Nové Zámky – Orange 20 3:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
3:2 (1:0, 0:0, 2:2)
HK Orange 20
sk Neděle 11.10.2015, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Za rovnaký priestupok na lavicu hanby odchádza domáci zadák Martin Baron, ktorý sa pochytil s útočník druhej formácie SR 20 Briestenským.
     
    59:59
    V závere zápasu neuniesol emócie Dominik Briestenský, ktorý je sekundu pred koncom stretnutia vylúčený za údery.
     
    59:33
    Domáci gólman Šinkovič nechtiac poslal puk pri rozohrávke za mantinel, za čo si vyslúžil dvojminútový trest. Posledných 27 sekúnd pre hostí spraviť niečo s výsledkom.
     
    35:13
    Príležitosť na skórovanie teraz budú mať hostia zo SR 20, ktorí si zahrajú štvrtú presilovú hru v zápase.
     
    24:15
    A Nové Zámky budú opäť vylúčené. Druhý menší trest v zápase si na do štatistík pripisuje strelec jediného gólu v zápase Dominik Hegyi, ktorý hákoval svojho protihráča.
     
    5:48
    A ďalšie vylúčenie na strane domácich. Tentoraz sa previnil bek Martin Chovan nedovoleným bránením. Ďalšia možná príležitosť pre hostí na otvorenie skóre.
     
    1:58
    Hneď v úvode stretnutia budú mať hostia k dispozícii presilovú hru. Na dve minúty na trestnú lavicu smeruje Hegyi za napadnutie.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 14. Hegyi (Chovan), 53. Šiška (Koutník), 57. Bašič (Lokhanin) – 42. Sukeľ (Briestenský), 52. Koch (Novák)


    HC MIKRON Nové Zámky: Šinkovič – Gula, Chovan, Šiška, Sucharda, Hrudík, Baron – Frolík, Štefanka, Weissmann – Mamonovs, Bašič, Lokhanin – Dubec, Hegyi, Koutník – Priganc. Tréner: Ľubomír Hurtaj
    HK Orange 20: Hrenák – Koch, Ivanič, Sloboda, Jendroľ, Moravčík, Košecký, Meliško, Kuzmín – Hrušík, Sádecký, Milý – Holešinský, Surový, Briestenský – Galis, Klenko, Tatár – Sukeľ, Oško, Novák. Tréner: Ernest Bokroš

    Rozhodčí: Píšťanský – Regec, Valko

    Diváci: 1233
    bahis siteleri