Minnesota – Anaheim 3:0 (kon.) | Montreal – Toronto 5:3 (kon.) | Ottawa – Arizona 1:4 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 3:2 (2:1 po s.n.) | Buffalo – New Jersey 3:4 (kon.) | St. Louis – NY Islanders 2:3 (po pr.)
Nashville – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Dallas – Florida 2:6 (kon.) | Colorado – Columbus 3:4 (kon.)
Chicago – Tampa 1:0 (po pr.) | Vancouver – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Carolina 5:2 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 5:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
2:6 (1:2, 0:2, 1:2)
Florida Panthers
Neděle 25.10.2015, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nick HOWDEN - 2:6
     
    56:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tato branka jen dokumentuje dnešní dění, když se Panthers hnali do rychlého protiútoku, kde nakonec Trocheck nahrál mezi kruhy NICKU HOWDENOVI, jemuž se podařilo procpat puk mezi betony Niemiho a vstřelit už šestou branku Floridy. Asistence: Vincent Trocheck.
     
    50:15
    MacKenzie se protlačil až před brankáře Niemiho, který jeho bekhendové zakončení dokázal zastavit, a vhazovat se tak bude po jeho levici.
     
    49:40
    Vzájemně jsou na trestnou lavici poslání Jamie Oleksiak (DAL) a Alex Petrovic (FLA), kteří si odpykají dvě minuty za hrubost.
    Reily SMITH - 2:5
     
    45:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers si berou své tříbrankové vední zpět! Puk se totiž dostal mezi kruhy k zcela volnému REILYMU SMITHOVI, jenž už s velkým klidem překonal Niemiho. Asistence: Jussi Jokinen.
    Jamie BENN - 2:4
     
    44:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars přeci jen snižují a znovu to je JAMIE BENN! Goligoski totiž přihrál na střed útočného pásma Seguinovi, který ihned přihrál do pravého kruhu JAMIE BENNOVI, jenž už prostřelil Montoyu. Asistence: Tyler Seguin, Alex Goligoski.
     
    41:45
    Hosté ujížděli ve dvou na jednoho, ale Jágr příliš otálel se svou přihrávkou, kterou nakonec zablokoval Goligoski.
     
    39:17
    Stars budou ještě v závěru druhé třetiny hrát přesilovou hru, protože na trestnou lavici míří Nick Bjugstad (FLA) na dvě minuty za hákování.
     
    35:21
    Seguin měl na své holi druhou branku domácích, jenže to by v bráně nesměl být Montoya, jenž jeho pohotovou střelu chytá svou lapačkou.
    Dave BOLLAND - 1:4
     
    34:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácím se nepodařilo dostat puk ze svého obranného pásma a Kulikov nakonec nahodil puk na bránu Dallasu, kde jej ještě před Niemim tečoval DAVE BOLLAND, jenž tak navyšuje vedení Panthers. Asistence: Dmitrij Kulikov, Jussi Jokinen.
     
    32:07
    Valerij Ničuškin (DAL) navíc oslabuje svůj tým, když dostává dvě minuty za vysokou hůl, a Panthers si tak zahrají svou první přesilovou hru v utkání.
     
    31:55
    Antoine Roussel (DAL) a Gudbranson (FLA) tedy za bitku samozřejmě dostávají pětiminutové tresty.
     
    27:12
    Klingberg zůstal zapomenutý za obranou Floridy, kam se k němu dostal puk, jenže jeho střelu vyrazil Montoya za svou bránu, kam si pro něj švédský obránce ještě dojel a nahrál Seguinovi, jenže ten trefil spojnici hostující brány, od které se už puk odrazil do ochranné sítě.
     
    24:08
    Niemi předvedl dva parádní zákroky proti Smithovi, a drží tak Dallas ve hře.
     
    22:15
    Janmark jel po parádním pasu sám na Montoyu, jenže mladý domácí útočník nepřekonal brankáře Floridy.
     
    21:22
    Dallas Stars mění své brankáře, když Lehtonena střídá Anti Niemi.
    Aaron EKBLAD - 1:3
     
    21:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers vyrazili do rychlého protiútoku, kde nakonec Jágr nahrál na střed útočného pásma Bjustadovi, který přenechal touš AARONU EKBLADOVI, jenž už prostřelil Lehtonena. Asistence: Nick Bjugstad, Jaromír Jágr.
     
    16:47
    Dallas bude hrát přesilovou hru, protože Brendon Pirri (FLA) dostává dvě minuty za držení hole.
    Nick BJUGSTAD - 1:2
     
    13:20
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro domácí tým hodně kruté a navíc se opět potvrzuje pravidlo nedáš-dostaneš. NICK BJUGSTAD vystřelil ze středu útočného pásma a Lehtonen nyní za svá záda pustil hodně lacinou branku, protože tohle se tedy rozhodně dalo chytat. Asistence: Jonathan Huberdeau.
     
    13:03
    Sharp má zatím na své holi obrovskou kupu smůly! Seguin mu nyní připravil hned dvě gólové šance, jenže bývalého útočníka Chicaga nejdříve vychytal Montoya a poté ještě hráč s číslem 10 nastřelil tyč.
    Jaromír JÁGR - 2:1
     
    11:04
    Florida právě vstřelila branku!
    JAROMÍR JÁGR využil zaváhání domácí obrany, když se v přečíslení dvou na jednoho rozhodl zakončit a jeho střela prošla Lehtonenovi nad jeho ramenem. Asistence: Jonathan Huberdeau, Willie Mitchell.
     
    08:50
    Následně se hnali domácí ve dvou na jednoho, kdy Ničuškin přihrál Oleksiakovi, kterého však vychytal Montoya.
     
    08:23
    Lehtonen předvádí další parádní zákrok! Od modré totiž vystřelil Gudbranson, jehož střelu zblokoval jeden z obránců Dallasu přímo na hůl Trochecka, kterého však dokázal skvěle vychytat finský brankář.
     
    08:07
    Po chybě Jo. Benna se z levé strany hnal na domácí bránu Howden, jenž se snažil poslat puk pod břevno, jenže Lehtonen dokázal udržet puk ve své výstroji.
     
    02:17
    Jenže ta končí předčasně kvůli vyloučení Jasona Spezzy (DAL), který též dostává trest za nedovolené bránění. Pokračovat se bude ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    02:14
    Další vyloučení Floridy! Shawn Thornton (FLA) dostává dvě minuty za nedovolené branění, takže si Stars zahrají další přesilovou hru.
    Jamie BENN - 1:0
     
    01:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilová hra! Seguin vystřelil z levé strany a JAMIE BENN ještě lehce tečoval puk bruslí a touš zapadl přesně mezi betony Montoyi. Asistence: Tyler Seguin, John Klingberg.
     
    01:51
    Alex Petrovic (FLA) poslal z obranné třetiny puk přímo do hlediště, a to znamená dvě minuty za zdržování hry takže si Stars zahrají svou první přesilovou hru.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 2. Ja. Benn (Seguin, Klingberg), 45. Ja. Benn (Seguin, Goligoski) – 12. Jágr (Huberdeau, Mitchell), 14. Bjugstad (Huberdeau), 22. Ekblad (Bjugstad, Jágr), 35. Bolland (Kulikov, Jokinen), 46. Smith (Jokinen), 57. Howden (Trocheck)


    Dallas Stars: Lehtonen (22. Niemi) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Jo. Benn, Nemeth, Oleksiak – Ja. Benn, Seguin, Sharp – Janmark, Spezza, Ničuškin – Hemský, Eakin, Roussel – Fiddler, Faksa, Sceviour.
    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Campbell, Ekblad, Mitchell, Gudbranson, Kulikov, Petrovic – Huberdeau, Bjugstad, Jágr – Pirri, Bolland, Smith – Jokinen, McKenzie, Howden – Thornton, Trocheck, Brickley.

    Rozhodčí: O´Halloran, L´Ecuyer – Sericolo, Pancich

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri