New Jersey – San Jose 1:2 (1:2 po s.n.) | Columbus – Toronto 3:6 (kon.) | Detroit – Carolina 3:5 (kon.)
Winnipeg – Calgary 3:1 (kon.) | Vancouver – St. Louis 3:4 (kon.) | Anaheim – Colorado 0:3 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 2:1 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
Minnesota Wild
Sobota 17.10.2015, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:57
    Dvě minuty za vysokou hokejku signalizuje hlavní rozhodčí. A je to opět domácí hokejista, kdo odjíždí na trestnou lavici. Jordan Nolan (LAK) se určitě sám pro sebe kárá, teď by mohl zavinit nepříjemnou situaci pro tým.
     
    50:45
    Znovu vyloučení na straně Los Angeles a tohle může být další problém pro Krále. Dvě minuty jede za vražení na hrazení pykat Kyle Clifford (LAK), jenž hodně tvrdě nalepil na mantinel Zacha Pariseho.
     
    44:37
    Oslabení pro Los Angeles a šance pro Minnesotu, jak vyrovnat stav utkání. Nick Shore (LAK) podrazil Brodina a musí jít pykat, následují nepříjemné chvíle pro kalifornský celek.
     
    33:38
    Je tu ale také přesilovka pro Minnesotu, takže poprvé v této třetině větší komplikace pro Los Angeles. Dvě minuty za podražení obdrží nováček Kings Derek Forbort (LAK).
     
    28:48
    A znovu ta nedisciplinovanost, na tu by mohli Wild dnes doplatit. Hosté jdou znovu do čtyř a dávají sokovi novou šanci. Mikael Granlund (MNS) vyhodil puk přes mantinel a je vyloučen za zdržování hry.
     
    25:56
    King si zahrají další přesilovou hru, vyloučen je totiž jeden z hokejistů Minnesoty. Konkrétně se jedná o Thomase Vaneka (MNS), který dle soudu rozhodčího sekal soupeře.
     
    19:25
    Přesilovou hru si dnes podruhé zahrají Los Angeles Kings. Dvě minuty dostává od arbitra Marco Scandella (MNS), jenž bude muset pykat dvě minuty za podražení.
     
    10:59
    Sotva ale jedno vyloučení končí, blíží se další. Tentokráte ale půjde o hokejistu z domácích řad. Drew Doughty (LAK) inkasuje trest za vražení na hrazení, možnost pro Minnesotu.
     
    08:44
    První vyloučení zápasu, přesilovou hru si zahrají Los Angeles Kings. Dvě minuty za držení dostává od rozhodčího Matt Dumba (MNS), který už sedí na trestné lavici a pyká.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 22. Toffoli (Lucic, Carter), 63. Kopitar (Pearson) – 46. Koivu (Parise, Suter)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, McNabb, Martinez, Muzzin, Ehrhoff, Forbort – Brown, Kopitar, Gáborík – Toffoli, Carter, Lucic – Lewis, Shore, Pearson – Nolan, Andreoff, Clifford
    Minnesota Wild: Kuemper (Dubnyk) – Spurgeon, Suter, Dumba, Brodin, Folin, Scandella – Pominville, Granlund, Parise – Niederreiter, Koivu, Zucker – Fontaine, Coyle, Vanek – Carter, Haula, Porter

    Rozhodčí: Kozari, Martell – Lazarowich, Gibbons

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri