Poprad – Skalica 4:3 (po pr.) | Žilina – Martin 3:6 (kon.) | Košice – Nitra 3:2 (kon.)
Zvolen – Trenčín 2:1 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 1:3 (kon.)
konec
MsHK Žilina
3:6 (1:3, 1:2, 1:1)
HK VITAR Martin
sk Pátek 16.10.2015, 17:30 • Zimný štadión Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je tu koniec stretnutia. Hokejisti MHC Martin dokázali zvíťaziť na ľade MsHK Žilina v pomere 3:6. Gólové hody dnes v Žiline priniesli body hosťom z Martina a tí si tak pripisujú druhú výhru vo vzájomných stretnutiach v tejto sezóne. Ja sa s Vami lúčim a prajem Vám ešte príjemný zvyšok piatkového večera. (19:52:05)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:34
    Puk je v závere stretnutia na domácich hokejkách, hokejisti Žiliny sa ešte snažia o záverečný nápor, zdá sa však že zbytočne.
     
    59:09
    Puk po strele od jedného z domácich hokejistov teraz vypadol Dzubinovi z náručia, následne ho však pred Stupkom upratal do bezpečia Dlouhý.
     
    58:42
    O strelu z ľavej strany klziska sa teraz pokúsil Rzavský, puk však smeruje len na zadný mantinel a následne na hokejky domácich hokejistov.
     
    57:41
    Hostia kontrolujú záver stretnutia a to vďaka pozornej defenzíve, o víťazovi stretnutia je rozhodnuté.
     
    57:22
    Vhadzovanie v tretine Žiliny a to po menšej strkanici pri mantinely.
     
    56:20
    Domáci si teraz nerozumeli a následne sa vystavili do postavenia mimo hru.
     
    55:11
    Hostia začínajú z vlastnej tretiny, nikam sa neponáhľajú, majú totižto nahrané a záver stretnutia sa neúprosne blíži.
     
    54:23
    Do zakončenia sa teraz dostal Dírer, z dobrej pozície pred bránou však nechal vyniknúť Cibuľu a ten si pripisuje na svoje konto parádny zákrok.
     
    53:43
    Na ľade sa pred malou chvíľou objavil aj Richard Huna, zdá sa tak, že bude po nešťastnom zákroku Kokavca v poriadku.
    BREJČÁK - 3:6
     
    52:48
    Žilina dala gól!
    Gól strelil BREJČÁK.
    Domáci korigujú stav stretnutia. Po tom ako žilinskí hokejisti chvíľu okupovali tretinu hostí to na svoje plecia zobral DANIEL BREJČÁK, efektívne obkrúžil bránu hostí a prekabátil tak Michala Dzubinu, pričom puk zakončil popri bližšej tyči. Brankár hostí následne ostal ležať na ľade a to potom čo cez neho prepadol jeden z domácich hráčov, zdá sa však, že bude v poriadku.
     
    51:47
    Stretnutie má pre domácich trpkú príchuť aj v týchto chvíľach. Dúfajme však, že útočník domáceho mužstva bude v poriadku.
     
    51:16
    Richard Huna odchádza z ľadu po svojich, hodno však poznamenať že za výraznej podpory svojich spoluhráčov. Zdá sa, že stretnutie sa pre neho skončilo.
     
    51:14
    K strele sa teraz odhodlal Kurali a o chvíľu na to došlo za martinskou bránou k ostrému súboju Kokavca a Richarda Hunu, pričom prvý menovaný útočníka domácich nárazom na mantinel nešetril.
     
    50:14
    Presilová hra aj na opačnej strane, na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Dlouhý.
     
    50:02
    Domáci v plnom počte.

    Jakub Bobovič

    Branky a nahrávky: 2. Valášek (Stupka, Š.Novotný), 32. Ró.Huna (Ri.Huna, Kurali), 53. Brejčák – 6. Jokeľ (Rusina), 6. Rzavský (Kabáč), 15. Matejka (T.Varga, Tabaček), 22. Skladaný (Murček, Dlouhý), 27. R.Varga (Jurášek, Bačík), 45. Surovka (T.Varga, Skladaný)


    MsHK Žilina: Tomek (od 15.min Cibuľa) – Bajaník, D.Brejčák, Grman, Kurali, Makovský, Niník, Rogoň, Š.Novotný – Rich.Huna, Rób, Huna, Drevenák, Drábek, Ježek, Konečný, Kubiš, Lipovský, Schroner, Stupka, Švec, Valášek.
    HK VITAR Martin: Dzubina – Bačík, Dlouhý, Dvořák, Matejka, Tabaček, Trávniček, Vyskoč, R.Varga – Rusina, Dírer, Jokeľ, Jurášek, Kabáč, Kokavec, Murček, Rzavský, Pokrivčák, Skladaný, Surovka, T.Varga.

    Rozhodčí: Gofman, Müllner – Kacej, Junek
    bahis siteleri