Motor ČB – Litoměřice 4:3 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Šumperk 7:3 (kon.) | Most – Přerov 3:2 (kon.)
Třebíč – Kladno 0:3 (kon.) | Havířov – Ústí n/L 6:4 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Slavia – Prostějov 1:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:2 (1:2, 0:0, 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 21.10.2015, 18:00Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    A skutečně, Alexandr Hylák zůstává na střídačce!
     
    58:27
    Icing Jestřábů, trenéři Slavie si vyžádali time-out. Uvidíme hru bez brankáře?
     
    54:10
    Robinson dvakrát v krátkém sledu našel přesnou přihrávkou před brankou postaveného Jiránka, ten ale ani v jednom případě nedokázal vyzrát na skvěle chytajícího Horčičku.
     
    49:23
    Po střele Milana Hrušky se kotouč od zadního mantinelu odrazil k Markovičovi, jenž se ho baseballově pokusil dorazit do prázdné branky, stejně jako Hruška ale přestřelil.
     
    47:14
    Největší šance Slavie v utkání! Ke Kašpaříkovi se odrazil puk zpoza branky, osamocený útočník si tváří v tvář Horčičkovi ale poradit nedokázal. Střelu do horních pater branky zneškodnil gólman Prostějova vyrážečkou a výrazně podržel svůj tým!
     
    42:40
    Za držení odchází na trestnou lavici Vokurka (PRO).
     
    39:01
    Ještě jedno vyloučení. Venkrbec (PRO) se posadí na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    37:05
    Nejprve mohl na straně Prostějova skórovat Novák. Ten ale po pohledné kombinaci z velmi dobré pozice nastřelil jen blokujícího obránce. Záhy ale mohlo udeřit také na druhé straně. Navrátilec z trestné lavice Punčochář dostal přesný pas do jízdy, v samostatném úniku ale rozvlnil pouze ochrannou síť za Horčičkovou svatyní.
     
    34:57
    Punčochář (SLA) inkasuje menší trest za sekání.
     
    34:37
    Na pas zpoza branky si mezi kruhy sjel Čuřík, který byl zcela osamocený a mohl poslat hosty do dvoubrankového vedení. Hylák se ovšem stačil velmi rychle přesunout a zlikvidovat jak první střelu, tak následnou Čuříkovu bekhendovou dorážku.
     
    28:05
    Uvidíme ovšem další přesilovou hru Slavie. Na trestnou lavici jde Mojžíš (PRO) za sekání.
     
    26:43
    Obrovská šance domácích! Po Horčičkově zásahu betonem měl před sebou poloprázdnou branku Markovič, jeho přízemní pokus ale těsně minul pravou tyč prostějovského brankáře.
     
    25:45
    Pavlinovu střelu vyrazil Horčička jen před sebe, kde byl Markovič. Toho krosčekem zneškodnil Drtina (PRO), a tak uvidíme třetí slávistickou přesilovku.
     
    17:05
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Trochu laciná a hodně šťastná branka pro hosty. Kotouč na branku poslal od modré čáry Tomáš Protivný, nahození mu ale vůbec nesedlo. Hylák měl ovšem zakrytý výhled, a tak mu nešťastně proklouzl kotouč mezi betony. Volného puku si nejrychleji všiml PATRIK MOSKAL, jenž měl už jednoduchou úlohu a bezpečně uklidil kotouč do odkryté klece. Asistence: Tomáš Protivný, Jakub Čuřík.
     
    14:41
    Milan Hruška puk nahodil na branku, Horčička toho příliš neviděl, a tak zasáhl poměrně nejistě. U volného kotouče byl navíc nejrychleji Andres, proti němu ale dokázal vystavit gólman hostí svou hbitou vyrážečku.
     
    12:56
    Viděli jsme dvě rychlé branky a nyní sledujeme pěkný hokej nahoru-dolů. Nejprve musel svou lapačku uvést v pohotovost Horčička, záhy musel být pozorný také Hylák na druhé straně. Za pár okamžiků budeme svědky přesilovky Slavie, při snaze napadat svého protihráče podrazil Dragoun (PRO).
     
    12:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ovšem záhy Pražané srovnávají! Skrytou dělovkou od modré čáry vyrovnává na 1:1 MILOSLAV ČERMÁK! Asistence: Pavel Kašpařík.
     
    10:47
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Už se zdálo, že již kompletní domácí dokázali zažehnat hrozící nebezpečí, ovšem záhy udeřilo! Přihrávku napříč brankovištěm nedokázal zasáhnout žádný z hráčů, od mantinelu ale následně z nulového úhlu překvapil Hyláka JAKUB ILLÉŠ. Ten totiž nic nevymýšlel a rychle poslal puk zpět do brankoviště, kde si ho smolně přesouvající se brankář Slavie sám srazil za brankovou čáru. Asistence: Marek Drtina, Michal Dragoun.
     
    08:30
    Za brankou hostů zůstává leže t jeden z jejich hráčů. Na trestnou lavici půjde Robinson (SLA) za nedovolené bránění. S prostějovským hráčem to ale nevypadá vůbec dobře.
     
    05:31
    Uvidíme první přesilovku. Za sekání je potrestán Illéš (PRO).
    Marken.cz

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 12. Čermák (Kašpařík) – 11. Illéš (Drtina, Dragoun), 18. Moskal (Protivný, Čuřík)


    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – M. Hruška, Pavlin, Kolařík (C), Punčochář, Hraško, Knot, Růžička, Adam – Robinson, Šafránek, Markovič – T. Doležal, Kašpařík, Čermák – Micka, Bahenský, D. Hruška – J. Doležal, Andres, Jiránek
    LHK Jestřábi Prostějov: Horčička (Neužil) – Husák, Protivný, Sova, Kaluža, Vokurka, Drtina, Mojžíš, Rudl – Čuřík, Kuncek, Luňák, Volek, Illéš, Staněk, Dragoun, Kajaba, Šlahař, Moskal, Novák, Venkrbec

    Rozhodčí: Zubzanda – Svoboda, Maštalíř

    Diváci: 1132
    bahis siteleri