Chabarovsk – N.Novgorod 1:3 (kon.) | Vladivostok – Minsk 5:2 (kon.) | Toljatti – Nižněkamsk 3:2 (kon.)
Kazaň – Čeljabinsk 5:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Viťaz – Soči 3:1 (kon.)
HC Slovan – Omsk 0:3 (kon.) | Záhřeb – Barys 3:0 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 23.10.2015, 11:30 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní zápas je u konce! Amur Chabarovsk sehrál s Torpedem Nižnij Novgorod vyrovnanou bitvu, hostující celek se však nakonec může radovat z vítězství 3:1 !

    První třetina nabídla velmi zajímavý hokej, a hlavně dvě branky! Hned ve druhé minutě ujel Klingberg, který poslal výbornou přihrávku pro Sergeje Kosticyna, který poslal hosty do vedení. Hra byla následně velmi vyrovnaná, šance na obou stranách. Necelé tři minuty před koncem Amur srovnal, když střelu Verjovkina tečoval Danil Fajzullin.

    Druhá třetina nabídla zlepšený výkon domácího Amuru, který se pokoušel dostat do vedení, nicméně výborného Proskurjakova střelci Chabarovsku nepřekonali. V závěru měl velkou šanci domácí Baškirov, kterému však před prázdnou brankou nesedla střela!

    Ve třetí třetině Amur nevyužil dlouhou přesilovou hru pět na tři, což mohlo domácí velmi mrzet! Torpedo dostal do vedení Denis Šurakov krásnou branku z přesilové hry! Minutu poté se ještě trefil Carl Klingberg, který upravil na konečných 3:1!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jan Kolář (CHA) – 0+0, 8 střel, TOI – 20:49
    Tomáš Zohorna (CHA) – 0+0, 3 střely, TOI – 19:48

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (13:48:35)
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Necelou půlminutu před koncem hosté vyhodili kotouč na zakázané uvolnění, a bude se ještě vhazovat v obranném pásmu Torpeda!
     
    59:09
    Odražený kotouč se v rohu kluziště dostal k Wandellovi, který to zkusil zprvní, a pořádně vystrašil Proskurjakova! Střela švédského útočníka však nakonec byla nepřesná.
     
    58:31
    Domácí kouč poslal na led první formaci, která se však nedokázala usadit v útočném pásmu. Na druhé straně zahrozil Kuljomin, který se však přes protihráče ke střele nedostal.
     
    57:58
    Vadim Chomickij nepřesně vyhodil, nicméně jeho práci úspěšně dokonal Denis Tolpeko, který poslal kotouč do středního pásma.
     
    57:24
    Alexej Bjavalcev dostal zajímavou přihrávku do útočného pásma, dokázal obejít Pepelajeva, a vystřelil na vzdálenější tyč. Jeho střelecký pokus však mířil mimo!
     
    56:49
    Carter Ashton se zmocnil kotouče na modré čáře, zavezl ho do útočného pásma. Do zakončení se sice nedostal, nicméně ušetřil cenné vteřiny.
     
    56:33
    Novgorod si však v obranné práci dnes počíná skvěle, a svého soupeře příliš do zakončení nepouští.
     
    56:07
    Amur se pokouší ještě se zápasem něco udělat. V útočném pásmu si najel na přihrávku od Ušenina Oleg Li, jehož svižnou střelu však dokázal Proskurjakov lapit!
     
    54:59
    V útočném pásmu udržel kotouč na modré čáře Jevgenij Kurbatov, který hledal mezi kruhy Denise Tolpeka, který však nedokázal kotouč zpracovat.
     
    54:26
    Alexej Bjavalcev se prodral do útočného pásma, a dokázal posunout kotouč na modrou, kde se nacházel Baškirov. Jeho střela však přesná nebyla.
     
    53:52
    Kaspars Daugavinš dostal přihrávku na pravou stranu, prodral se do pásma, následně však lotyšského reprezentanta zastavil obránce Zub!
    Carl KLINGBERG - 1:3
     
    53:09
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je studená sprcha pro domácí Amur, který prohrává již o dvě branky! Na útočné modré předvedl obrovskou chybu obránce Vitalij Šulakov, který daroval kotouč Videllovi. Švédský útočník natáhl kotouč do útočného pásma, a následně ho poslal pod sebe pro CARLA KLINGBERGA, na jehož tvrdou ránu byl Metsola krátký! Asistence: Linus Videll
     
    52:36
    Chabarovsk má celkem sedm minut na to, aby dokázal vyrovnat! Torpedo však v dnešním zápase pracuje v obraně opravdu skvěle!
    Denis ŠURAKOV - 1:2
     
    52:08
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nožnij Novgorod nabídnutou příležitost využívá, a ujímá se vedení! Hostující celek se dostal hodně komplikovaně do útočného pásma, a kotouč doputoval do levého rohu, kde se nacházel DENIS ŠURAKOV. Ruský útočník si najel před Metsolu, a krásně poslal kotouč pod břevno! Asistence:
     
    51:32
    Velká komplikace pro Amur! Za hákování odchází na trestnou lavici český obránce Jan Kolář. Velká možnost pro Torpedo!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 18. Fajzullin – 2. Kosticyn, 53. Šurakov, 54. Klingberg (Videll)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Alkin) – Zub, Šulakov, Kolář (A), Čerepanov, Aťušov (C), Verjovkin, Kurbatov – Pervušin, Zohorna, Tolpeko – Baškirov, Wandell, Fajzuliin – Vl.Ušenin, Vj.Ušenin, Li – Bjavalcev, Gračjov (A), Železnov
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Birjukov) – Pepelajev, Budkin, Jegoršev, Aljajev, Osipov, Chomickij (A), Makarov – Sopin, Potapov (C), Kuljomin – Videll, Kosticyn, Klingberg – Ashton, Sjomin (A), Daugavinš – Šurakov, Iljin, Rudenkov

    Rozhodčí: Gofman, Rogačjov – Golovljov, Lazarev
    bahis siteleri