Michalovce – Lipt. Mikuláš 2:6 (kon.) | Spišská N. Ves – Prešov 3:6 (kon.) | Pov. Bystrica – Humenné 1:7 (kon.)
Topoľčany – Senica 3:4 (kon.) | Detva – Bardejov 4:3 (kon.) | Nové Zámky – Trnava 5:3 (kon.)
konec
HC Topoľčany
3:4 (0:0, 2:2, 1:2)
HC Dukla Senica
sk Středa 21.10.2015, 18:001. liga (SR)
Partner:
     
    59:06
    Senica dala gól!
    A je zrejme definitívne rozhodnuté. Ronald Dvonč využíva početnú výhodu hostí, dokonale tak tresce nedovolený zákrok Kovalíka, ktorý sklamaný odchádza z trestnej lavice. Hostia si tak z Topoľčian zrejme odvezú tri body.
     
    58:31
    Bližšie k trom bodom teraz zrejme budú hráči Senice, ktorí si v závere zápasu zahrajú presilovú hru po tom, čo na trestnú lavicu odchádza Matej Kovalík.
     
    55:07
    Topoľčany dali gól!
    No po 61 sekundách hry Topoľčany opäť vyrovnávajú zásluhou Patrika Paloviča, ktorý sa dnes môže stať hrdinom Topoľčian. Na svoje konto si pripisuje druhý gól v zápase a necelých päť minút pred koncom zápasu vyrovnáva skóre zápasu na 3:3.
     
    54:06
    Senica dala gól!
    No na obrovské sklamanie domácich fanúšikov sme sa síce v Topoľčanoch dočkali gólu, no z presného zásahu sa raduje hosťujúci forward Nikolas Kovalovský, ktorý necelých šesť minút pred koncom posiela Senicu do vedenia 2:3.
     
    33:37
    Senica dala gól!
    Je to neuveriteľné, no Senica okamžite odpovedá na presný zásah domácich a opäť vyrovnáva. Tentoraz Hala v bráne prekonal Ronald Dvonč po spolupráci s Michaelom Danielom.
     
    31:22
    Topoľčany dali gól!
    A Patrik Palovič teraz prinavracia Topoľčanom vedenie v zápase. Presadiť sa dokázal v presilovej hre po presnej prihrávke od Nina Szalaya.
     
    30:00
    Ronald Dvonč ale teraz podrazil hráča Topoľčian a odchádza na trestnú lavicu. Podarí sa domácim prakticky okamžite odpovedať na vyrovnávajúci gól Senice?
     
    29:24
    Senica dala gól!
    Senica síce nedokázala skórovať v presilovej hre, no 11 sekúnd po uplynutí trestu Kudleja vyrovnáva na 1:1 po presnom zásahu Pavla Pavešiča. Začína sa odznova!
     
    27:13
    Na trestnú lavicu si za napadnutie teraz sadá Peter Kudlej. Senica má vynikajúci príležitosť vrátiť sa do zápasu a streliť vyrovnávajúci gól.
     
    24:07
    Topoľčany dali gól!
    A predsalen sa domáci dočkali! Denis Mihalik otvára skóre dnešného stretnutia a v doposiaľ veľmi vyrovnanom zápase posiela domácim mančaft do vedenia.
     
    19:46
    V závere prvej tretiny ešte Tvrdík podrazil svojho súpera a odchádza na trestnú lavicu.
     
    17:10
    Hostia opäť zle prestriedali a Senica je druhýkrát v zápase vylúčená za vysoký počet hráčov na ľade.
     
    15:33
    Skóre zápasu sa ale môže zmeniť po tom, čo si na trestnú lavicu sadá hosťujúci útočník Michael Daniel.
     
    10:15
    Len čo sa na ľad vrátil aj druhý vylúčený hráč Topoľčian Kovalík teraz dvojminútový trest udeľujú rozhodcovia Senici, ktorí hrali s vysokým počtom hráčov na ľade.
     
    8:08
    A hostia budú mať k dispozícii početnú výhodu o dvoch mužov. K Bystričanovi si na trestnú lavicu sadá aj Matej Kovalík za podrazenie.
     
    7:12
    Hru by ale teraz mohlo otvoriť vylúčenie domáceho obrancu Miloša Bystričana, ktorý vysokou hokejkou zasiahol hosťujúceho hráča.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 25. Mihalik (Šedivý, Záborský), 32. Palovič (Szalay), 56. Palovič (Kluka, Szalay) – 30. Pavešic (Salliji, Pekarčík), 34. Dvonč (Daniel), 55. Kovalovský (Grman, Pavešic), 60. Dvonč (Klíma, Dobrý)


    HC Topoľčany: Halo – Bystričan, Pavlíček, Hain, Kúdela, Kudlej, Palovič, Nociar, Majerčík – Szalay, Nemček, Kluka – Záborský, Šedivý, Káčer – Tvrdík, Mihalik, Kovalík – Stanislav, Klačanský, Košecký. Tréner: Miroslav Nemeček
    HC Dukla Senica: Romančík – Pavešic, Grman, Černý, Kotzman, Žitňanský – G. Saliji, Videlka, Dobrý – Klíma, Řezač, Pekarčík – Dvonč, Kovalovský, Daniel – Trenčan. Tréner: Svetoplik Kosík

    Rozhodčí: Babeliak – Rojík, Nosek
    bahis siteleri