Zvolen – Orange 20 8:0 (kon.)
konec
HKM Zvolen
8:0 (3:0, 3:0, 2:0)
HK Orange 20
sk Čtvrtek 15.10.2015, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Stretnutie, ktoré jednoznačne ovládli domáci hokejisti je na konci. Zvolenčania strelili 8 gólov a ich výkon by sme mohli označiť za exhibičný. Naopak, mladíci pod Pustým hradom nepredviedli vôbec nič, ale budeme im držať palce pri ďalších stretnutiach. Zajtra vás pozývame sledovať náš textový prenos zo zápasu Zvolen – Trenčín, ktorý bude priamym súbojom o prvé miesto!

    Prajem príjemny štvrtkový večer. (20:16:09)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:33
    Na vhadzovaní domáci neboli úspešní, hrá sa v strednom pásme.
     
    59:20
    Hostia ešte vyhadzujú puk na zakázané uvoľnenie, vhadzovať sa bude pred Škorvánkom. Žeby ešte Zvolenčania strelili deviaty gól?
    KLHŮFEK - 8:0
     
    58:31
    Zvolen dal gól!
    Domáci sú v úplne pohode a potvrdzujú to ďalším gólom v sieti hostí. Forhendovým blafákom prekonal Škorvánka PAVEL KLHUFEK. Asistencia: Frederik Fekiač.
     
    58:17
    Dnešné stretnutie sleduje 806 divákov.
    SEMORÁD - 7:0
     
    57:27
    Zvolen dal gól!
    Tak predsa len sa domáci presadzujú aj počas tretej tretiny, aj keď trošku so šťastím. Šťastným strelcom je JAN SEMORÁD. Asistencia: Juraj Jurík.
     
    57:06
    Oddychový čas hostí.
     
    57:02
    Michal Ivan dnes dostáva dostatok priestoru na ľade a sympatické je, že sa nebojí strieľať od modrej čiary, čo aj teraz predviedol.
     
    56:15
    Domáci majú puk vo svojej moci a dnes to už dohrajú bez zbytočných komplikácii.
     
    55:40
    Ďalšia skrumáž pred Samuelom Barošom, ale tentokrát sa to zaobíde bez trestov.
     
    54:27
    HK Orange v plnom počte.
     
    53:48
    Zvolenčania hrajú presilovku, ale vážnejšiu gólovú príležitosť si zatiaľ nevypracovali.
     
    52:27
    Takže tresty sú nasledovné: Jakub Tatár – údery (2 min.), Jakub Sukeľ – narazenie zo zadu (2+10min.), Daniel Krejči – údery (2 min.).
     
    52:27
    Ou, tak to, čo teraz spravil jeden z hokejistov hostí nevidíme radi a už vôbec nie za rozhodnutého stavu. Úplne zbytočne narazil jedného zo Zvolenčanov zo zadu na mantinel. Potom sa tam strhla mela a bude sa zrejme vylučovať na oboch stranách.
     
    50:34
    Zvolen hrá v plnom počte.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 1. Jurík J. (Brabenec), 6. Fekiač V. (Misenjov, Ďaloga), 15. Misenjov (Ďaloga, V.), 21. Semorád (Juraško), 21. Škvaridlo (Krejči, Obdržálek), 39. Klhufek (B.), 58. Semorád (Jurík J.), 59. Klhůfek (Fekiač F.)


    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Pokovič, Juraško (C), Krejči, Ivan, Bagin, Habšuda, Fekiač Frederik, Hataš – Semorád, Brabenec (A), Jurík Juraj – Obržálek, Kentoš, Škvaridlo (A) – Klhufek, Mráz Bruno, Žilka – Ďaloga, Fekiač Viktor, Misenjov.
    HK Orange 20: Hrenák (Škorvánek) – Koch, Ivanič, Sloboda (C), Jendroľ, Moravčík, Košecký, Meliško, Trška – Hrušík (A), Sádecký, Milý – Holešinský, Surový, Briestenský – Galis, Klenko (A), Tatár – Sukeľ, Oško, Novák.

    Rozhodčí: Valach – Holienka, Kollár

    Diváci: 806
    thejrc.org