Minnesota – Anaheim 3:0 (kon.) | Montreal – Toronto 5:3 (kon.) | Ottawa – Arizona 1:4 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 3:2 (2:1 po s.n.) | Buffalo – New Jersey 3:4 (kon.) | St. Louis – NY Islanders 2:3 (po pr.)
Nashville – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Dallas – Florida 2:6 (kon.) | Colorado – Columbus 3:4 (kon.)
Chicago – Tampa 1:0 (po pr.) | Vancouver – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Carolina 5:2 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 5:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
2:6 (1:2, 0:2, 1:2)
Florida Panthers
Neděle 25.10.2015, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nick HOWDEN - 2:6
     
    56:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tato branka jen dokumentuje dnešní dění, když se Panthers hnali do rychlého protiútoku, kde nakonec Trocheck nahrál mezi kruhy NICKU HOWDENOVI, jemuž se podařilo procpat puk mezi betony Niemiho a vstřelit už šestou branku Floridy. Asistence: Vincent Trocheck.
    Reily SMITH - 2:5
     
    45:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers si berou své tříbrankové vední zpět! Puk se totiž dostal mezi kruhy k zcela volnému REILYMU SMITHOVI, jenž už s velkým klidem překonal Niemiho. Asistence: Jussi Jokinen.
    Jamie BENN - 2:4
     
    44:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars přeci jen snižují a znovu to je JAMIE BENN! Goligoski totiž přihrál na střed útočného pásma Seguinovi, který ihned přihrál do pravého kruhu JAMIE BENNOVI, jenž už prostřelil Montoyu. Asistence: Tyler Seguin, Alex Goligoski.
    Dave BOLLAND - 1:4
     
    34:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácím se nepodařilo dostat puk ze svého obranného pásma a Kulikov nakonec nahodil puk na bránu Dallasu, kde jej ještě před Niemim tečoval DAVE BOLLAND, jenž tak navyšuje vedení Panthers. Asistence: Dmitrij Kulikov, Jussi Jokinen.
    Aaron EKBLAD - 1:3
     
    21:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers vyrazili do rychlého protiútoku, kde nakonec Jágr nahrál na střed útočného pásma Bjustadovi, který přenechal touš AARONU EKBLADOVI, jenž už prostřelil Lehtonena. Asistence: Nick Bjugstad, Jaromír Jágr.
    Nick BJUGSTAD - 1:2
     
    13:20
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro domácí tým hodně kruté a navíc se opět potvrzuje pravidlo nedáš-dostaneš. NICK BJUGSTAD vystřelil ze středu útočného pásma a Lehtonen nyní za svá záda pustil hodně lacinou branku, protože tohle se tedy rozhodně dalo chytat. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    Jaromír JÁGR - 2:1
     
    11:04
    Florida právě vstřelila branku!
    JAROMÍR JÁGR využil zaváhání domácí obrany, když se v přečíslení dvou na jednoho rozhodl zakončit a jeho střela prošla Lehtonenovi nad jeho ramenem. Asistence: Jonathan Huberdeau, Willie Mitchell.
    Jamie BENN - 1:0
     
    01:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilová hra! Seguin vystřelil z levé strany a JAMIE BENN ještě lehce tečoval puk bruslí a touš zapadl přesně mezi betony Montoyi. Asistence: Tyler Seguin, John Klingberg.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 2. Ja. Benn (Seguin, Klingberg), 45. Ja. Benn (Seguin, Goligoski) – 12. Jágr (Huberdeau, Mitchell), 14. Bjugstad (Huberdeau), 22. Ekblad (Bjugstad, Jágr), 35. Bolland (Kulikov, Jokinen), 46. Smith (Jokinen), 57. Howden (Trocheck)


    Dallas Stars: Lehtonen (22. Niemi) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Jo. Benn, Nemeth, Oleksiak – Ja. Benn, Seguin, Sharp – Janmark, Spezza, Ničuškin – Hemský, Eakin, Roussel – Fiddler, Faksa, Sceviour.
    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Campbell, Ekblad, Mitchell, Gudbranson, Kulikov, Petrovic – Huberdeau, Bjugstad, Jágr – Pirri, Bolland, Smith – Jokinen, McKenzie, Howden – Thornton, Trocheck, Brickley.

    Rozhodčí: O´Halloran, L´Ecuyer – Sericolo, Pancich

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri