Opava – Olomouc 2:6 (kon.) | Č. Budějovice – HC Plzeň 2:3 (po pr.) | Slavia – Kladno 6:4 (kon.)
Sparta – HC Litvínov 3:1 (kon.) | Vítkovice – Havířov 2:3 (0:1 po s.n.) | K. Vary – Chomutov 3:2 (kon.)
Kometa Brno – Jihlava 2:3 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Pardubice 2:3 (0:1 po s.n.) | Liberec – Mladá Boleslav 6:2 (kon.)
Zlín – Poruba 5:4 (kon.) | Třinec – Vsetín 9:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:4 (2:0, 1:1, 2:3)
HC RT TORAX Poruba
Sobota 17.10.2015, 16:30 • Zimní stadion Luďka Čajky • Extraliga staršího dorostu • 14. kolo
Partner:
     
    59:44
    Hosté jsou bez gólmana!
     
    57:53
    Poruba právě vstřelila branku! To je tedy zápas. Zase je to jen o gól. Poruba se totiž prosazuje a to i ve čtyřech! Střondala využil nepozorné zlínské obrany najel si s pukem na střed hřiště a do protipohybu gólmana poslal puk přesně k tyči. Asistence: Marek havránek.
     
    57:18
    Přesilovku si zahrají domácí. Na trestnou už usedl vyloučený hostující hráč.
     
    56:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Pokud jste v naší rychlé tipovačce hádali, že Zlín rychle sníží, tak jste právě vyhráli. Trvalo to jen minutu a čtyři sekundy, aby si domácí vzali dvoubrankové vedení zpět. Střelu Bainara dorazil do sítě pohotový DANIEL DLABAJA. Asistence: Radim Budil, Štěpán Fryšara.
     
    55:00
    Poruba právě vstřelila branku! Bude drama, nebo Zlín zase rychle odpoví? Hosté přesilovku využívají a snižují znova na rozdíl jedné branky. Střondalovu střelu Odložilík vyrazil, ale na dorážku MARKA HAVRÁNKA už nedosáhl. Nikým nekrytý hráč v pohodě doklepl puk do sítě. Asistence: Vojtěch Střondala.
     
    53:24
    Hefka složil protihráče k zemi, jenže měl přitom ruce moc nahoře a trefil ho přímo na hlavu. Za to zaslouženě vyfasoval 2+10 za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    47:38
    Přesilovka Zlína bude chviličku dvojnásobná. Ospálek si jde totiž odsedět dvě minuty za podražení.
     
    45:52
    Domácí si zahrají přesilovku. Hostující hráč již usedl na trestnou.
     
    45:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ovšem těsný stav dlouho nevydržel. Domácí se zdravě naštvali a berou si zpět svůj náskok. Autorem gólu je JAN MIKULEC. Asistence: Viktor Bainar, Michal Kenša.
     
    44:00
    Poruba právě vstřelila branku! A pozor! Hosté se prosazují a je zaděláno na drama. MAREK HAVRÁNEK se prosazuje nenápadnou střelou z úhlu. Ovšem náramně přesnou. Zacílil a trefil se přesně nad rameno Odložilíka. Pavučinka ve zlínské brance byla nádherně vymetena. Asistence: Vojtěch Střondala.
     
    39:28
    Další přesilovka pro Porubu. Václavek si jde odsedět dvě minuty za faul kolenem.
     
    38:56
    Poruba právě vstřelila branku! Přesilovky jsou dnes velmi důležité. Hosté také jednu využívají. VOJTĚCH STŘONDALA se napřáhl na kruhu a svou ránu zacílil přesně k tyči Odložilíkovi klece. Asistence: Jiří Skokan.
     
    37:34
    Kenša zamířil na trestnou za hákování. Hosté si tak zahrají přesilovku.
     
    33:07
    To byla rána! Bayerovi zvoní v uších možná ještě teď. Kowalczyk se napřáhl od modré a jeho projektil skončil až na břevnu branky. Zlínský obránce se ještě snažil pohledem zhypnotizovat rozhodčího, aby pískl gól, ale puk skutečně skončil na břevnu.
     
    30:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché. Ševci někdy až moc vymýšlí, ač stačí jen zaclonit brankáři a vystřelit. Přesně takto si teď domácí počínali. Bayer přes hráče nic neviděl a puk do sítě z kruhu dopravil FILIP CHYTIL. Asistence: Jan Václavek.
     
    30:19
    Gólová krádež v podání Bayera. Ten se ocitl tváří v tvář Dlabajovi, který mířil nad jeho lapačku, jenže rukavice hostujícího gólmana byla rychlejší.
     
    27:42
    Václavek však ještě sekl Bayera přes rukavici, kde měl kotouč schovaný a tak putuje na trestnou.
     
    27:42
    Chytil šel ze strany na jednoho obránce. Navíc situaci doje Václavek a domácí tak byli dva na jednoho. Chytil předložil puk před branku, na kterou Václavek dosáhl jen tak tak, ale Bayer skvěle položil na led a zabránil gólu.
     
    25:18
    Protiútok Zlína zaváněl gólem. Nahozený puk na branku Bayer jen vyrazil a k dorážce se protlačil Dlabaja, který však z bezprostřední blízkosti už nedokázal přehodit beton porubského gólmana.
     
    21:42
    Hosté míří na trestnou. Konkrétně Skokan za držení protihráče. Bude ze třetí přesilovky Zlína třetí gól?
     
    16:16
    Poprvé si zahraje přesilovku také Poruba, Na trestnou již usedl domácí hráč.
     
    15:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    A ševci Poruby za její nedisciplinovanost opět trestají. Chytil předložil puk na modrou, odkud se ke střele odhodlal MIROSLAV GÁBA. Bayer na jeho střelu nedosáhl a puk skončil v sítí podruhé. Asistence: Filip Chytil, Vojtěch Krejčiřík.
     
    15:40
    Poté se zlínský brankář ocitl na zemi, když ho fauloval Klíma. Ten si jde odsedět dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    14:54
    Krupa v obrovské šanci. Dojel vyražený puk a vypálil z mezikruží, jenže do cesty jeho střely se z ničeho nic připletla lapačka Odložilíka, který tak reflexivním zákrokem podržel svůj tým. Parádní zákrok.
     
    10:39
    Vospálek využil laxní rozehrávky ševců zpoza branky, od mantinelu si najel mezi kruhy a zkoušel to mezi betony Odložilíka. Ten se však stihl položit na zem a střelu vyrazit.
     
    04:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita. Porubě se sice povedlo vyhodit puk z pásma, ale následná akce pak skončila gólem. Ve skrumáži u branky Bayera se nejlépe zorientoval JAN VÁCLAVEK a dostal puk do sítě. Asistence: Filip Chytil.
     
    02:54
    Zlín si zahraje přesilovku. Stach si jde odpykat dvě minuty za podražení.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 5. Václavek (Chytil), 16. Gába (Chytil, Krejčiřík), 31. Chytil (Václavek), 46. Mikulec (Bainar, Kenša), 57. Dlabaja (Budil, Fryšara) – 39. Střondala (Skokan), 44. Havránek (Střondala), 55. Havránek (Střondala), 58. Střondala (Havránek)


    Berani Zlín: Odložilík (Huf) – Jenáček, Marek, Kowalczyk, Budil, Gába, Fridrich – Kenša, Dlabaja, Mikulec, Chytil, Václavek, Fryšara, Krejčiřík, Bainar, Kotek, Hefka.
    HC RT TORAX Poruba: Bayer (Škoda) – Skokan, Balcárek, Prokeš – Holub, Plachý, Havránek, Vospálek, Timura, Stach, Střondala, Žídek, Dang, Klíma, Krupa, Vondál.

    Rozhodčí: Cik – Barvíř, Nazad.
    bahis siteleri