Žilina – Skalica 0:1 (kon.) | Košice – Martin 2:1 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 8:0 (kon.)
Piešťany – Zvolen 4:3 (2:1 po s.n.) | Nitra – Poprad 4:3 (kon.)
konec
MsHK Žilina
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
HK Skalica
sk Pátek 23.10.2015, 17:00 • Zimný štadión Žilina • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní 15. kola našej najvyššej hokejovej súťaže. Tipsport Liga má dnes na programe päticu duelov, v rámci ktorých sa odohrá aj stretnutie medzi Žilinou a Skalicou.

    Domáci Žilinčania sa v tabuľke nachádzajú na priebežnej ôsmej pozícii. Zverenci trénera Jančušku doposiaľ odohrali 15 zápasov, v ktorých získali 21 bodov a celkové skóre 32:38. Najproduktívnejším hráčom Žiliny a zároveň jej najlepším strelcom je aktuálne 30-ročný center Róbert Huna, ktorý má na svojom konte 8 kanadských bodov za 6 gólov a 3 asistencie.

    Hostia zo Skalice sú na tom z pohľadu tabuľkového postavenia ešte horšie. Záhorákom patrí posledná riadna priečka (za nimi je už iba HK Orange 20), ktorú získali za 14 bodov vybojovaných v 15 zápasoch. V Skalici došlo na základe neuspokojivých výsledkov a tabuľkového postavenia k zmene trénera, keď kormidelníka Stloukala nahradil bývalý asistent trénera majstrovských Košíc Roman Šimíček. Doposiaľ najproduktívnejším hráčom v jeho kádri a zároveň najlepším strelcom HK 36 je aktuálne 34-ročný center Pavel Brendl, ktorý má na svojom konte 12 kanadských bodov za 7 gólov a 5 asistencií.

    V uplynulých súťažných zápasoch sa na tento duel oba celky naladili víťazne. Žilina v 14. kole na domácom klzisku privítala favorizovanú Duklu Trenčín a vybojovala si proti nej 2 body za triumf 3:2 po predĺžení. Skalica síce v 14. kole prehrala vo Zvolene tesne 3:4, ale včera sa vo vloženom zápase predstavila doma proti HK Orange 20 a zvíťazila 3:1.

    Začiatok stretnutia je naplánovaný na 17:00. Zostaňte s portálom Onlajny.eu a určite vám z neho neunikne nič podstatné.
    Narodeninová oslava trénera Jančušku

    Tréner Milan Jančuška oslávil 56 rokov 21.10. Hráči a vedenie pre neho pripravili zablahoželanie ako sa patrí :-)

    Posted by MsHK Žilina on Thursday, 22 October 2015
     
    Úvodné zostavy:

    MsHK DOXXbet Žilina: Tomek – Huna Ro., Grman, Huna Rich., Kurali, Švec – Valášk, Makovský, Konečný, Novotný, Stupka – Ježek, Bajaník, Drábek, Brejčák, Drevenak – Rehák, Niník, Lipovský, Schroner, Rogoň

    HK 36 HANT Skalica: Romančík – Školiak, Polata, Studenič, Ďurák, Pašek – Brendl, Novák, Komínek, Opalek, Klíma – Jass, Jaborník, Bezúch, Barák, Kovalovský – Mickievics, Zukal, Lantoš, Rožník, Brodek

    Rozhodca: Róbert Müllner – Tomáš Orolin, Martin Jobbágy, Andrej Bogdaň.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Príjemný piatočný podvečer všetkým fanúšikom hokeja želáme priamo zo Žiliny, kde sa o malú chvíľu proti sebe stretnú domáci celok MsHK DOXXbet Žilina, ktorá vyzve do súboja o body HK 36 HANT Skalica. Určite nás čaká zaujímavý zápas, vďaka nášmu on-line textovom prenose Vám z neho nič podstatné neunikne!
    Zostavy oboch mužstiev sú už známe, môžte si ich prezrieť. V stredu 21.10 oslávil domáci tréner Milan Jančuška 56.narodeniny, ku gratulácii sa touto cestou pripájame aj my. Domáci hokejisti sa tak budú určite snažiť dať svojmu trénerovi darček v podobe víťazstva, uvidíme, či sa im to napokon podarí.
     
    Oba tímy spoločne s rozhodcami zápasu sú už na ľadovej ploche, po úvodných formalitách sa nám tak tento zápas môže začať!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:25
    Zápas sa nám už naplno rozbehol! Úvodné buly vyhrali domáci hokejisti, ktorí sa snažia preniknúť do útočného pásma.
     
    01:00
    Prvá strela na bránku hostí, bola však nepresná a puk už majú na hokejkách hokejisti Skalice.
     
    01:25
    Hostia sa dostali do rýchleho protiútoku, Brendl dostal puk na hokejku, jeho strela však bola nepresná a skončila len na zadnom mantinely.
     
    02:25
    Úvod zápasu je opatrný z oboch strán, navyše oba tímy často strácajú puky a tak žiadne zaujímavé útočné akcie nevidíme.
     
    03:00
    Prvý krát v zápase musel zasahovať domáci brankár Tomek, poradil si však bez problémov. Skalica tak ešte ostane v útočnom pásme.
     
    03:15
    Skalica už stratila útočné pásmo, puk im však ostal na hokejkách, rozohrávať však budú až za svojou bránkou.
     
    03:45
    Dopredu to teraz skúšali hokejisti Žiliny, dostali sa aj do útočného pásma, avšak ku strele na Romančíka sa nedostali.
     
    04:15
    Žilina sa usadila v útočnom pásme, mierne pritlačila na hostí, avšak ku strele sa opäť nedostala, puk jej navyše ušiel do stredného pásma.
     
    05:00
    Do brejku sa dostali hostia a po zrazenej strele získali buly v útočnom pásme. Žilina sa tak musí stiahnuť do svojho obranného pásma.
     
    05:25
    Domáci prenikli do útočného pásma, ku nebezpečnej strele sa dostal Makovský, Romančík si však z jeho pokusom bez problémov poradil. Do protiútoku idú hostia.
     
    06:00
    Hostia získali opäť v útočnom pásme buly, to však vyhrali domáci a tak sa hostia do žiadnej šance nedostali. Naopak, dopredu ide domáci celok.
     
    06:25
    Obrana domácich teraz cvičil za bránkou Žiliny Kurali, avšak jeho následná prihrávka nenašla nikoho z jeho spoluhráčov.
     
    07:00
    Aj naďalej platí, že sme zatiaľ žiadnu veľkú príležitosť na jednej či druhej strane nevideli, hrá sa opatrný hokej, nevidíme ani žiadne zaujímavé osobné súboje.
     
    07:45
    Do rýchleho brejku sa dostali domáci hokejisti, Lipovský sa rozhodol zakončiť, Romančíka však neprekonal. Žilina tak ešte ostane v útočnom pásme.
     
    08:15
    Skalica sa prebojovala do útočného pásma, avšak nedokázala sa tam usadiť, či výrazne presadiť. Puk je tak späť na hokejkách Žiliny.
     
    08:25
    Momentálne sledujeme rýchly hokej hore-dole, strely na bránku sú však minimálne. Uvidíme, ak osa hra bude vyvíjať ďalej.
     
    08:45
    Teraz pekne zakombinoval iv útočnom pásme hokejisti Žiliny, Konečný skvelo predĺžil na Stupku, ten však nedokázal hokejkou dosiahnuť na skvelú prihrávku a tak aj nebezpečne zakončiť!
     
    09:05
    Opäť dokázala zaútočiť Žilina, Richard Huna pálil na bližšiu žrď, tam však stál pozorný Romančík a jeho strelu prikryl.
     
    09:25
    Domáci tím bude hrať ako prvý presilovú hru! Uvidíme, ako sa im to podarí využiť. Mickievics je potrestaný za hru s vysokou hokejkou.
     
    10:00
    Skvelá príležitosť pre domácich pred bránkou Skalice! Brejčák sa dostal ku puku, ale jeho tvrdá strela nedokázala prekonať brankára Romančíka v bránke hostí.
    10:00 Brejčák nebezpečne vypálil
     
    10:25
    Žilina sa pomerne dlho počas presilovky držala v útočnom pásme, tlačila na hostí, avšak nedokázala prsnejšie zakončiť. Prvá polovička presilovky sa pre domácich skončila.
     
    11:00
    Skalica odpálila puk do bezpečia cez všetky čiary a zbiera tak cenné sekundy.
     
    11:25
    Hostia v plnom počte. Domáci tak presilovku nevyužili.
     
    11:57
    Skalica dala gól!

    Domáci tím nevyužil presilovku, hostia sa ubránili, získali puk na svoje hokejky, KOBA JASS sa dostal sám cez nedôslednú obranu domácich do samostatného nájazdu a svojou strelou dokázal prekonať domáceho brankára Tomeka – 0:1!
    Asistencia: Arturs Mickievics.
    11:57 Koba JASS - 0:1
     
    12:35
    Tak doteraz sme mali možnosť sledovať vyrovnaný zápas, hostia využili prvú väčšiu chybu domácich a dostali sa tak do vedenia o jeden gól. Uvidíme, ako na to zareaguje domáci celok.
     
    13:25
    Domáci hokejisti sa snažia čo najrýchlejšie vyrovnať, obrana hostí je však veľmi pozorná a do ničoho domáci tím nepúšťa.
     
    14:45
    Žilina je teraz častejšie pri puku a tlačí sa do útočného pásma, nedarí sa im tam však výrazne sa presadiť. Často domáci chybujú vo svojich prihrávkach.
     
    15:10
    Skalica výborne bráni svoje útočné pásmo, domáci sa tam tak nemajú ako prebiť. Navyše sa teraz bude vhadzovať pred brankárom domácich Tomekom.
     
    16:00
    Pri puku sú už opäť domáci hokejisti, avšak nedarí sa im naďalej výraznejšie sa presadiť. Švecova prihrávka na Richarda Hunu bola teraz zachytená a tak hostia môžu zaútočiť.
     
    16:45
    Ani hosťom sa napokon nepodarilo v útočnom pásme nič zaujímavé vymyslieť a tak to môžu opäť skúsiť domáci hokejisti.
     
    17:25
    Žilina sa prebojovala do útočného pásma, po strele od modrej čiary má však puk vo svojej výstroji brankár hostí Romančík.
     
    18:05
    Domáci hokejisti sa usadili v útočnom pásme, Skalica ich však vytláča do stredného pásma, pomaly sa bude končiť prvá tretina.
     
    19:02
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    19:10
    Grman sa dostal s pukom do útočného pásma, strelu z ľavej strany však brankár Romančík kryje.
     
    19:30
    V závere prvej tretiny sa Žilina dostáva častejšie do útočného pásma, odkiaľ sa snaží o nejaký ten tlak na bránku hostí.
     
    19:40
    Teraz sa však Žilina previnila zakázaním uvoľnením a tak sa do útočného pásma pozrie Skalica.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa nám prvá tretina zápasu, ktorá veľa hokejovej krásy nepriniesla. Žilina hrala presilovku, ktorá však využiť nedokázala, aj keď ju zahrala veľmi dobre. Po jej skončení sa však domáca obrana dopustila veľkej chyby, do samostatného nájazdu sa dostal Jass a svoj únik premenil na zatiaľ jediný gól tohto zápasu. Skalica tak po prvej tretine vyhráva 1:0! Uvidíme, čo nám prinesie druhá tretina.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa nám tak čoskoro začne!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:05
    Druhá tretina sa nám už naplno rozbehla! Buly vyhrali hostia, Žilina však od začiatku vysoko napáda rozohrávku hostí.
     
    20:09
    Studenič je potrestaný za hru s vysokou hokejkou a mieri tak na trestnú lavicu! Hneď v úvode druhej tretiny tu tak je presilovka pre domáci celok!
     
    20:40
    Žilina je sadená v útočnom pásme, nebezpečne teraz pálil Ježek, Romančík bol však na mieste a svojim zákrokom prerušuje hru.
     
    21:05
    Skalica zachytila puk a Komínek dokázal odpáliť puk do bezpečia, za domácou bránkou tak už domáci tím rozohráva svoj ďalší výpad do útočného pásma.
     
    21:20
    Novotný krásne nastrelil puk pred bránku hostí, nikto z domácich však nedokázal puk usmerniť do bránky Skalice! Žilina však ešte v útočnom pásme ostane.
     
    22:09
    Hostia v plnom počte. Domáci tím tak nevyužil ani svoju druhú presilovku v tomto zápase.
     
    22:25
    Obraz hry sa v úvode tejto tretiny nezmenil, naďalej sledujeme vyrovnaný hokej, ktorému však chýba nejaký ten väčší impulz.
     
    22:45
    Za domácou bránkou sme sledovali boj o puk, vybojovali ho na svoje hokejky domáci, ktorí už prenikajú do útočného pásma.
     
    23:05
    Domácim sa nepodarilo výrazne preniknúť do útočného pásma, Ježekova prihrávka bol zachytená a tak idú do rýchleho brejku hostia.
     
    23:40
    Ani Skalici sa však nepodarilo výrazne sa presadiť v útočnom pásme a puk je späť na hokejkách domácich. Tomuto zápasu aj naďalej chýba nejaký ten väčší náboj.
     
    24:00
    Do útoku sa dostali domáci hokejisti, avšak nebola z toho napokon ani strela na Romančíka. Žilina sa snaží o vyrovnanie, zatiaľ však stroskotávajú na koncovke.
     
    24:15
    Nebezpečne nastreľoval pred bránu teraz Brejčák, nikto v žltom drese však nedokázal zachytiť puk a tak sa hostia napokon báť nemuseli. Skalica je pri puku a pomaly preniká do útočného pásma.
     
    26:07
    Prvá presilovka v zápase pre hostí! Švec sa previnil hrou s vysokou hokejkou a tak Skalica si zahrá presilovku na 2 minúty!
     
    27:00
    Žilina sa zatiaľ v oslabení bráni výborne, Skalicu prakticky nepúšťa do svojho obranného pásma.
     
    27:15
    Až teraz sa podarilo hosťom pritlačiť na domáci celok, avšak žiadna strela z ich hokejok nesmerovala na bránku, ktorú stráži Tomáš Tomek.
     
    27:50
    Navyše sa teraz hostia dopustili zakázaného uvoľnenia, Žilina tak môže nazbierať veľmi cenné sekundy v útočnom pásme.
     
    27:59
    Sily na ľade sa teraz na chvíľu vyrovnajú a potom nasleduje skrátená presilovka domáceho tímu! Polata sa previnil hákovaním a tak smeruje na trestnú lavicu!
     
    28:07
    Domáci v plnom počte. Žiline sa začína presilovka 5 na 4!
     
    28:25
    Žilinčanom sa však nedarí prechod do útočného pásma, po puk si teraz musia až za svoju bránku.
     
    28:45
    Ani teraz sa im to nepodarilo, keď Novotnému ušiel puk do stredného pásma.
     
    29:00
    Romančík však už teraz zasahovať musel, ale so strelou od modrej problémy nemal. Žilina tak ešte v útočnom pásme ostane.
     
    29:30
    Presilovka domácich sa už pomaly končí, Skalica sa prezentuje aj naďalej výbornou robotou v defenzíve.
     
    29:59
    Hostia v plnom počte. Domáci tím ak nevyužil ani svoju tretiu presilovku v tomto zápase!
     
    30:10
    Sledujeme už hru 5 na 5, obraz hry je aj naďalej podobný, moc atraktívny zápas nesledujeme, hosťom to však určite nevadí,m pretože stále vyhrávajú o jeden gól 1:0!
     
    30:30
    Tak to budú nepríjemné chvíle pre domáci tím! Dominik Rehák dostáva 2+2 za hru s vysokou hokejkou! Obrovská šanca pre hostí, ako navýšiť svoje skóre a odskočiť tak výraznejšie domácemu tímu!
     
    30:40
    Po úprave ľadu sa v hre opäť pokračuje, Skalica tak má k dispozícii presilovku na celé 4 minúty!
     
    30:50
    Ku odrazenému puku sa dostal Pašek, Bajaník však pred ním výborne zasiahol hokejkou a puk odpálil do bezpečia cez všetky čiary preč.
     
    31:10
    Skalica je usadená v útočnom pásme, strela na Tomeka, brankárovi Žiliny žiadne problémy nenarobila. Skalica však ešte v útočnom pásme ostane.
     
    31:45
    Domáci však toto oslabenie zvládajú výborne a puk opäť posielajú do bezpečia. Skalica zatiaľ nič prevratného v tejto presilovke nevymyslela.
     
    32:05
    Polovičku presilovky majú hostia za sebou, zatiaľ sa do žiadnej veľkej príležitosti nedostali. Domáca defenzíva zatiaľ funguje výborne a zvládla oslabenie.
     
    32:35
    Strelu od modrej domáci hokejisti zrazili do bezpečia, Skalica získava vhadzovanie v útočnom pásme.
     
    33:00
    Hosťom sa nedarí výrazne sa presadiť počas tejto presilovky v obrannom pásme, Drevenák teraz zachytil puk a oslobodzuje svoj tím.
     
    33:15
    Stupka dokázal zachytiť puk a nazbieral tak aj cenné sekundy v útočnom pásme, jeho následná strela však Romančíkovi žiadne problémy nenarobila.
     
    34:50
    Domáci v plnom počte. Skalica tak nevyužila presilovku v podobe štyroch minút, v podstate ani výrazne nepritlačili na domáci celok!
     
    35:00
    Žilina teda prečkala dlhé oslabenie bez problémov a momentálne je usadená v útočnom pásme, kde sa snaží o vyrovnávajúci gól.
     
    35:25
    Ku strele sa od modrej dostal Bajaník, Romančík však jeho strelu vyráža. Žilina sa však aj naďalej drží v útočnom pásme, nedarí sa im však výraznejšie sa presadiť v útoku.
     
    36:00
    Pri puku sú už hostia, avšak prechod do útočného pásma sa im nedarí, Žilina dobre stráži stredné pásmo.
     
    36:53
    V závere druhej tretiny získavajú domáci hokejisti opäť presilovku! Barák sa previnil podrazením a dostáva za to 2 minúty a navyše to bude aj osobný10-minútový trest za nešportové správanie.
     
    37:15
    Výborná strela Novotného, Romančík však dokázal skvelo zasiahnuť a puk vyraziť, brankár Skalice však ostáva otrasený ležať na ľade a hra sa tak prerušila.
     
    37:25
    Brankár hostí je napokon v poriadku a v hre už pokračujeme. Žilina sa drží v útočnom pásme, nedarí sa jej však presne zakončiť.
     
    37:45
    Domáci hokejisti si teraz nerozumeli v rozohrávke a tak sa Skalica oslobodzuje.
     
    38:05
    Žilina je však už opäť v útočnom pásme, strelu od modrej však brankár hostí vyráža do bezpečia, Švecovi však chýbal kúsok, aby sa dostal ku nebezpečnej dorážke.
     
    38:53
    Hostia v plnom počte. Domáci tím tak nevyužil ďalšiu presilovú hru.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sa obraz hry nezmenil. Aj naďalej sme sledovali v podstate nudné stretnutie, ktorému chýba väčší náboj. Žilina hrala hneď niekoľko presiloviek, ale ani jednu nedokázala využiť. Skalica mala v tejto tretine k dispozícii 4-minútovú presilovku, avšak ani tá sa neskončila gólom. Naďalej tak platí, že Skalica vyhráva 1:0! uvidíme, čo nám prinesie posledná tretia tretina!
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa nám tak čoskoro začne!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:15
    Naplno sa nám už rozbehla posledná tretia tretina! Buly vyhrali hostia, pri puku je však už domáci celok.
     
    40:25
    Od modrej teraz pálili domáci hokejisti, Romančík dokázal puk vyraziť do bezpečia.
     
    40:38
    Ďurák je vylúčený za hákovanie a tak si Žilina v úvode tejto poslednej tretej tretiny zahrá presilovku!
     
    41:00
    Žilina sa usadila v útočnom pásme, nedarí sa jej však vyslať presnú strelu na Romančíka.
     
    41:10
    Konečný zachytil puk, posunul ho na Novotného, tomu sa však strela nevydarila a Romančík napokon zasahovať nemusel.
     
    41:45
    Domácim sa teraz nedarí sa výraznejšie presadiť, Skalica zachytila puk a odpálila ho do bezpečia. Domáci si musia pre puk až za svoju bránku.
     
    42:38
    Hostia v plnom počte. Domácim táto presilovka opäť nevyšla podľa predstáv nedokázali ju tak využiť na vyrovnávajúci gól.
     
    43:00
    Domáci sú však aj naďalej smerom dopredu aktívny, Stupka sa natlačil pred bránku, jeho prihrávku však nikto z jeho spoluhráčov nedokázal zachytiť.
     
    43:35
    Skalica získala puk a snažila sa preniknúť do útočného pásma, o puk však rýchlo prišla do útočného pásma sa tak pozrie domáci celok.
     
    44:00
    Žilina má teraz h ry oveľa viac ako hostia, avšak ku vyrovnávajúcemu gólu sa dostať nemôže. Skalica pohodlne kontroluje hru a domácich do výraznejšej šance nepúšťa.
     
    44:45
    Domáci sa však teraz dopúšťajú nepresností v rozohrávke a tak puk strácajú. To Skalica využíva na naťahovanie času.
     
    45:25
    Novotný oslabuje svoj tím, keď sa previnil sekaním! Presilovka pre hostí, ideálna šanca pre hostí ako navýšiť svoj gólový náskok.
     
    46:00
    Hostia sa však nemôžu dostať do útočného pásma, Žilina výborne bráni svoje pásmo a hostí do ničoho nepúšťa.
     
    46:25
    Až teraz sa podarilo Skalici preniknúť do útočného pásma a rozbehnúť svoj presilovkový kolotoč, nedarí sa im však presne zakončiť.
     
    46:50
    Skalica už výrazne tlačí na domácich, domáca defenzíva však odoláva úspešne.
     
    47:19
    Opäť sa vylučuje na domácej strane! bude to tak krátka presilovka o dvoch hráčov pre hostí, potom to bude o jedného hráča. na trestnej lavici už sedí Aleš Ježek, ktorý sa previnil sekaním
     
    47:25
    Novotný je už späť na ľade, Skalica tak hrá presilovku u jedného hráča! Medzitým sa dostali hostia ku nebezpečnej strele, gól však z toho napokon nebol.
     
    48:00
    Domáca defenzíva odoláva aj naďalej, Skalici sa nedarí preniknúť do útočného pásma. Čas z presilovky sa už hosťom kráti.
     
    48:50
    Ani teraz sa hosťom nepodarilo preniknúť do útočného pásma, ani jednému z tímov v tomto zápase presilovky zatiaľ vôbec nevychádzajú.
     
    49:19
    Domáci v plnom počte. Hostia tak opäť nevyužili presilovku, výrazne domácich v oslabení ani nepreverili!
     
    50:00
    Začalo sa posledných 10 minút v poslednej tretej tretine, hostia stále vyhrávajú o jeden gól! Domáci tím sa neustále tlačí do útočného pásma, dnes im však akoby nebolo súdené dať gól.
     
    50:30
    Teraz sa však ku nebezpečnej dorážke dostal Pašek, Tomeka v bránke Žiliny však prekonať nedokázal!
     
    51:00
    Žilina sa už prebojovala do útočného pásma, avšak nedarí sa jej presne zakončiť.
     
    51:30
    Bajaník zachytil puk a snažil sa predĺžiť na Drevenáka, hostia však puk zachytili a vytlačili domácich do stredného pásma.
     
    52:30
    Vynikajúci zákrok domáceho brankára Tomeka! Brendl výborne vybojoval puk pri mantineli, prihral do voľného priestoru na Komínka, ten sa dostal do nájazdu na domáceho brankára, ten však výborným zákrokom ešte drží svoj tím nad vodou!
     
    53:15
    Domáci tím sa prebojoval do útočného pásma, tam však nič prevratné nevymyslel a po chybe puk stráca. Skalica a nikam neponáhľa, snaží sa naťahovať čas.
     
    54:00
    Žilina sa opäť prebojovala do útočného pásma, o puk však musí tvrdo bojovať pri mantinely.
     
    54:25
    Hra je prerušená! Hokejisti oboch tímov sa dostali do menšej šarvátky a slovných výmien, rozhodcovia sa snažia upokojiť situácii. Zrejme sa bude aj vylučovať.
     
    54:33
    Ježek napokon dostáva osobný 10-minútový trest za nešportové správanie. Bude tak svojmu tímu v závere zápasu veľmi chýbať.
     
    55:00
    Po strele Róberta Hunu, Romančík hru prerušuje úspešným zákrokom, puk zastal pod jeho korčuľou, veľa nechýbalo a puk mohol skončiť aj za bránkovou čiarou.
     
    56:15
    Ku puku sa dostali hostia, na chvíľu sa pozreli aj do útočného pásma, o puk tam však rýchlo prišli a dopredu to už pochopiteľne skúša domáci celok.
     
    56:55
    Tak to bola nepríjemná strela na bránku hostí, Romančíkovi puk napokon vypadol, včas ho však dokázal prikryť! Žilina tak ostane v útočnom pásme.
     
    57:05
    Aj teraz sa Romančík prezentoval úspešným zákrokom a hra je tak opäť prerušená. Žilina sa tlačí do zakončenia, avšak stále jej to tam akosi nechce padnúť.
     
    57:45
    Skalica je uzavretá vo svojom obrannom pásme, bráni sa však aj naďalej úspešne a prezentuje sa výbornou defenzívnou robotou.
     
    58:00
    Hostia sa oslobodili z menšieho tlaku a vyrazil ido útočného pásma. Tam však dlho nepobudli, puk získava Žilina a snaží sa preniknúť pred bránku svojho súpera zo Skalice.
     
    58:45
    Oddychový čas domácich. Žlina prehráva o jeden gól, domáci tréner Jančuška si zobral oddychový čas a už dáva svoje pokyny svojim zverencom!
     
    58:50
    V hre už pokračujeme, hrá sa v obrannom pásme domácich a tak musí ešte ostať Tomek vo svojej bránke.
     
    59:00
    Tomek je už na striedačke, Žilina hrá power-play!
     
    59:30
    Romančíkovi po zákroku odskočil puk rovno pred Drevenáka, ten však svojou strelou vyrovnávajúci gól pre svoj tím nezariadil!
     
    59:50
    Žilina je v útočnom pásme, avšak nedarí a jej presne zakončiť, zdá sa, že Skalica si už víťazstvo ustráži!
     
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine sme gól opäť nevideli, sledovali sme po celý zápas pomerne vyrovnaný zápas, avšak chýbal tomu väčší náboj. Oba tímy mali k dispozícii veľa presiloviek, ani jedna však využitá nebola. Rozhodla tak situácia z 12.minúty, keď gól po veľkej chybe domácej obrany zaznamenal po samostatnom úniku Jass a zariadil tak pre hostí zo Skalice 3 body! Domáci tím tak nenadviazal na senzačné víťazstvo z utorka, keď dokázal poraziť Trenčín, Skalica tak naväzuje nad včerajšie víťazstvo na Slovensko U20!

    Ďakujeme Vám za pozornosť a zo Žiliny Vám prajeme príjemný zvyšok večera a pekný víkend! Tešíme sa na Vás pri ďalších on-line textových prenosoch na športovom portáli onlajny.eu! (19:17:10)

    Dávid Švec

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 12. Jass (Mickievics)


    MsHK Žilina: Tomek – Huna Ro., Grman, Huna Rich., Kurali, Švec – Valášk, Makovský, Konečný, Novotný, Stupka – Ježek, Bajaník, Drábek, Brejčák, Drevenak – Rehák, Niník, Lipovský, Schroner, Rogoň
    HK Skalica: Romančík – Školiak, Polata, Studenič, Ďurák, Pašek – Brendl, Novák, Komínek, Opalek, Klíma – Jass, Jaborník, Bezúch, Barák, Kovalovský – Mickievics, Zukal, Lantoš, Rožník, Brodek

    Rozhodčí: Róbert Müllner – Tomáš Orolin, Martin Jobbágy, Andrej Bogdaň
    bahis siteleri