Winnipeg – St. Louis 2:4 (kon.) | Anaheim – Minnesota 4:1 (kon.) | Vancouver – Edmonton 1:2 (po pr.)
Los Angeles – Colorado 2:1 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Colorado Avalanche
Pondělí 19.10.2015, 04:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tyler TOFFOLI - 2:1
     
    36:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    To je odpověď! TYLER TOFFOLI ukázal obrovské zrychlení, když přebruslil obránce Beauchemina a dostal se do samostatného úniku. Před Berrou si přehodil puk na forhend a poslal ho nad jeho lapačku – 2:1.
    Matt DUCHENE - 1:1
     
    35:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! K odraženému kotouči se dostal Carl Söderberg, jenž nahrál před úplně odkrytou branku MATTU DUCHENOVI, který už neměl problém uklidit puk do sítě. Duchene se, stejně jako Gáborík na druhé straně, trefuje poprvé v sezóně. Asistence: Carl Söderberg a Jarome Iginla.
    Marián GÁBORÍK - 1:0
     
    13:38
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové jdou do vedení! Výbornou práci odvedl Doughty, jenž zavezl kotouč až do útočného pásma. Tam si domácí několikrát puk vyměnili a v závěru celé akce našel Brown mezi kruhy MARIÁNA GÁBORÍKA, jenž překonal Berru střelou pod vyrážečku. Gáborík zaznamenává svůj první kanadský bod v sezóně. Asistence: Dustin Brown a Brayden McNabb.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 14. Gáborík (Brown, McNabb), 37. Toffoli – 36. Duchene (Söderberg, Iginla)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, McNabb, Martinez, Muzzin, Ehrhoff, Forbort – Brown (C), Kopitar (A), Gáborík – Toffoli, Carter (A), Lucic – Lewis, Shore, Pearson – Nolan, Andreoff, Clifford. Trenér: Darryl Sutter
    Colorado Avalanche: Berra (Varlamov) – Johnson, Beauchemin, Guenin, Zadorov, Holden, Stuart – Iginla (A), Duchene, Comeau – Tanguay, MacKinnon, Landeskog (C) – Grigorenko, Söderberg, Rantanen – Skille, Mitchell, McLeod (A). Trenér: Patrick Roy

    Rozhodčí: Peel, Rehman – Galloway, Gibbons

    Diváci: 18230
    bahis siteleri