! Asistence: Chris Kreider, Viktor Stalberg.
     
    40:01
    V brance Columbusu se objevil Curtis McElhinney.
    Derick BRASSARD - 4:0
     
    39:12
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak přece jen padl ve druhé třetině gól. Po vyhraném buly se hra posunula od modré čáry blíže k brance, přihrávka na střed si našla hůl DERICKA BRASSARDA a od ní se puk došoural podél betohu hostujícího gólmana do sítě! Domácí využili přesilovou hru. Asistence: Dan Boyle, Keith Yandle.
     
    39:04
    Rozhodčí si ale v celé akci našli faul hostujícího Brandona Saada, který už sedí na trestné lavici za držení.
     
    39:04
    Neuvěřitelný Lundqvistův zákrok! Gólman New Yorku šel za branku za nahozením, jenže puk se divoce odrazil před prázdnou branku na Johansenovu hůl. Lundqvist se ale stačil vrátit a holí vyrazit!
     
    37:20
    Tyčka! Prudká Zuccarellova střela byla nad Bobrovského síly, zachránila jej ale branková konstrukce. Tohle bylo silné cinknutí!
     
    23:06
    Bude se vylučovat a čeká nás třetí přesilovka Columbusu. Dvě minuty za podražení dostal Tanner Glass.
     
    17:09
    Další brejk domácích, nyní se do něj dostal Nash. Nedal, ale byl u toho faulován a rozhodčí nařídil trestné střílení!
     
    16:07
    V oslabení se do brejku dostal Stepan, najížděl si z pravé strany, zvolil tvrdou ránu, branku Columbusu ale minul.
     
    15:35
    Po dlouhé výhodě je odpískán faul domácích. Dvě minuty za držení obdržel Dominic Moore.
     
    06:39
    Parádní rozehrávka hostů až do zakončení. Puk létal ze strany na stranu, až skončil u Johansena, jenže toho na brankové čáře vychytal Lundqvist naprosto skvělým zákrokem. Tomu puk zapadl do výstroje a nakonec jej až po docela dlouhé době vytřepal z levého betonu.
     
    06:19
    A pěkná divočina pokračuje i nadále. Nyní se ale možná ke slovu dostanou i hosté, neboť je čeká přesilová hra. Dvě minuty za podražení dostal Dan Boyle.
    Dominic MOORE - 3:0
     
    05:48
    Rangers právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné, co se na ledě Madison Square Garden děje! Yandle posunul na Stolla, ten bekhendem nahodil před brankoviště a DOMINIC MOORE ze vzduchu sklepl puk do branky! Asistence: Jarret Stoll, Keith Yandle.
    Oscar LINDBERG - 2:0
     
    05:12
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí zatím připomínají válec. Vybojovali v útočném pásmu puk, Miller si najel z levé strany, poslal prudkou přihrávku na brankoviště, kde se puk odrazil od brusle OSCARA LINDBERGA a skončil za brankovou čárou. Hosté ještě reklamovali kopnutí, ale rozhodčí ani nešel kontrolovat video a rovnou uznal gól. Asistence: J. T. Miller, Viktor Stalberg.
    Oscar LINDBERG - 1:0
     
    01:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí ale na tvrdost odpovídají tím nejlepším možným způsobem – gólem. Columbus spáchal v obranném pásmu hrubici v rozehrávce, před Bobrovským se objevil Hayes, kterému ještě blafák nevyšel, ale OSCAR LINDBERG už měl jednoduchou pozici, stačilo trefit odkrytou branku. Asistence: Kevin Hayes.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 2. Lindberg (Hayes), 6. Lindberg (Miller, Stalberg), 6. Moore (Stoll, Yandle), 40. Brassard (Boyle, Yandle), 42. Stepan (Kreider, Stalberg) – 45. Johansen (Tjutin, Foligno), 55. Jenner (Savard)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi, McDonagh (C), Boyle, Staal, Klein, Yandle – Zuccarello, Brassard, Nash – Hayes, Stepan, Kreider – Stalberg, Lindberg, Miller – Glass, Stoll, Moore. Trenér: Alain Vigneault.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (41. McElhinney) – Savard, Murray, Johnson, Tjutin, Prout, Connauton – Foligno (C), Johansen, Saad – Bourque, Dubinsky, Jenner – Atkinson, Karlsson, Hartnell – Boll, Campbell, Calvert. Trenér: Todd Richards.

    Rozhodčí: Furlatt, Jackson – Driscoll, McElman

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri