Nové Zámky – Orange 20 3:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
3:2 (1:0, 0:0, 2:2)
HK Orange 20
sk Neděle 11.10.2015, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vložený zápas I. ligy líder z Nových Zámkov napokon zvládol, keď si na svoje konto pripísal tri body po tom, čo zdolal nepríjemných slovenských reprezentantov do dvadsať rokov po urputnom boji najtesnejším rozdielom 3:2 a na líderskej pozícii má pred druhým Bardejovom už päťbodový náskok so ziskom 29 bodov a skóre 44:20. (19:16:10)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:59
    Za rovnaký priestupok na lavicu hanby odchádza domáci zadák Martin Baron, ktorý sa pochytil s útočník druhej formácie SR 20 Briestenským.
     
    59:59
    V závere zápasu neuniesol emócie Dominik Briestenský, ktorý je sekundu pred koncom stretnutia vylúčený za údery.
     
    59:33
    Domáci gólman Šinkovič nechtiac poslal puk pri rozohrávke za mantinel, za čo si vyslúžil dvojminútový trest. Posledných 27 sekúnd pre hostí spraviť niečo s výsledkom.
     
    58:00
    V závere zápasu je o čo hrať. Slovenská "dvadsiatka" má k dispozícii posledné dve minúty na to, aby dokázala vyrovnať a zápas doviedla do predĺženia.
     
    56:47
    HC Nové Zámky dali gól!
    A duel na stranu Nových Zámkov strháva Luka Bašič! Nové Zámky 193 sekúnd pred koncom duelu vedú o jeden gól.
     
    54:56
    V záverečných piatich minútach duelu sa máme na čo tešiť. Do konca stretnutia ostáva päť minút a stav je nerozhodný 2:2!
     
    52:22
    HC Nové Zámky dali gól!
    Dlho sa ale hostia z vedenia neradovali. Po tridsiatich sekundách je opäť vyrovnané. Tentoraz sa na strane Nových Zámkov v oslabení presadil bek Michal Šiška. Gólovú prihrávku pri jeho góle si do štatistík pripísal Martin Koutník.
     
    52:17
    Na trestnú lavicu teraz putuje hráč Nových Zámkov, ktorý sa dopustil sekania.
     
    51:52
    HK Orange 20 dalo gól!
    A hostia sa ujímajú vedenia! Strelecky sa dokázal presadiť Patrik Koch, ktorý zužitkoval prihrávku Dominika Nováka. SR 20 prekvapujúco vedie!
     
    47:48
    Obaja súperi sa snažia strhnúť vedenie na svoju stranu, no brankári podávajú zatiaľ veľmi dobré výkony a predovšetkým hosťujúci gólman Dávid Hrenák sa v bránkovisku má čo obracať.
     
    45:12
    Na tretí gól v zápase diváci na štadióne zatiaľ márne čakajú. Oveľa aktívnejší sú na ľade ale domáci, ktorí po dvoch tretinách vyhrávali na strely 24:12.
     
    42:19
    Zápas po góle hostí dostane s určitosťou úplne iný náboj. Ak chcú Nové Zámky uspieť, budú sa musieť snažiť o čo najrýchlejšie strelenie gólu, v závere stretnutia to už nebudú mať také ľahké.
     
    41:17
    HK Orange 20 dalo gól!
    To už ale neplatí. Jakub SUKEĽ po spolupráci s Dominikom Briestenským otvára strelecký účet hostí a od 42. minúty sa začína odznova!
     
    40:20
    A tretia tretina dnešného stretnutia sa začína. Nové Zámky vykorčuľujú do poslednej dvadsaťminútovky za stavu 1:0.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:26.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 14. Hegyi (Chovan), 53. Šiška (Koutník), 57. Bašič (Lokhanin) – 42. Sukeľ (Briestenský), 52. Koch (Novák)


    HC MIKRON Nové Zámky: Šinkovič – Gula, Chovan, Šiška, Sucharda, Hrudík, Baron – Frolík, Štefanka, Weissmann – Mamonovs, Bašič, Lokhanin – Dubec, Hegyi, Koutník – Priganc. Tréner: Ľubomír Hurtaj
    HK Orange 20: Hrenák – Koch, Ivanič, Sloboda, Jendroľ, Moravčík, Košecký, Meliško, Kuzmín – Hrušík, Sádecký, Milý – Holešinský, Surový, Briestenský – Galis, Klenko, Tatár – Sukeľ, Oško, Novák. Tréner: Ernest Bokroš

    Rozhodčí: Píšťanský – Regec, Valko

    Diváci: 1233
    bahis siteleri